Starity

New Moon dvd megjelenés: Június 18.

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. május 21. 18:54 #1
timy0409
timy0409
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 09.03.07.
Hozzászólás: 167
Csatolások: 1100
Azonosító: 89475
Offline offline
2010 júniusában kezdi meg működését az újonnan létrehozott Gamma Home Entertainment (GHE). Olyan DVD-megjelenéseket juttat majd el a magyar közönséghez, mint a Twilight-sorozat, a Gamer - Játék a végsőkig vagy a Kecskebűvölők.

A Fórum Home Entertainment (FHE) megszűnése után a cég két ügyvezető igazgatója fogott össze a Select Videóval és a budapesti leányvállalattal is rendelkező New York-i székhelyű SPI-jal, hogy életre hívják a Gamma Home Entertainmentet. Az FHE két egykori ügyvezetője, Müller Márton és Stern Gábor egy évtizede foglalkozik videoforgalmazással.

„Érdekes váltás lesz kikerülni a nagy hollywoodi stúdiók által irányított mókuskerékből, és egy olyan rendszerben dolgozni, ahol az egyes megjelenésekre sokkal jobban tudunk koncentrálni” - mondja Müller. „Izgalmas lesz a megszerzett tapasztalatainkat a hamarosan beinduló cégben kamatoztatni” – teszi még hozzá Stern.

Az 1990 óta a videopiacon tevékenykedő Select az elmúlt több mint két évtizedben egyszerű nagykereskedőből, piacvezető forgalmazóvá nőtte ki magát. A Universal Stúdió produkciói mellett számos kisebb jogtulajdonos filmjeit piacra dobó Select a raktározási és a logisztikai szolgáltatásait, illetve az értékesítési rendszerét fogja a GHE rendelkezésére bocsátani. Ez az együttműködés garancia arra, hogy a megjelenések igazán széles körben kerüljenek terjesztésre, s így a fogyasztók könnyen beszerezhessék az új cég régi és új kiadványait.

A GHE forgalmazásában jelennek majd meg június 1-je után az SPI filmjei. A 19 éve piacon szereplő SPI International a mozifilmek mellett különféle televíziós műsorokat is készít a nemzetközi piacra, valamint beindította saját FILMBOX kábelcsatorna családját is, és elsőként kínált a régióban teljesen HD filmcsatornát. Az együttműködésnek köszönhetően a GHE DVD és Blu-ray forgalmazó több mint 50 új DVD-t jelentet meg még az idén, és lesz gazdája a közel 1000 filmből álló SPI katalógusnak. A kiadó várhatóan augusztustól megkezdi a Fórum Hungary független filmjeinek forgalmazását, és lesz a Béres Alexandra fitnesz DVD-k exkluzív disztribútora.

A kiadó június 18-án a Twilight Saga: Újhold DVD és Blu-ray változatának megjelentetésével indítja be tevékenységét. Nemcsak könyvben és a mozikban tarol a sorozat, de az első rész lett a 2009-es év legsikeresebb DVD-megjelenése, így nem meglepő, hogy nagyon nagyok a várakozások. Ezt többek között olyan mozifilmek követik DVD-n, mint a Gerard Butler főszereplésével készült akciófilm, a Gamer - Játék a végsőkig; a klasszikus zenés film remake-je, a Fame - Hírnév; Amy Adams romantikus vígjátéka, a Szőkőhév; vagy a Kecskebűvölők, olyan sztárokkal, mint George Clooney Jeff Bridges, Ewan McGregor, Kevin Spacey és a kecske.

Olyan hiánypótló alkotásokkal is találkozhatunk majd a kiadó jóvoltából az elkövetkező hónapokban, mint Ethan Hawke saját regényéből rendezett filmje, a Mi a gond velem?, aminek ő egyben a főszerepelője is vagy Alejandro Amenábar, a Más világ és a Nyisd ki a szemed rendezőjének első thrillere, a Halálos tézis. A kiadó a mintegy 1500 filmből álló filmkatalógusából is gazdálkodik majd. A benne szereplő örökzöld filmeket folyamatosan a kínálatában tartja, és a legnagyobb sikerek (mint például Jackie Brown, Good Will Hunting, Sin City) Blu-ray megjelenését is tervezi.

Forrás: dvdextra.hu
2010. május 27. 18:06 #2
timy0409
timy0409
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 09.03.07.
Hozzászólás: 167
Csatolások: 1100
Azonosító: 89475
Offline offline
Felvirrad az Újhold

A Gamma Home Entertainment 2010. június 18-án jelenteti meg a The Twilight Saga várva-várt második részét, az Újholdat DVD-n és Blu-ray lemezen és újrakiadásra kerül az Alkonyat is!

Stephenie Meyer világsikerű Twilight-sorozatának második fejezetében tovább szövődik a románc a halandó Bella Swan (Kristen Stewart) és a vámpír Edward Cullen (Robert Pattinson) között. Mindeközben olyan ősi titkok törnek a felszínre, amelyek könnyen el is pusztíthatják őket. Amikor Edwards önkéntes száműzetésbe vonul Bella biztonsága érdekében, a lány egyre-másra hívja ki a sorsot maga ellen, csak hogy újra láthassa szerelmét. Barátja, Jacob Black (Taylor Lautner) megmenti a biztos halálból. Ezt követően azonban Bellának a természetfeletti világ olyan rejtélyeivel kell szembenéznie, amelyek minden eddiginél nagyobb veszélybe sodorják.

Az Újhold 2010. június 18-án jelenik meg DVD-n egy- és kétlemezes változatban (2.990, illetve 3.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron), valamint BD-n duplalemezes változatban (6.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron) a Gamma Home Entertainment forgalmazásában. A filmet mindhárom kiadvány eredeti (2.40:1) képarányban, DVD-n DD5.1-es magyar és angol hang, BD-n dts-HD 5.1-es magyar és dts-HD MA 5.1-es angol hang, továbbá magyar felirat kíséretében kínálja. A kétlemezes DVD és BD extratartalma megegyezik egymással (a bónuszlemez ugyanis mindkét kiadvány esetében DVD-formátumú), valamennyi extra magyar feliratos:

1. lemez:

* A kaland folytatódik – Több mint egy órás dokumentumfilm, amely 6 részben kalauzol el a kulisszák mögé
o Élet Alkonyat után
o A rendezői székben Chris Weitz
o Az apró részletek
o A forgatáson
o Nem varázslat – a trükkök
o Készen a világ színe elé lépni

2. lemez:

* Edward kontra Jacob - a halálos szerelmi háromszög
* Tekerés – ha valaki csak kedvencét szeretné látni
o Tekerés Jacob jeleneteihez
o Tekerés Edward jeleneteihez
* Jacob karakterének születése
* A farkasfalka bemutatkozik
* 11 kimaradt jelenet
o Bella szülinapi tortája
o Hazafelé a buliból
o Ébredés az erdőben
o Charlie hazaviszi Bellát
o Bob motorjai
o A motoros baleset
o Bella rémálma és beszélgetés Charlie-val
o Az emlék
o Mike a moziban marad
o „Itt leszek, ha meg akarod beszélni.”
o Victoria vezet
* 12 bővített jelenet
o Iskolai folyosó
o Angolóra
o Carlisle ellátja a sebet
o Fémhulladék
o A moziban
o Találkozás Laurent-nel
o Jake Bella szobájában
o Emily háza előtt
o Jake hazaviszi Bellát
o Indulás Olaszországba
o Edward és a Volturi
o „Szóval még mindig élsz.”
* Edward Olaszországban
* Rajongás első vérig
* A sztoribordtól a filmig: kockáról kockára (5 jelenet alapján)
* Megszólal a Volturi
* A filmzene – dalok szakításhoz
* Videoklipek:
o Death Cab For Cutie: Meet Me On The Equinox
o Muse : I Belong To You - a zenekar próbál
o Anya Marina: Satellite Heart
o Mutemath: Spotlight
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!