Selena Gomez
2010. augusztus 02. 12:42
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Szeretném felhívni a figyelmet, hogy a SZTÁROK topicban nyitott témák, nem arra szolgálnak, hogy teletömjük őket képekkel.
(Főként mert a feltett képek többségében már amúgy is fent vannak HQ minőségben, a másik dolog pedig az, hogy amennyiben kis felbontású képeket akartok feltölteni, annak is megvan a helye az adott részen, csak fotósorozatra / rendezvényre bontva kell oda is feltenni a képeket, és nem össze - vissza)
Köszönöm a megértést!
(Főként mert a feltett képek többségében már amúgy is fent vannak HQ minőségben, a másik dolog pedig az, hogy amennyiben kis felbontású képeket akartok feltölteni, annak is megvan a helye az adott részen, csak fotósorozatra / rendezvényre bontva kell oda is feltenni a képeket, és nem össze - vissza)
Köszönöm a megértést!
2010. augusztus 02. 16:55
Idézet (Miley2.0 @ 2010.06.13. 10:14)
Én véleményem szerint gyűlölöm...
Előre is bocsánat a rajongóknak, de szerintem kicsit el van szállva magától és még egyszer bocsi a rajongóknak!!
Mert Miley kicsit sincs elszállva magától...
2010. augusztus 05. 18:46
Idézet (soma10 @ 2010.06.13. 11:32)
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy ha szerinted ő el van szállva magától, akkor az imádott kedvencedről Mileyról mit mondhatnánk, ja nem kell semmit, mert azt megteszi Miley magától is a nyilatkozatai során...

Én csak azt nem értem miért ír olyan ide aki nem szereti...Ne ide írjon hanem a Miley topicba!!!
2010. augusztus 13. 22:04
Idézet
Megkérek mindenkit hogy ne ide rakja a képeit. Ez a topic nem arról szól. Ráadásul a nagyrésze már fentvan. Hogyha az adott kép még nincs fent akkor tegye a kisfelbontásúak közé,ami meg fentvan azt egyszerűen ne rakja be.A nagyobb képeknek pedig szintén megvan a helye. Ide véleményt kell írni nem képeket halmozni.
Köszönöm
Köszönöm
Csak ismételni tudom magam,ne ide töltsétek a képeket
2010. augusztus 21. 19:39
'és ha Selena elszállna magától?'
'Szüleim megfognának és visszavinnéknek Texas-ba, hogy lássam, honnan származom'- Selena. Ezt abba a könyvben olvastam, ami Demiről meg Róla szól, az a barátság könyv.. szerintem érdemes Demi, Selena fanoknak, rajongóknak elolvasni
, szerintem nagyonjó.. látszik, hogy sok embernek mértépppen ő a példaképe
:D
szerintem aranyos..én szeretem
'Szüleim megfognának és visszavinnéknek Texas-ba, hogy lássam, honnan származom'- Selena. Ezt abba a könyvben olvastam, ami Demiről meg Róla szól, az a barátság könyv.. szerintem érdemes Demi, Selena fanoknak, rajongóknak elolvasni
szerintem aranyos..én szeretem
1 felhasználónak tetszik:
Selena111
2010. augusztus 22. 09:24
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
sztem Selena nem szállt el!És nem lett beképzelt!
és ez nagyon jó!!
1 felhasználónak tetszik:
Selena111
2010. augusztus 24. 17:14
|
|
Jasika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 678 Csatolások: 87 Azonosító: 123630 offline
|
Kedves, közvetlen, szép lány, akinek még jó hangja is van!
Én nem nagyon szeretem a Disney sztárokat csak őt. Régebben még Mileyt is szerettem, de most már nem nagyon szimpatizálok vele...Disney sztárok közül csak Seli jön be
2010. szeptember 11. 19:20
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
Egyedül csak ő - na jó, esetleg még Bridgit Mendler - a szimpatikus a Disney-brigádból. XD Nagyon aranyos, kedves lány. Szép hangja van, és jól színészkedik. Emellett pedig gyönyörű is.
TEAM SELENA!
TEAM SELENA!
2010. szeptember 11. 23:11
|
|
Vikici |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 313 Azonosító: 126670 offline
|
Idézet (cseszt @ 2010.06.17. 10:49)
Régebben én sem szerettem selenát, nagyon Miley-s voltam, de ez már megváltozott. Szeretem dalait, a megjelenését, nekem nagyon szimpatikus. Nem szállt el a sikerektől, jók a filmjei, nagyon kedvelem.

-velem is így volt,én alig ismertem,talán akkor ismertem meg,mikor bekötötték nálunk a kábel tv-t. szval 2-3 éve
Kapcsolódó sztárok
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.