Az arab-amerikai szépség, Rima Fakih nem először nyert szépségversenyt. Viszont ő lett az első Miss Michigan 1993 óta, akit Miss USA-vá koronáztak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Íme Miss USA 2010!
2010. május 20. 09:50
Szép. Szerintem a magyar lányoknak eleve nincs esélyük nemzetközi szépségversenyeken, mert a szépségideál nem az európai-kaukázusi típus. A közép-európaiaknak durvák a vonásaik, szögletes az arcuk... nem azt mondom, hogy nem szépek, mert vannak gyönyörű magyar lányok is, de pl. a latin-amerikaiaknak a közelébe sem jönnek.
2010. május 20. 10:00
|
|
Hitman da staRR |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 781 Csatolások: 1 Azonosító: 127084 offline
|
Mindkét hölgyemény gyönyörű,de nekem is Michigan a szimpatikusabb,de a másik csaj se százas.
És ahogy fent is elhangzott,tényleg nem lesz nehéz dolga a zsűrinek.Mivel a "mi általunk" kiválasztott hölgy labdába se rúghat ilyen konkurencia mellett.Pedig a magyar hölgyek sem utolsók a szépség terén,csak az a baj,hogy akik igazán szépek azok nem is jelentkeztek.
2010. május 20. 10:04
|
|
Hitman da staRR |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 781 Csatolások: 1 Azonosító: 127084 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.05.20. 09:50)
...nem azt mondom, hogy nem szépek, mert vannak gyönyörű magyar lányok is, de pl. a latin-amerikaiaknak a közelébe sem jönnek.
Ebbe teljesen egyetértek,hogy a latin-amerikaik sokkal szebbek mint az európai hölgyek./Sajnos ez tény,és Amerika messze van...
2010. május 20. 10:35
|
|
Tinkerbell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.08. Hozzászólás: 508 Csatolások: 1900 Azonosító: 109664 offline
|
már kerültek elő róla olyan fotók, hogy valami striptease versenyen rúdon riszálja magát, még nem nyilatkoztak, hogy megtarthatja e a koronát. amúgy ezen a magyar királynő versenyen a csajok elbújhatnak az összes miss usa mögött, holott a magyar nők állítólag szépek. az utcáról 10 különbet össze szedtem volna nekik, mint amilyen a felhozatal volt...
2010. május 20. 10:36
|
|
Tinkerbell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.08. Hozzászólás: 508 Csatolások: 1900 Azonosító: 109664 offline
|
szerk: összeszedtem
2010. május 20. 11:38
|
|
Monszlikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 126448 offline
|
Sztem lenne esélyük a magyar lányoknak is de sosem a legszebbet választják, aki ebben a mezőnyben is helytállna. Most lehet variációkat találni arra miért nem ezek a lányok nyernek.
2010. május 20. 13:09
|
|
jennifer9876új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.17. Hozzászólás: 63 Csatolások: 2 Azonosító: 125258 offline
|
télleg nagyon nagyon szép. és 10anta igazad van abban hogy dobó ági ehhez semmi!!
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: