2010. május 7-én látott napvilágot az IdiotSide első albuma, melyen sok-sok vadonat új dal szerepel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent az IdiotSide lemeze!
2010. május 11. 15:38
2010. május 11. 16:22
dejóóóóó
imádom az IdiotSide-ot. (L) Remélem nyernek a Comet-en és a Bravo Otto-n.
2010. május 11. 16:35
|
|
macskusz95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 334 Csatolások: 86 Azonosító: 124293 offline
|
király alig vártam már
:D:D jupeeee
2010. május 11. 19:05
|
|
Hirovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.10. Hozzászólás: 403 Csatolások: 40 Azonosító: 49037 offline
|
Na....ismét 4 ifjú titán tudás nélkül.Tipikus buta, dallamos, rock jellegű Amerikai egyetemi fos...mert zenének nem lehet nevezni.Remélem ennél azt egy lemeznél megállnak, és nem csinálnak többet.De jó a válogatás..és ennek egy pozitív oldala van...bebizonyosodik hogy minden szám ugyan olyan...semmi különbség...gyenge primitív riffek,gyenge dob...Az énekest meg már meg sem említem! Jézusom! nem hiszem hogy csak ennyire telik a magyar fiataloktól!!! Ez katasztrófa!
2010. május 11. 20:48
Idézet (Hiro @ 2010.05.11. 19:05)
Na....ismét 4 ifjú titán tudás nélkül.Tipikus buta, dallamos, rock jellegű Amerikai egyetemi fos...mert zenének nem lehet nevezni.Remélem ennél azt egy lemeznél megállnak, és nem csinálnak többet.De jó a válogatás..és ennek egy pozitív oldala van...bebizonyosodik hogy minden szám ugyan olyan...semmi különbség...gyenge primitív riffek,gyenge dob...Az énekest meg már meg sem említem! Jézusom! nem hiszem hogy csak ennyire telik a magyar fiataloktól!!! Ez katasztrófa!
2010. május 11. 20:49
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Idézet (Hiro @ 2010.05.11. 19:05)
tökéletes megfogalmazás
2010. május 11. 21:34
|
|
Hirovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.10. Hozzászólás: 403 Csatolások: 40 Azonosító: 49037 offline
|
Ja ez kimaradt: Lágy hangzás,és semmire való szöveg esetleg a 10 évesek kábítására jó lesz.Mert a cél közönség tuti a 10-16 évesek közöttiek lesznek.Akik majd ott fognak csápolni meg visongani a hátsó bejárat a "művész" bejárat előtt hogy oda firkantsák majd a nevüket ezek a srácok, mint azok akik meg is érdemlik ez...szánalmas.
2010. május 16. 07:52
nekem már megvan! Nagyon jó
Mindegyik dalt imádom:)
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Az Üvöltő szelek rendezője bánja, hogy nem mutatta meg Margot Robbie szőrös testrészét
Az Üvöltő szelek rendezője bánja, hogy nem mutatta meg Margot Robbie szőrös testrészét
Utólag kivágta a jelenetet.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.

0 felhasználónak tetszik: