Immáron kilenecedik alkalommal rendezi meg a Black Entertainment Television nagyszabású díjátadóját, a BET Awards-ot, amelyen az afro-amerikai és más színes bőrűek munkásságát ismerik el.
A teljes cikkhez kattints ide!
BET Awards - Justin Bieber-t is jelölték
2010. május 20. 20:12
Emcsi♥Zachaddict♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.23. Hozzászólás: 1293 Csatolások: 23 Azonosító: 47130 offline |
ez komoly???????? jéézus ereje...Nehogymár egy 16 éves kölyök a színesbőrüek versenyén jelölve legyen, vannak nála tehetségesebb, és nagyobb munkássággal rendelkezők is...
2010. május 20. 20:14
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline |
Egyetértek, ennyire nem jó a gyerek... Meg ha már színesbőrűeket jutalmaznak, akkor tartsák is meg a szokást... sztem
2010. május 20. 20:24
Beyoncé és Alicia megérdemli, de Justin Bieber rohadtul nem xD
Jordin Sparks-ot mért nem jelölték?!:"(
Jordin Sparks-ot mért nem jelölték?!:"(
2010. május 20. 20:30
Remélem Beyonce, Kanye West és a Young Money bezsebel néhány díjat
2010. május 20. 20:36
Érdekes...Beyonce kétségtelenül tehetséges és igazából nekem semmi bajom azzal hogy jelölték Justint...én Selenát hiányolom igazán...meg az olyanokat mint pl: Timbaland.
2010. május 20. 20:48
lolypopp♥MyDream.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.25. Hozzászólás: 957 Csatolások: 25 Azonosító: 123490 offline |
Remélem Alicia meg Beyonce nyerni fognak valamit:
Csak azt nem értem hogy egy szinesbőrüeknek kitalált díjátadón mért is lett jelölve Justin
mert ha a munkásságával magyarázzák az érdekes mert Justin még nem olyan hűű de nagy sztár:D
Csak azt nem értem hogy egy szinesbőrüeknek kitalált díjátadón mért is lett jelölve Justin
mert ha a munkásságával magyarázzák az érdekes mert Justin még nem olyan hűű de nagy sztár:D
2010. május 20. 20:57
ne má'? ez a Bieber gyerek mindenhol ott van?
hajrá Beyoncé!
hajrá Beyoncé!
2010. május 20. 23:16
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12522 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Emcsi @ 2010.05.20. 20:12)
ez komoly???????? jéézus ereje...Nehogymár egy 16 éves kölyök a színesbőrüek versenyén jelölve legyen, vannak nála tehetségesebb, és nagyobb munkássággal rendelkezők is...
nem lehet, hogy a színesbőrűek Justint is megfelelően "sötétnek" talalták és ezért került be?
2010. május 20. 23:25
Idézet (_ToTo_ @ 2010.05.20. 23:16)
nem lehet, hogy a színesbőrűek Justint is megfelelően "sötétnek" talalták és ezért került be?
Csakis ez lehet az egyetlen racionális magyarázata a dolognak.
2010. május 21. 01:53
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline |
"...hogy Bieber tehetséges előadó, aki túllépte a faji megkülönböztetés határait."
persze... akkor ők miért különböztetik meg magukat, minek rendeznek saját díjátadót, ha ŐK nem tartják különbözőnek saját magukat? ugyanmár...
persze... akkor ők miért különböztetik meg magukat, minek rendeznek saját díjátadót, ha ŐK nem tartják különbözőnek saját magukat? ugyanmár...
2010. május 21. 10:42
Szerintem Justinka maga ment el, hogy EGY JÓ ERŐS FEKETÉT találjon magának!
2010. május 21. 18:26
BLACK....ő nem black...de nem probléma-.-
Jordin nyert nevezéseket itt mert ő BLACK de justin hol az....kis takonyxD én gondolom ő nem nyerhet itt soha nem is lett volna szabad nevezni-.- I hate Justin Bieber +o(
Jordin nyert nevezéseket itt mert ő BLACK de justin hol az....kis takonyxD én gondolom ő nem nyerhet itt soha nem is lett volna szabad nevezni-.- I hate Justin Bieber +o(
2010. május 22. 14:11
Beyonce-n és a többieken nem csodálkozom, de justin mit keres a szinesbőrü előadók listáján. azért enniyre nem nagy szám(én szeretem de ez azért már túlzás). szwaln nem értem
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.