Selena Gomez
2012. április 08. 15:57
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline |
Aki engem ismer, az tudja, hogy egy őrült Selena fanatikus vagyok. Selena a legnagyobb kedvencem. Tavaly ismertem meg, és példaképemmé választottam. Én vagyok a legnagyobb rajongója, imádója Selnek. Ő nekem a példaképem, bálványom, a megtestesült tökéletesség, és ennél sokkal több, amit nem szó, hanem csakis a szív tud elmondani. Megváltoztatta az életemet, minden nap erőt, vidámságot, szeretetet, kitartást és kedvességet ad nekem, és a világnak, hogy szebbé tegye.Nagyon fontos nekem és rengeteget jelent az életemben. Egyszerűen nem tudom kifejezni, hogy milyen szeretetet érzek iránta, nem is mintha családtag, anya, testvér lenne, hanem nem tudom. Valami erős köteléket. Mindenkinél a világon jobban szeretem. Amikor megnézem a filmjeit, meghallgatom a dalait, a csodálkozástól majd' elfelejtek levegőt is venni. Mikor elmerülök, elcsodálkozok benne, mindig egy melengető, jó érzés fogja körül a szívemet, és ilyenkor csak vele tudok foglalkozni. Van vele egy egész dossziém, benne életrajza, filmjei, véleményem róla, rajzaim róla, dalszövegei. És egy egész énekeskönyvet vezetek az énekeivel. CD-im vannak vele, megvannak a filmjei, a szobám tele van a posztereivel. Minden szerdán, mikor jön az újságárus a suliba, minidg megveszem a legújabb magazint a poszterével, és mikor hazaérek, az első dolgom, hogy kiragasztom a falra. És hogy el ne felejtsem, egy blúzom is van vele. Minden vágyam, hogy egyszer találkozhassak vele, mert akkor rengeteg sok mindent meghálálnék neki, azt, hogy szebbé teszi a világot és az életemet, hogy megszületett és a színész/énekesnői pályát választotta, és megismerhettem, és még rengeteg dolgot, amiket ha leírnék, nem lenne vége a hozzászólásomnak. Egy csodálatos lány, gyönyörű, tehetséges, aranyszívű, vagyis minden megvan benne, amit ha összesítünk, mondhatjuk rá, hogy angyal és tökéletes. Rengeteget jelent nekem, kiegészíti és szebbé teszi az életemet, amit nem tudnék elégszer meghálálni neki.
2012. április 08. 23:10
Sel-ről nem tudok egy rosszat se mondani! Hisz csodálatos! Egy nagyon tehetséges nő! Szuper énekesnő és színésznő!!! Ő a legnagyobb példaképem!!!
2012. április 09. 10:23
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1232 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline |
Selena Gomez nem tartozik a kedvenceim közé,de igen tehetséges énekesnőnek tartom.És az éneklés mellett gyönyörű lány,boldog Justin mellett és botránymentes.
Ezen a képen nagyon szép.
1 felhasználónak tetszik:
Galexa93
2012. április 09. 10:27
Idézet (missyanikó7 @ 2012.04.09. 10:23)
Selena Gomez nem tartozik a kedvenceim közé,de igen tehetséges énekesnőnek tartom.És az éneklés mellett gyönyörű lány,boldog Justin mellett és botránymentes.
Nemcsak azon a képen hanem mindegyiken!:D;)
2012. április 09. 10:32
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7039 Csatolások: 1417 Azonosító: 147096 offline |
Idézet (vasasreka8 @ 2012.04.08. 15:57)
Aki engem ismer, az tudja, hogy egy őrült Selena fanatikus vagyok. Selena a legnagyobb kedvencem. Tavaly ismertem meg, és példaképemmé választottam. Én vagyok a legnagyobb rajongója, imádója Selnek. Ő nekem a példaképem, bálványom, a megtestesült tökéletesség, és ennél sokkal több, amit nem szó, hanem csakis a szív tud elmondani. Megváltoztatta az életemet, minden nap erőt, vidámságot, szeretetet, kitartást és kedvességet ad nekem, és a világnak, hogy szebbé tegye.Nagyon fontos nekem és rengeteget jelent az életemben. Egyszerűen nem tudom kifejezni, hogy milyen szeretetet érzek iránta, nem is mintha családtag, anya, testvér lenne, hanem nem tudom. Valami erős köteléket. Mindenkinél a világon jobban szeretem. Amikor megnézem a filmjeit, meghallgatom a dalait, a csodálkozástól majd' elfelejtek levegőt is venni. Mikor elmerülök, elcsodálkozok benne, mindig egy melengető, jó érzés fogja körül a szívemet, és ilyenkor csak vele tudok foglalkozni. Van vele egy egész dossziém, benne életrajza, filmjei, véleményem róla, rajzaim róla, dalszövegei. És egy egész énekeskönyvet vezetek az énekeivel. CD-im vannak vele, megvannak a filmjei, a szobám tele van a posztereivel. Minden szerdán, mikor jön az újságárus a suliba, minidg megveszem a legújabb magazint a poszterével, és mikor hazaérek, az első dolgom, hogy kiragasztom a falra. És hogy el ne felejtsem, egy blúzom is van vele. Minden vágyam, hogy egyszer találkozhassak vele, mert akkor rengeteg sok mindent meghálálnék neki, azt, hogy szebbé teszi a világot és az életemet, hogy megszületett és a színész/énekesnői pályát választotta, és megismerhettem, és még rengeteg dolgot, amiket ha leírnék, nem lenne vége a hozzászólásomnak. Egy csodálatos lány, gyönyörű, tehetséges, aranyszívű, vagyis minden megvan benne, amit ha összesítünk, mondhatjuk rá, hogy angyal és tökéletes. Rengeteget jelent nekem, kiegészíti és szebbé teszi az életemet, amit nem tudnék elégszer meghálálni neki.
Ez nagyon szép volt tőled..Amúgy csak úgy mellékesen Selena Gomez azt se tudja, hogy a világon vagy.Ennyit akartam elmondani, nem szándékozom megbántani téged, se senkit.
Snowkiss
2012. április 09. 10:34
Idézet (soma10 @ 2010.06.13. 11:32)
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy ha szerinted ő el van szállva magától, akkor az imádott kedvencedről Mileyról mit mondhatnánk, ja nem kell semmit, mert azt megteszi Miley magától is a nyilatkozatai során...
Jogos!!!
2012. április 09. 10:36
Idézet (nora rose @ 2012.04.01. 12:51)
Fúúúúj,nem nem és nem.Kiráz a hideg tőle! Már attól is,ha azt mondják rá,hogy "sztár".
Már nemazért!!! De ezt a fórumtémát sztem egy rajongó csinállta a többi rajongónak nempedig azért, h te itt fikázzad Selt!!
2012. április 10. 13:49
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline |
Idézet (Corby @ 2012.04.09. 10:32)
Ez nagyon szép volt tőled..Amúgy csak úgy mellékesen Selena Gomez azt se tudja, hogy a világon vagy.Ennyit akartam elmondani, nem szándékozom megbántani téged, se senkit.
Igen, tudom, nem kell külön elmagyarázni. Gondolom, ez még nekem is leeshetett, nélküled is.
2012. április 10. 13:50
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6256 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline |
Először is leszögezném, hogy a rajongóktól nem szeretnék reagálásokat. Köszönöm. Be kell ismernem Selena egy gyönyörű lány, akinek egyszerűen imádom a stílusát, mármint ami az öltözködést illeti. De van benne valami irritáló számomra, ez 'talán a viselkedése. Sokan teljesen elvagytok ájulva a hangi adottságaitól, amit én sehogyan sem értek. Hallottátok már élőben énekelni? Itt persze a YouTube-os felvételekre gondolok. Véleményem szerint nincs a hangjában semmi különleges, sőt hangja sincs. A színészi képességeitől sem vagyok elájulva, ezért nem igazán tartom sokra, mint színésznőt. Selenát csak a rajongók elvakultsága tartja a médiában.
U.i: Kedves paculyy ezt a topicot nem csak a fanoknak csináltak, hanem mindenkinek aki elszeretné mondani a véleményét.
U.i: Kedves paculyy ezt a topicot nem csak a fanoknak csináltak, hanem mindenkinek aki elszeretné mondani a véleményét.
2012. április 21. 18:20
Selenáról még annyit szeretnék mondani hogy a People Choice díjátadón tényleg megmutatta milyen valójában.Ö nyerte a kedvenc énekesnő díjat és megérdemelte vajon?Nem mert még énekelni sem tud. Bezzeg Taylor vagy Katy perry vagy még Miranda is megérdemelte volna helyette!És amit mondott hogy mindig örömmel megy oda mert tudja hogy szavaznak rá..pedig én a Facebookon rengeteget szavaztam Taylor-ra...Selena még a pasijára is vigyázhatna és megmondhatná törpének hogy Taylor swift-nek ne nyalizzon!
2012. április 21. 18:35
Tökéletes topik arra, hogy őszintén, de kulturáltan össze próbáljam szedni a gondolataimat Selena Gomezről.
Mikor is hallottam elsőnek róla? Azt hiszem, körülbelül ötödikes lehettem amikor megnéztem egy WOWP epizódban. Ú mondom, ez egy istennő. Valami eszméletlen szépnek találtam, zseniális színészi adottságokkal. Azt hiszem, nem is volt vele problémám egészen addig amíg el nem kezdett énekelni. Valójában amíg csak a Naturally-t hallottam tőle rádióban, kifejezetten tetszett, sőt, majdnemhogy imádtam. Később beregisztráltam Starityre, és az adatlapján akaratlanul is rátaláltam egy élő koncerrfelvételre. Szerintem nem kell mondani a reakcióm, ugye? Azt hittem megsüketülök. Hol van az az elbűvölő lány, aki olyan jól színészkedett? És mi ez a hang??? Miért ilyen hamis?? Aztán jöttek sorozatban az új számai, albumjai, és vele együtt természetesen a koncertek is. Kb. egy olyan felvétel sem volt amikor egymás után kiénekelt volna 3 tiszta hangot. Higgyétek el, elég képzettségem van a dologban, hat éve zeneiskolás vagyok és zongorázom. Tudom megkülönböztetni a tiszta és hamis hangokat egymástól. Szóval Selena-ban van tehetség(igaz, elég minimális), de nem az éneklésben. Sőt, ha szerintem nem kezdett volna szólókarrierbe, és nem alapított volna bandát, jóval többen szeretnék, és kevesebben utálnák. Továbbra is fenntartom hogy szép csajszi, de rettentően túlsztárolt. Az elvakult rajongók tömkelege nélkül sehol sem tartana, és rég süllyesztőben lenne.
Remélem, hogy a véleményemmel nem sértettem meg a Selena-rajongókat, ha mégis, akkor: bocsánat.
Mikor is hallottam elsőnek róla? Azt hiszem, körülbelül ötödikes lehettem amikor megnéztem egy WOWP epizódban. Ú mondom, ez egy istennő. Valami eszméletlen szépnek találtam, zseniális színészi adottságokkal. Azt hiszem, nem is volt vele problémám egészen addig amíg el nem kezdett énekelni. Valójában amíg csak a Naturally-t hallottam tőle rádióban, kifejezetten tetszett, sőt, majdnemhogy imádtam. Később beregisztráltam Starityre, és az adatlapján akaratlanul is rátaláltam egy élő koncerrfelvételre. Szerintem nem kell mondani a reakcióm, ugye? Azt hittem megsüketülök. Hol van az az elbűvölő lány, aki olyan jól színészkedett? És mi ez a hang??? Miért ilyen hamis?? Aztán jöttek sorozatban az új számai, albumjai, és vele együtt természetesen a koncertek is. Kb. egy olyan felvétel sem volt amikor egymás után kiénekelt volna 3 tiszta hangot. Higgyétek el, elég képzettségem van a dologban, hat éve zeneiskolás vagyok és zongorázom. Tudom megkülönböztetni a tiszta és hamis hangokat egymástól. Szóval Selena-ban van tehetség(igaz, elég minimális), de nem az éneklésben. Sőt, ha szerintem nem kezdett volna szólókarrierbe, és nem alapított volna bandát, jóval többen szeretnék, és kevesebben utálnák. Továbbra is fenntartom hogy szép csajszi, de rettentően túlsztárolt. Az elvakult rajongók tömkelege nélkül sehol sem tartana, és rég süllyesztőben lenne.
Remélem, hogy a véleményemmel nem sértettem meg a Selena-rajongókat, ha mégis, akkor: bocsánat.
2012. április 21. 18:43
Idézet (Porcicca @ 2012.04.21. 18:35)
Tökéletes topik arra, hogy őszintén, de kulturáltan össze próbáljam szedni a gondolataimat Selena Gomezről.
>>:Teljesen igazad van!
Porcicca
2012. április 21. 18:47
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2485 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline |
Idézet (Porcicca @ 2012.04.21. 18:35)
nagyon igazad van!
Porcicca
2012. április 22. 12:28
Selenáról még csak annyit mondanék hogy szerintem eléggé nem igaz barát az aki a legjobb barátját elhagyja egy másik barátért.(Demi-t elhagyta mert akkor éppen Taylor-al barátkozott...és azóta beszéltek???Találkoztak???Nem!Na ennyire igaz barát Selena!
Porcicca
2012. április 22. 13:30
én színészetben és énekesként is kedvelem őt
inább színészetben ...tehetséges szerintem-mondjuk-nincs vele bajom, sok dala van, amit szeretek
inább színészetben ...tehetséges szerintem-mondjuk-nincs vele bajom, sok dala van, amit szeretek
2012. április 30. 13:58
Úgy gondoltam írok róla egy hosszú véleményt!
Ez egy pozitív vélemény lesz. Szerintem a rajongóknak nem kell veszekedni azokkal, akik nem szeretik Sel-t! Nem kell mindenkinek szeretni! Ne erőltessünk olyat, ami úgyse fog sikerülni! Ezért én is leírom a véleményemet róla. Szóval legelőször a Barney And Friends-ben láttam még ovis koromban. De akkor nem nagyon figyeltem fel rája, mert kisebb koromban nem nagyon szerettem a sztárokat. De aztán láttam a Disney csatornán a Wizards Of Waverly Place-ben, ahol Alex Russo-t formázta meg. Szerintem nagyon jó kis sorozat volt. Aztán még láttam pár filmben. Pl : Another Cinderella Stary, Hercegnő Védelmi Program stb... És láttam a Monte Carló című filmben, ami szerintem egy szuper film! De nem csak szuper színésznő, hanem jó énekesnő is! Igaz nem lehet élőben összehasonlítani a hangját Adele-re, de hát Ő színésznőnek készült! Na de nagyon jó számai és videoklippjei vannak, de mégis a kedvencem tőle : Who Says. Egy gyönyörű dal. De hát Selena-ra sem lehet mondani, hogy csúnya! Sőt Ő maga gyönyörű! Nagyon tetszik a stílusa! IMÁDOM!
Barbiefan Bff
2012. április 30. 19:00
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
nagyon birom Selena-t a WAWH-ben láttam
2012. május 11. 14:39
Visszajöttem hogy írjak egy utolsó hosszú véleményt Selenáról. Nem is olyan rég szinte pár hónappal ezelőtt még szeretem de már nem úgy mint 3-4 évvel ezelőtt.Még tavaly meghallgattam egy koncert felvételét és amit halottam hát hogy is mondjam úgy visítozott nem nem is visítozott hanem úgy nyávogót mint egy nyivákoló szerencsétlen macska.De nem is emiatt utáltam meg.Hanem mert otthagyta Demi lovatot egyedül csak azért mert jött egy új barátnő.Bibörkéjétől is hányingert kapok .Színészi tehetsége viszont van hiszen eléggé jól tudd nyalizni mindenkinek hogy aztán Selina átverje őket. Szép lány de a viselkedése a stílusa és amit a Kids Choice díjátadón mondott és a Kedvenc énekesnő díjat sem érdemelte meg...egyszóval ki mondom SELENA MARIE GOMEZ EGY SZÖRNYEN BEKÉPZELT TÚLSZTÁROLT NYALIZÓ EMBER! Elnézést kérek én is a Selena rajongóktól de kimondtam a véleményemet és az igazságot!
2 felhasználónak tetszik:
Barbiefan Bff,
Corby
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.