Miley-nak tetkója van
2010. május 27. 15:51
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.05.27. 15:22)
Na, most már legalább azt is tudom, hogy kell kiejteni a nevét. Nekem simán "miléj" lettóa. 
*Tekeriafejét* Néznéd inkább a Háná Montánát, és akkor tudnád
2010. május 27. 15:55
Idézet (El Mexicano @ 2010.05.27. 15:22)
Na, most már legalább azt is tudom, hogy kell kiejteni a nevét. Nekem simán "miléj" lettóa. 
Én Milájlának hívom.
2010. május 27. 16:01
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Nekem nem tetszik... Egyik sem :S
Ja és nekem sincs, vszeg nem is lesz xĐ
Ja és nekem sincs, vszeg nem is lesz xĐ
2010. május 27. 16:09
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
Idézet (prézli @ 2010.05.27. 15:51)
*Tekeriafejét* Néznéd inkább a Háná Montánát, és akkor tudnád 
Nézné a Háná Montánát és az ő IQ-ja is részenként legalább öt értéket esne xD
2010. május 27. 16:16
WOW pont a fülébe
Hogy fog a sok kis fülzsír örülni neki, talán még el is pirulnak a LOVE szót meglátva!
Hogy fog a sok kis fülzsír örülni neki, talán még el is pirulnak a LOVE szót meglátva!
2010. május 27. 16:43
|
|
adriiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 124233 offline
|
érdekes..Selena-t a legtöbben igenis komolyan veszik, valyos Miley miért nem..?? talán mert Selena nem a botrányaival akar felnőtt lenni, hanem UNICEF nagykövet stb..Miley ezzel szemben pedig tetkót varrat magára és hisztizik, h miért nem nézik már felnőttnek. hát sztem pont ezért...-.-" és az hogy többet ért már el mint néhány felnőtt..hát nem tudom, szerintem az ilyen nyilatkozataival teszi magát még gyerekesebbé...
2010. május 27. 16:48
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (rheuska @ 2010.05.27. 15:33)
az nem just breathE akar lenni? :$
nem, ez már egy másik
Idézet (adrii @ 2010.05.27. 16:43)
érdekes..Selena-t a legtöbben igenis komolyan veszik, valyos Miley miért nem..?? talán mert Selena nem a botrányaival akar felnőtt lenni, hanem UNICEF nagykövet stb..Miley ezzel szemben pedig tetkót varrat magára és hisztizik, h miért nem nézik már felnőttnek. hát sztem pont ezért...-.-" és az hogy többet ért már el mint néhány felnőtt..hát nem tudom, szerintem az ilyen nyilatkozataival teszi magát még gyerekesebbé...
2010. május 27. 17:36
tetkó, nagy dolog...én ha akarnám most is lehetne...remélem mihamarabb eltűnik a süllyesztőben, kicsit gáz már amit művel...
Kapcsolódó sztárok
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
Vigyázat a cikk SPOLIERT tartalmaz!
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Volt egy kérésünk minden vendéghez.
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
10 évet töltött a sorozattal.
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
13 éves volt, amikor így döntött.

0 felhasználónak tetszik: