www.NaughtforHire.com <- Nézzétek meg, jópofa oldal. smileeee.gif És van még egy kis infó pár karakterről.
http://www.facebook.com/pages/Naught-For-Hire/442884440170?v=wall
http://twitter.com/NaughtForHire

Ben Browder lesz a főszereplő ebben az internetes sorozatban, melyből 13 6 perces epizódot terveznek.

A Naught for Hire 2030-ban játszódik, mikor már szinte minden elektronikus eszközben megtalálható a beépített mesterséges intelligencia. Ezzel csak egy probléma van, idióták programozták be ezeket a szerkezeteket, így a főhősnek, Nick Naught-nak alaposan meggyűlik a baja velük. A digitális órája hazudik, a telefon üzenetrögzítője szereti megviccelni, a parkolóóra lenyúlja a pénzét, egy autó szerelmes belé, a lift pedig bármerre menne, kivéve felfelé vagy lefelé.

A szerencsétlen magándetektív története John E. Stith, Nebula díjas író írásain alapul. Ben Browder, akit a Farscape (Csillagközi szökevények) és a Stargate SG-1 (Csillagkapu) című sorozatokból ismerhettek producerként is szerepet vállal, a személyiséggel bíró tárgyakat pedig ismert színészek szólaltatják majd meg, mint például Phil LaMarr (a hazugságvizsgáló), David Hayter (a pisztoly) vagy Juliet Landau (a szerelmes autó).
Jennifer Sky alakítja majd Annette Taylort, Naught régi szerelmét, aki egy nyomozó riporter. Chase Masterson lesz a Smart Chip-et gyártó cég vezérigazgatója, Maxine McCormick. Samm Levine pedig Jeremy Zimmer, egy technikus bőrébe bújik.

A felvételek idén nyáron kezdődnek és egy filmként forgatják le a sztorit, majd felszabdalják epizódokra úgy, hogy minden rész cliffhangerrel érjen véget. A premier várhatóan decemberben lesz.