A 2010-es Viva Comet férfi jelöltjei nagy vállalkozásra szánták magukat. A napokban földönfutókká vált árvízkárosultakon szerettek volna segíteni, így május 26-án Budapesten a Vörösmarty téren népszerűsítették az 1794-es segélyvonalat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Viva Comet jelölt fiúk felfordulást okoztak!
2010. május 28. 07:14
2010. május 28. 11:30
Idézet (Fuller @ 2010.05.28. 11:29)
Ki az a Kovács Ákos?
Én nem vagyok oda érte, de még én is tudom, hogy kicsoda ő.
2010. május 28. 11:35
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Idézet (inspiredboy @ 2010.05.28. 11:30)
Én nem vagyok oda érte, de még én is tudom, hogy kicsoda ő.
Jaj, most nézem a csatolt sztárokat. Persze, hogy ismerem. Nem tudtam, hogy jelölték, nem is mertem rágondolni. Azt hittem valami új énekes.
2010. május 28. 11:36
Idézet (Fuller @ 2010.05.28. 11:35)
Jaj, most nézem a csatolt sztárokat. Persze, hogy ismerem. Nem tudtam, hogy jelölték, nem is mertem rágondolni. Azt hittem valami új énekes.
Nincs Comet Ákos jelölés nélkül hát igen....... ...
2010. május 28. 11:45
Idézet (prézli @ 2010.05.28. 11:45)
Nincs Comet Ákos jelölés nélkül plusz SP nélkül
Loláról se feledkezz meg, meg az egyslágeres külföldi vendégekről
2010. május 28. 13:49
agnes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 662 Csatolások: 481 Azonosító: 58638 offline |
csakhogy eloszlassam a félreértett dolgokat: nem kell fikázni Ákost, amiért szinte mindig jelölik Cometre! először is nem ő dönt erről, ezt már ki is fejtette nem egyszer. sőt még direkt kérte a szervezőket, h hagyják már ki.
Másik dolog meg: jobb lenne a mondanivalójára figyelni és nem mástól hallott baromságok alapján elítélni! Lenne minn elgondolkodnia Magyarországnak azon, hogy ő miről is szól. ráférne a porfészekre, a celebektől agyon tömött országra egy kis kultúra!
Másik dolog meg: jobb lenne a mondanivalójára figyelni és nem mástól hallott baromságok alapján elítélni! Lenne minn elgondolkodnia Magyarországnak azon, hogy ő miről is szól. ráférne a porfészekre, a celebektől agyon tömött országra egy kis kultúra!
2010. május 28. 18:14
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline |
Sp??? menjen el innen...!!!!! :@ XD
különben sztem inkább Fekete Dávidnak kéne nyernie:)
különben sztem inkább Fekete Dávidnak kéne nyernie:)
2010. május 28. 18:34
Nekem mindegy hogy ki csinálta ezt,a lényeg az hogy jó szándék vezérelte őket,és ez itt a fontos.
2010. május 31. 17:03
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Idézet (agnes @ 2010.05.28. 13:49)
csakhogy eloszlassam a félreértett dolgokat: nem kell fikázni Ákost, amiért szinte mindig jelölik Cometre! először is nem ő dönt erről, ezt már ki is fejtette nem egyszer. sőt még direkt kérte a szervezőket, h hagyják már ki.
Nekem nincs bajom Ákossal, sőt!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.