Brasch Bence rajongót csókolt!
2010. június 13. 01:17
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
jajjj hagyjuk már!ma néztem meg a videóját!tuti a műsor része volt!!!!!!ennyi....meg egy babiiiiiiiii xD
2010. június 21. 20:51
|
|
Panyekúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 124203 offline
|
Nem bántam volna ha az a csaj én vagyok ... szivesen lettemvolna a csaj helyéban de ez nazért nagyon hülye kérdés 3000 sikitozó rajongótol hogy: Ki lesz az?Bár a csajnak iszonyat nagy szerencséje volt azért kicsit durva hogy a rajongást így akarta megköszönni!Csak egy lányt csokolt meg!Oszthatott volna a parkolóban puszit !Én is beáltam volna a sorba!
2010. június 23. 22:17
|
|
Bekycevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 128108 offline
|
Basszus!Ezt nem hittem volna!Bence lesmárol egy vadidegen csajt?Na ne!Ez kész röhej!Na ez elég alattomos.Azért mert nem hoz elég pénzt neki az éneklés...Még a legrosszabb álmomban se képzeltem vola,hogy ilyenre vetemedik!Ezell nem tesz szert még nagyobb rajongói körre...
2010. június 28. 10:03
|
|
christine14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 327 Csatolások: 36 Azonosító: 129650 offline
|
ez biztos h beépitett ember volt.mert ha tényleg egy rajongóval teszi ezt,akkor a csajszi sikitott volna vagy vmi,de ő semmit sem csinált.de legalább tényleg rajongóval tette volna meg.hát ezzel most eléggé "leégette" magát.
2010. július 07. 01:00
Hát igen, a hírnév megbolondít.
Pedig tök értelmesnek tűnik, meg tehetséges, feleslegesek az ilyen műbalhék, ne Kiszel Tündéskedjen. Énekeljen!
2010. július 24. 12:31
a csajnak volt egy jó napja 
de amugy nemcsókol meg mindenkit csak úgy, lehet olyanvolt vagy éppen bekattant vagy nemtudom.. hiányzik neki a szerelem
de amugy nemcsókol meg mindenkit csak úgy, lehet olyanvolt vagy éppen bekattant vagy nemtudom.. hiányzik neki a szerelem
2010. július 26. 21:43
|
|
Helcsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 61 Csatolások: 1 Azonosító: 131680 offline
|
an ugy lattam a videon mintha vamit sugott volna a fulebe!!szentem azt sugta h ezt csak a kozonsegert tette vagy lehet hogy azt hogy a koncert utan talalkozzanak?!!nm toom de szivesen lettem volna a hejeben!!:x:-*
2010. augusztus 12. 22:34
|
|
konczbernyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.12. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 133098 offline
|
Én ott voltam , tényleg sokkoló volt ...
De azért még szeretem Bencét !! <3<3<3
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: