Ha hülyeségnek tartjátok ezt,törölhetitek
Mit tennél ha 1 napra sztár lehetnél?
2010. május 22. 07:07
Ez egy igen érdekes kérdés,nemde?...te mit tennél ha akár csak 1 napra híresség lehetnél?.És hogyan kezelnéd a rajongóid? Kiváncsian várom a választ
.
2010. május 22. 11:14
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Hát remélném, hogy pont aznap lenne valami díjátadó és mivel meghívtak (mert sztár vagyok
) el is mennék és odamennék az összes kedvencemhez, beszélgetnék velük. Azután átutalnék egy "kisebb" összeget az itthoni számlámra (mivel csak egy napig vagyok sztár).
2010. május 22. 11:16
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Necros @ 2010.05.22. 07:56)
Elintézném, hogy találkozhassak Tabrett Bethell-el és beszélgethessünk legalább 1-2 órát.
Meglepő, mi?
Meglepő, mi?
Ugyanezt csak Kellan Lutzal és Jackson Rathbone-al.
2010. május 22. 11:21
Minden rajongónak küldenék autogramot és válaszolnék mindenre.
2010. május 22. 11:32
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
azt én is megtenném amit Fuller írt az utolsó mondatba
egyébként vhogy felkeresném a kedvenc színészeimet és beszélgetnék velük.
---->Sterling Knight..
am ha már sztár lennék akk. gondolom Hollywood-ban lennék.. szall ott is körülnéznék mert imádom a helyet
egyébként vhogy felkeresném a kedvenc színészeimet és beszélgetnék velük.
am ha már sztár lennék akk. gondolom Hollywood-ban lennék.. szall ott is körülnéznék mert imádom a helyet
2010. május 22. 11:38
Gyorsan vennék egy puccos házat,találkoznék a többi sztárral,meg örökbefogadnék egy kis afrikai fiút
2010. május 22. 11:51
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Biztos, hogy elidőznék a paparazzók közt
Beugranék egy jó kis ruha boltba amit lezárnának külön nekem...
Elmennék egy beszélgetős showba, aztán csinálnék egy reklámot, hogy segítsen mindenki a menhelyen lévő kutyusoknak
Álmodjunk...
Álmodjunk...
1 felhasználónak tetszik:
csilagoseg
2010. május 22. 17:47
1. sikítanék
2. elmennék új cuccokat wenni^^
3. megbeszélnék néhány találkát a kedwenceimmel
4. pénzt utalnék ahogy máswki mondta itt előttem
5. akk már házat is wennék
6. bulizni mennék és még előtte beugranék wmi díjátadóra
hát asszem ennyi... álmodik a nyomor
2. elmennék új cuccokat wenni^^
3. megbeszélnék néhány találkát a kedwenceimmel
4. pénzt utalnék ahogy máswki mondta itt előttem
5. akk már házat is wennék
6. bulizni mennék és még előtte beugranék wmi díjátadóra
hát asszem ennyi... álmodik a nyomor
2010. május 22. 21:50
Bemennék vendégszereplőnek egy jó kis soriba. Vásárolnék. Vennék pár kutyust. Bulizok. Más sztárok szaftos pletykáit megtudnám. Kikérdezném a kedvenceimet. Bekéreckednék Robert Pattinson és az iylen híres férfisztárok ágyába..
2010. július 05. 03:15
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Épp a minap gondolkodtam el ezen.
Valószínűleg először elájulnék. Majd miután a személyzetem felkeltett, elmennék vásárolni, ruhákat, cipőket, házat, három db jó állapotű VW T2-es Transportert vagy Multivant (VW rajongó vagyok
), átutalnék pénzt ugyebár, jól fog az még jönni. Aztán összecsődíteném a kedvenceimet, már akik el tudnak épp jönni bokros teendőik mellett és a teraszon eldumálgatnék velük egy-két koktél társaságában. Majd elmennék egy díjátadóra, ahol természetesen én kapnék egy díjat, mert olyan csodás vagyok.
Az afterpartyn még több kedvencemmel beszélgetnék, hajnalban meg velük együtt mennék el, és már csak egy-két órácskám maradt hátra.. Majd elfelejtettem: a rákos betegek, folyatékkal élők, árvák és menhelyek számára átutalnék rengeteg pénzt, na meg a barátaimnak és családomnak is. Tehát sietve berohannék a bankba ezt is elintézni.
Ezután csörögne az ébresztőóra és szomorúan konstatálnám, hogy mindez álom volt...
Valószínűleg először elájulnék. Majd miután a személyzetem felkeltett, elmennék vásárolni, ruhákat, cipőket, házat, három db jó állapotű VW T2-es Transportert vagy Multivant (VW rajongó vagyok
Ezután csörögne az ébresztőóra és szomorúan konstatálnám, hogy mindez álom volt...
Fuller
2010. július 05. 23:05
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Azon gondolkoznék hogy milyen lenne rendes embernek lenni.
2010. július 31. 00:15
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
Hát nemtom! Nem hülye kérdés, de nem a legjobb, mert 1 nap alatt nemsokat tudsz csinálni sztárként, mert semmi forgatás nicn smegbezsélve meg koncert avgy ilyesmi csak annyit tehetnél, hogy más sztárokkal lógsz meg autogrammot oztogatsz és gyönyörű házban élsz emg sok pénzed van! Bár az jó! XD szal én Shoppingolnék mennék a többi sztárral autogrammot osztogatnék és ülnék a ygönyörű házamban!
2010. július 31. 09:53
|
|
Fireprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.20. Hozzászólás: 177 Csatolások: 14 Azonosító: 129570 offline
|
A rajongóknak adnék autogrammot, válaszolnék a kérdéseikre, adnék interjúkat, adakoznék a szegény gyerekek és az állatok számára.
2010. július 31. 13:28
|
|
Evievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 39 Azonosító: 132189 offline
|
Egyértelműen Spanyolországba utaznék, és felkeresném az ottani válogatott összes tagját.Aztán Cesccel, Piquéval , Sergioval, Casillassal és Torressel pedig elmennék valami klassz kis helyre.Összebarátkoznánk, cserélnék telefonszámot és e-mail címet, majd tartanánk a kapcsolatot.Így elintéznék tök jó focista barátságokat :)
2010. július 31. 18:35
|
|
BSBfan13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.18. Hozzászólás: 528 Csatolások: 54 Azonosító: 125343 offline
|
én ha egy popsztár lennék biztos egésznap a rajongóimmal dumálnék...persze igazábólbiztos nem tehetném...mert nem lenne rá időm de hát itt bármi elfordulhat...ez csak egy álom...
de én szivesen cserélnék Paris Hiltonnal 1 napra és az összes pénzét eljótékonykodnám...ésmásnapra amikor visszacseréldünk nem lenne miből shoppingolni..
csilagoseg
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.