Starity

gyurmiiiii profilja

gyurmiiiii yellow white white  
  • Csatlakozott
  • 2011. április 16.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Születési idő
  • 1996. november 28.
  • Lakhely
  • Baranya megye
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Zenei stílusom
  • Pop/Rock
  • Kedvenc sztárjaim
  • Shakira Miley Cyrus Blake Shelton Hozier

A kiabálásnál a mosolygós irónia sokkal kegyetlenebb fegyver.;))

gyurmiiiii
Utoljára aktív: 2016.05.10. 22:10Státusz módosítva: 2013.07.30. 11:11

Bemutatkozás

Óó, Helló kedves olvasó! Üdvözöllek a személyes profilomon.

 

 

 

 

 

Miley Cyrus Sexy GIF 47

 

Aki a legjobban inspilán engem, az nem más, mint a csodálatos Miley Ray Cyrus! ♥

Animated Gifs of Miley Cyrus (16)

Miley a legfontosabb inspiráció számomra. Véleményem szerint egy nagyszerű nő, aki segít ahol tud, egy csodás hanggal megáldva, és aki nem fél felvállalni az igazi önmagát. 

Miley egy igazi tiszta szív teremtmény, aki csak annyit tett kb. egy éve, hogy levágatta a haját, és stúdióba vonult, ahol egész napokat töltött a zenével foglalkozva, ami a számára egyik legfontosabb dolog. Sok ember elítéli, mert levágatta a saját haját, és ezért mindennek elmondják, lezbikusnak, csúnyának, undorítónak. Szerintem nem az alapján kéne valakit megítélnünk ahogy kinéz. Miley egyébként rövid hajjal is csodálatos, de kitudja, lehet, hogy jövő hónapban már hosszú haja lesz, vagy vissza növeszti, mert Miley híve a változásnak, és nem fél megtenni. 

Animated Gifs of Miley Cyrus (18)

Mint az előbb is írtam nagyon sokat járt stúdiózni, de egy csomó helyen, mint már itt is olvastam egy két kommentben, azt állították, hogy Miley az utóbbi időben eltűnt, és a süllyesztő elnyelte a legnagyobb örömükre. De nagyon nagy tévedésben voltak, ugyanis ha csak egy kicsit is utána olvastak volna, akkor egy csomó candid kép található Mileyról, amint stúdiókhoz érkezik. Egyszóval Miley nem tűnt sehová, és nem is vissza tér az újalbumával, csak egyszerűen sok idejét szánta rá, mert végre nem voltak ultimátumok megszabva, ami miatt mondjuk határidőre kellett volna elkészíteni a lemezt. Miley óriási változást vitt az életébe, lecserélte a menedzserét, új lemezkiadóhoz szerződött és olyan emberekkel dolgozott akikkel álmainkban sem gondoltuk volna. 

Animated Gifs of Miley Cyrus (17)

Mileyra én soha nem gondoltam úgy, mint egy ex-Disney sztárra. Miley a Hannah Montanával szerzett magának világhírnevet, Disney hercegnőként, és négy évad után Miley Cyrusként zárta azt le. A Disney nagyon sok ajtót nyitott meg előtte, de nagyon sokat be is zárt. Hisz nem lehetett önmaga, nem tehette azt amit akart és nem kisérletezhetett az életben, mert meg mondták neki mit csinálhat és mit nem. Én úgy gondolom, hogy Miley nem kitörni akart a Disney korszakából ( persze ebben is van valami, hisz még most is úgy emlegetik néha, hogy ex-Hannah Montana, vagy a botrányos ex-Disneys), hanem egyszerűen miután már nem volt annyira meg kötve a keze, elkezdte keresni a saját útját, és megpróbált ugymond "normális" tinédzserként élni. Nekem egy pillanatig sem ingott meg a bizalmam és szeretem Mileyval szemben. Miley egy nagyon jótékony ember, hisz több, mint harminc jótékonysági szervezetet támogat, énekel a jó ügy érdekében, kórházakat látogat, a Make-A-Wish alapítványon keresztül már nagyon sok beteg kisgyermek álmát váltotta valóra. Miley legújabb projectjében, csatlakozott Marc Jacobshoz a "Védd a bőrt, amiben vagy" című pólókampányához. Miley olyan hírességek mellett döntött amellett, hogy vetkőzéssel támogatja a New Yorki egyetem rákkutató intézetét és orvosi centrumát, mint Randy Marsh, Heidi Klum, a néggyermekes Viktoria Becem, vagy Naomi Kampbell... és más sztárok. A pólókat online lehett megvásárolni, és hét üzletben, de egy nap alatt elfogyott az összes póló, amit Miley is tweetelt, és nagyon hálás volt érte. Szóval ez a gyönyörű menyasszony nagyon sokat tesz a társadalomért. És mindemellett hálás a rajongóinak, mindig nagyon boldogan ad autógramot, készít képeket, és beszélget a Smilerekkel. 

Animated Gifs of Miley Cyrus (1)

Nagyon szeretem a személyiségét, hogy bölcs és érett. Miley számomra nagyon sokat jelent, és nagyon sokat segített már nekem a dalaival, azzal ahogyan az emberekkel viselkedik, amilyen őszinte a szemilyége. Sokat tanultam tőle, és vele nőttem fel. Már körülbelűl fél évtizede a példaképem, én tényleg tisztelem, és ezért nem értem az olyan szövegeket, mint " régen nagyon szerettem, vagy régen ő volt a példaképen"... ha bárki is így gondolja, akkor soha nem volt Miley igazi rajongója, és Miley soha nem volt a példaképe.

Animated Gifs of Miley Cyrus (13)

Fontos meg említenem a hangját is. Ami ha szomorú vagyok, vígasztal, ha boldog még boldogabbá tesz. 

 

 

 

Szerkesztés alatt!