Selena Gomez
2010. augusztus 02. 12:42
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Szeretném felhívni a figyelmet, hogy a SZTÁROK topicban nyitott témák, nem arra szolgálnak, hogy teletömjük őket képekkel.
(Főként mert a feltett képek többségében már amúgy is fent vannak HQ minőségben, a másik dolog pedig az, hogy amennyiben kis felbontású képeket akartok feltölteni, annak is megvan a helye az adott részen, csak fotósorozatra / rendezvényre bontva kell oda is feltenni a képeket, és nem össze - vissza)
Köszönöm a megértést!
(Főként mert a feltett képek többségében már amúgy is fent vannak HQ minőségben, a másik dolog pedig az, hogy amennyiben kis felbontású képeket akartok feltölteni, annak is megvan a helye az adott részen, csak fotósorozatra / rendezvényre bontva kell oda is feltenni a képeket, és nem össze - vissza)
Köszönöm a megértést!
2010. augusztus 02. 16:55
Idézet (Miley2.0 @ 2010.06.13. 10:14)
Én véleményem szerint gyűlölöm... Előre is bocsánat a rajongóknak, de szerintem kicsit el van szállva magától és még egyszer bocsi a rajongóknak!!
Mert Miley kicsit sincs elszállva magától...
2010. augusztus 05. 18:46
Idézet (soma10 @ 2010.06.13. 11:32)
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy ha szerinted ő el van szállva magától, akkor az imádott kedvencedről Mileyról mit mondhatnánk, ja nem kell semmit, mert azt megteszi Miley magától is a nyilatkozatai során...
Én csak azt nem értem miért ír olyan ide aki nem szereti...Ne ide írjon hanem a Miley topicba!!!
2010. augusztus 13. 22:04
Idézet
Megkérek mindenkit hogy ne ide rakja a képeit. Ez a topic nem arról szól. Ráadásul a nagyrésze már fentvan. Hogyha az adott kép még nincs fent akkor tegye a kisfelbontásúak közé,ami meg fentvan azt egyszerűen ne rakja be.A nagyobb képeknek pedig szintén megvan a helye. Ide véleményt kell írni nem képeket halmozni.
Köszönöm
Köszönöm
Csak ismételni tudom magam,ne ide töltsétek a képeket
2010. augusztus 21. 19:39
'és ha Selena elszállna magától?'
'Szüleim megfognának és visszavinnéknek Texas-ba, hogy lássam, honnan származom'- Selena. Ezt abba a könyvben olvastam, ami Demiről meg Róla szól, az a barátság könyv.. szerintem érdemes Demi, Selena fanoknak, rajongóknak elolvasni , szerintem nagyonjó.. látszik, hogy sok embernek mértépppen ő a példaképe :D
szerintem aranyos..én szeretem
'Szüleim megfognának és visszavinnéknek Texas-ba, hogy lássam, honnan származom'- Selena. Ezt abba a könyvben olvastam, ami Demiről meg Róla szól, az a barátság könyv.. szerintem érdemes Demi, Selena fanoknak, rajongóknak elolvasni , szerintem nagyonjó.. látszik, hogy sok embernek mértépppen ő a példaképe :D
szerintem aranyos..én szeretem
1 felhasználónak tetszik:
Selena111
2010. augusztus 22. 09:24
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5113 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline |
sztem Selena nem szállt el!És nem lett beképzelt! és ez nagyon jó!!
1 felhasználónak tetszik:
Selena111
2010. augusztus 24. 17:14
Jasika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 678 Csatolások: 87 Azonosító: 123630 offline |
Kedves, közvetlen, szép lány, akinek még jó hangja is van! Én nem nagyon szeretem a Disney sztárokat csak őt. Régebben még Mileyt is szerettem, de most már nem nagyon szimpatizálok vele...Disney sztárok közül csak Seli jön be
2010. szeptember 11. 19:20
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2165 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline |
Egyedül csak ő - na jó, esetleg még Bridgit Mendler - a szimpatikus a Disney-brigádból. XD Nagyon aranyos, kedves lány. Szép hangja van, és jól színészkedik. Emellett pedig gyönyörű is.
TEAM SELENA!
TEAM SELENA!
2010. szeptember 11. 23:11
Vikici |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 313 Azonosító: 126670 offline |
Idézet (cseszt @ 2010.06.17. 10:49)
Régebben én sem szerettem selenát, nagyon Miley-s voltam, de ez már megváltozott. Szeretem dalait, a megjelenését, nekem nagyon szimpatikus. Nem szállt el a sikerektől, jók a filmjei, nagyon kedvelem.
-velem is így volt,én alig ismertem,talán akkor ismertem meg,mikor bekötötték nálunk a kábel tv-t. szval 2-3 éve
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.