Hellcats (2010)
2011. október 10. 20:38
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3530 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline |
Idézet (SmileyZ @ 2011.09.05. 18:18)
Én csak nem rég tudtam megnézni az utolsó részt.Szörnyen sajnálom,hogy vége lett,főleg azok után ahogy vége lett.
Nekem Alice volt a kedvencem.Nem volt túl barátságos,de nagy szíve volt ezt bebizonyította,mikor Lewisnak szüksége volt rá.
Nem hiszem el,hogy a One Tree Hill kapott még egy évadot,ami már a 9. lesz,míg a Hellcats 1 után véget ér...
Nekem Alice volt a kedvencem.Nem volt túl barátságos,de nagy szíve volt ezt bebizonyította,mikor Lewisnak szüksége volt rá.
Nem hiszem el,hogy a One Tree Hill kapott még egy évadot,ami már a 9. lesz,míg a Hellcats 1 után véget ér...
Én az egész Hellcats-t nem rég kezdtem el nézni.. Annyira megszerettem. Imádom.. Nekem Savannah a kedvencem, de mindenkit szeretek. Amúgy vétek volt nekik, hogy nem csináltak ennek a sorozatnak 2. évadot. De tuti, hogy nem lesz? Valaki kérem szépen írja már le, hogy tuti, hogy nem lesz-e 2. évad.
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2011. október 10. 20:43
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Idézet (Cintii @ 2011.10.10. 20:38)
Én az egész Hellcats-t nem rég kezdtem el nézni.. Annyira megszerettem. Imádom.. Nekem Savannah a kedvencem, de mindenkit szeretek. Amúgy vétek volt nekik, hogy nem csináltak ennek a sorozatnak 2. évadot. De tuti, hogy nem lesz? Valaki kérem szépen írja már le, hogy tuti, hogy nem lesz-e 2. évad.
Sajnos ha a The CW kaszál akkor kaszál. Nem lesz 2. évad Annyira lezáratlan az egész így és pont a legrosszabbkor tudták megszüntetni. Még mindig kiakaszt a dolog
2011. október 10. 21:10
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3530 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline |
Idézet (funny18 @ 2011.10.10. 20:43)
Sajnos ha a The CW kaszál akkor kaszál. Nem lesz 2. évad Annyira lezáratlan az egész így és pont a legrosszabbkor tudták megszüntetni. Még mindig kiakaszt a dolog
Annyira jó lenne pedig, ha folytatnák. Imádom ezt a sorozatot.Amúgy nem van pl. az OTH amit jobb lett volna, ha befejeznek, mint ezt. Tényleg nagyon imádom az OTH-t is, de a Hellcats 2. évadot se ért meg. Ez annyira szomorú, főleg hogy annyira befejezetlenül hagyták. Kíváncsi lettem volna még sok dologra.
2011. november 27. 19:50
trinaheart attack. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 2325 Csatolások: 0 Azonosító: 130399 offline |
Annyira nem értem, hogy ez a sorozat miért lett kaszálva...Mérföldekkel jobb, mint pár másik sorozat, ami még mindig fut. Ezzel a ténnyel nem tudok megbarátkozni, és főleg a vége miatt. Pont itt hagyják abba? Felfoghatatlan -.-
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.