Márk átalakulása
2010. május 31. 00:00
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Márk tényleg hasonlít Joe Jonasra.
És hogy a kliphez is szóljak hozzá:
Nem rossz szám, főleg a vége. De azért magamtól nem fogom hallgatni.
Nem szeretem LL Juniort, de az ő része érdekes módon tetszik. Lola hangja no comment, mint ha egy gyereket hallanék vagy mintha egy kiscica nyávogna (már bocs), főleg, hogy utána Judy énekel. SP-nek meg egyszerűen nincs hangja. Nem értem miért kellett rapről popra váltania. AFC Tomi meg nem igaz, hogy nem tud normálisan viselkedni ez egyszer. Jobban vergődik mint a saját klipjeiben. 1:01-1:05-nél meg egyszerűen röhejes.
És hogy a kliphez is szóljak hozzá:
Nem rossz szám, főleg a vége. De azért magamtól nem fogom hallgatni.
Nem szeretem LL Juniort, de az ő része érdekes módon tetszik. Lola hangja no comment, mint ha egy gyereket hallanék vagy mintha egy kiscica nyávogna (már bocs), főleg, hogy utána Judy énekel. SP-nek meg egyszerűen nincs hangja. Nem értem miért kellett rapről popra váltania. AFC Tomi meg nem igaz, hogy nem tud normálisan viselkedni ez egyszer. Jobban vergődik mint a saját klipjeiben. 1:01-1:05-nél meg egyszerűen röhejes.
2010. május 31. 07:31
|
|
mutyafangirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.28. Hozzászólás: 148 Csatolások: 76 Azonosító: 37909 offline
|
Így sokkal jobb a haja! aranyosabb tőle!
2010. május 31. 14:48
|
|
DinAa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 630 Csatolások: 13 Azonosító: 126246 offline
|
hát én most nagyon gonosz leszek... először meg sem ismertem, mikor megláttam akk mondom bnőmnek: "ki ez a buzi?!" majd második nézésre jöttem rá hogy ez márk
am jól néz ki és télleg jobb hangja lett
2010. május 31. 15:47
Előszőr fel sem ismertemXD. Szerintem ez jobban áll neki.
2010. május 31. 17:11
Idézet (Kovács Levente @ 2010.05.30. 17:33)
Hát... én származásra gondoltam, és ha jobban megfigyeled, nincs túl sok differencia, mert néha Gáspár Lacin is érződik ez a romás vonal. Én meg az ilyeneket nem kedvelem.
Már bocsi, de milyen romás vonal?
2010. május 31. 21:02
|
|
Adam Lambert fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 131 Csatolások: 3 Azonosító: 127799 offline
|
Hát Alesszia nem csak te vagy így. Én azt se tudtam ki ez... De rájjöttem, hogy Márk...
2010. június 01. 07:10
Mit ordítozik ez az AFC Tomi a dal egyáltalán nem olyan, hogy lehet benne ordítani csak mikor az Ő szólója van meg Csipájéban.
2010. június 01. 11:05
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
hát a szám az napon cool lett,de am fekete.norinának teljesen igaza van,olyan mint ha lenne pár normális ember,meg egy idegbeteg csávó:s am sztem Márk tök jól néz ki de,azért SP jobb pasi♥ de Lola meseszép benne♥♥♥
2010. június 01. 13:11
|
|
numberonefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 630 Csatolások: 178 Azonosító: 127836 offline
|
Már régóta ilyen neki a haja.. nekem nem is nagyon jön be, régen még csak-csak elment de most már nem tetszik a zenéje
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: