Starity

Internetes népszerűség - Mennyire tükrözi a valóságot?

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. május 27. 11:25 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet (tironman @ 2010.05.27. 09:51)
Az emberek még mindig inkább azt tekintik "sztárnak" akik a tv-ben esetleg rádióban szerepelnek. Az internet még nem tartozik ezen médiumok közé, csak kiegészítő jellege van promotálás szempontjából. Én úgy látom hogy hamarosan ez változni fog, web2 elkezdett elég komoly lehetőséget mutatni a jövőre nézve.  smileeee.gif

Igen, ugyanezen az állásponton vagyok. Azért is merem állítani, mert én a gyakorlatról beszélek, én ebben benne voltam éveken keresztül, hivatalos (nemzetközi szintű) rajongói oldalt szerkesztettem, és még a sztár hivatalos oldalán is voltam moderátor majd admin, és akármivel is próbálkoztam az interneten, semmit nem értem el vele. Még interjút is készítettem a sztárral, hátha megnöveli a hivatalos rajongói oldal látogatottságát és a sztár hazai népszerűségét, de ez sem használt. Ekkor fejeztem be az ezirányú tevékenységemet. Ha egyszer a kiadó és a média nem partner, akármit is csinálhatsz a világhálón, attól még a sztár ugyanúgy nem fog senkit sem érdekelni, ha egyébként sem érdekel senkit.

Ráadásul az internetes ingyenes keresőszolgáltatók is úgy vannak (ügyesen) megalkotva, hogy csak akkor találják meg az oldalt (ill. szerepeltetik mondjuk az első 100 találat között), ha elegendően nagy a látogatottsága, amely mitől is függ, hát a sztár népszerűségétől. Tehát ugyanoda lyukadunk ki, én pl. most hiába állnék neki és készítenék 100 magyar weboldalt Thalíáról, ugyanúgy senki nem látogatná, ahogy eddig sem.

Egy weboldalnak először is be kell futnia a köztudatba, és manapság már nagyon nehéz olyan weboldalt készíteni, hogy ez sikerüljön. S ha már valakiről van egy régi, ismert és megszokott (akár rajongói, akár hivatalos) honlap, akkor ha mégis valaki egy új készítésére vállalkozna, annak valamiben nagyon ki kell tűnnie, hogy felkeltse az érdeklődést, és ez szinte lehetetlen a mostani viszonyok mellett. Manapság inkább az ilyen közösségi oldalaké a jövő, mint a Starity.
2010. május 27. 20:35 #22
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Idézet (notarmarymusic @ 2010.05.26. 23:50)
Téged személy szerint mennyire befolyásol az, hogy egy sztárnak milyen a weboldala, illetve mennyit találkozol vele az interneten? Rosszat jelent egy elhanyagolt weboldal? Egy igényes rajongói oldal kiválthatja az igénytelen hivatalos weboldal szerepét?
Ezekre keresem a válaszokat. Remélem segítesz!

Engem speciel nagyon befolyásol egy weblap. Akár egy étterem, vagy hotel esetében, ha elhanyagolt a weboldal, akkor az valószínűleg azt mutatja, hogy igénytelenek, lemaradtak a XX. században, nem áldoznak semmit imidzs építésre, (nem forgatják vissza a pénzt). Egy sztár esetében hasonló a helyzet. Szerintem köszönjön vissza az egyénisége, a mondanivalója a weblapjáról.

Rajongói oldalnak a hivatalos mellett kellene működni, esetleg együttműködve, de nem egymás helyett.
2010. május 27. 20:38 #23
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Idézet (El Mexicano @ 2010.05.27. 11:25)

Egy weboldalnak először is be kell futnia a köztudatba, és manapság már nagyon nehéz olyan weboldalt készíteni, hogy ez sikerüljön. S ha már valakiről van egy régi, ismert és megszokott (akár rajongói, akár hivatalos) honlap, akkor ha mégis valaki egy új készítésére vállalkozna, annak valamiben nagyon ki kell tűnnie, hogy felkeltse az érdeklődést, és ez szinte lehetetlen a mostani viszonyok mellett. Manapság inkább az ilyen közösségi oldalaké a jövő, mint a Starity.

Hát ez egyáltalán nincs így. Minél kevesebb a tartalom valakiről, annál egyszerűbb azt elérni, hogy az oldalad előrébb legyen a listán. Keresőoptimalizálás, linképítés egyebek.... wink.gif
2010. május 28. 08:21 #24
- törölt felhasználó -    
Idézet (Freeze @ 2010.05.27. 20:38)
Hát ez egyáltalán nincs így. Minél kevesebb a tartalom valakiről, annál egyszerűbb azt elérni, hogy az oldalad előrébb legyen a listán. Keresőoptimalizálás, linképítés egyebek....  wink.gif

Hát én a saját tapasztalataimról beszéltem, de mondjuk ebben neked is igazad van, abban az esetben, ha valakiről tényleg csak 2-3 weboldal van az interneten. De ha már van jónéhány külföldi és magyar (a hivatalos mellett), arra az esetre vonatkozik az, amit írtam. beer.gif
2010. július 05. 02:40 #25
delena3
delena3
cuidado con el ángel♥

Státuszmaite perroni ..<33
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1385
Csatolások: 372
Azonosító: 124110
hát az ismertségét befolyásolja annyira-amennyire szerintem...
2010. július 05. 03:19 #26
- törölt felhasználó -    
Idézet (delena3 @ 2010.07.05. 02:40)
hát az ismertségét befolyásolja annyira-amennyire szerintem...

sajna 5 nappal kicsúsztunk a határidőből rohog.gif
amúgy katiegirllel értek egyet: lehet egy sztár akármilyen ismert, ha az engem nem érdekel, akkor úgyse rá fogok rákeresni gugliba, vagy akárhol máshol... smileeee.gif
2010. július 05. 03:38 #27
delena3
delena3
cuidado con el ángel♥

Státuszmaite perroni ..<33
Hozzászólás: 1385
Csatolások: 372
Azonosító: 124110
Idézet (Cynthia @ 2010.07.05. 03:19)
sajna 5 nappal kicsúsztunk a határidőből rohog.gif 
amúgy katiegirllel értek egyet: lehet egy sztár akármilyen ismert, ha az engem nem érdekel, akkor úgyse rá fogok rákeresni gugliba, vagy akárhol máshol... smileeee.gif

nem baj az, így is jó smileeee.gif
amúgy én sem szoktam olyanokra keresni, akik nem érdekelnek..
2010. augusztus 06. 02:10 #28
agadu
agadu
Viva Rock & Roll
Hozzászólás: 1095
Csatolások: 4422
Azonosító: 99378
semmit.régen internet és mobil telefon nélkül is voltak sztárok.a mostani technika inkább árt mint használ nekik,gondolk a celeb vadász és szenzáció hajhász papparazzi fotósokra és videós tv stábokra.valamint az állandó szexuális hírbe hozásra. beer.gif thumbsup.gif
2010. augusztus 07. 17:02 #29
- törölt felhasználó -    
Szerintem sok mert igazából az igazi Justin Biebert be jelöltem twitteren csak egy a gond: NEM TUDOK angolul úgyhogy nem tudok írni neki!! sad.gif sad.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!