Ő azon személyek közé tartozik akit muszály megemlíteni. Nála tehetségesebb színészt nem ismerek. Szimpatikus,jófej pali és bármilyen szerepbe bele tudja élni magát. Imádtam a Kalib Tenger Kalózaiban és az Alice Csodaországban is. Megunhatatlan.
És azért ez a folyamatos energia ami benne van elég ritka. Azthiszem jó időnek el kell telnie ahoz hogy egyáltalán valakit az utódaként emlegethessünk
Johnny Depp
2010. június 07. 18:17
2010. június 07. 18:34
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Idézet (WhiteAngel @ 2010.06.07. 18:17)
Azthiszem jó időnek el kell telnie ahoz hogy egyáltalán valakit az utódaként emlegethessünk
Teljesen egyetértek. Az egyik kedvenc színészem, bár az ő életét annyira nem követem, inkább leragadok a filmjei nézegetésével. Tim Burtonnel meg halálos párost alkot.
2010. június 07. 20:59
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline |
Idézet (WhiteAngel @ 2010.06.07. 18:17)
Ő azon személyek közé tartozik akit muszály megemlíteni. Nála tehetségesebb színészt nem ismerek. Szimpatikus,jófej pali és bármilyen szerepbe bele tudja élni magát. Imádtam a Kalib Tenger Kalózaiban és az Alice Csodaországban is. Megunhatatlan.
És azért ez a folyamatos energia ami benne van elég ritka. Azthiszem jó időnek el kell telnie ahoz hogy egyáltalán valakit az utódaként emlegethessünk
Pontosan, megunhatatlan.
Ő az egyik olyan színész, akinek szinte minden filmjét láttam és amit még nem, az is a bepótolandó listámon szerepel.
A Karib filmekből csak az elsőre tudom azt mondani hogy bármikor, bármennyiszer meg tudnám nézni, de Johnny a másik két filmet is el tudja vinni egyedül a hátán.
Magasra tette a lécet az ifjaknak.
Idézet (Fuller @ 2010.06.07. 18:34)
Teljesen egyetértek. Az egyik kedvenc színészem, bár az ő életét annyira nem követem, inkább leragadok a filmjei nézegetésével. Tim Burtonnel meg halálos párost alkot.
Tényleg nagyon jók együtt.
2010. június 08. 13:58
viraagmrs.padalecki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.19. Hozzászólás: 2329 Csatolások: 4542 Azonosító: 69484 offline |
Szerintem az egyik legnagyobb színész. Minden téren hatalmasat tud alakítani.Ha hülyülni kell, ha dráma van vagy ha éppen pszichopatát kell játszani.
Sajnos nem láttam minden filmjét, ami fura és bepótolandó, de nem hiszem , hogy lenne olyan filmje amit megunnék. Ha más nem miatta nem kapcsolnám ki.
Abszolút number one. És mondjuk az adatbázisban sem kellett volna patiszonnak átvenni tőle az első helyet.
Sajnos nem láttam minden filmjét, ami fura és bepótolandó, de nem hiszem , hogy lenne olyan filmje amit megunnék. Ha más nem miatta nem kapcsolnám ki.
Abszolút number one. És mondjuk az adatbázisban sem kellett volna patiszonnak átvenni tőle az első helyet.
1 felhasználónak tetszik:
Potyidanon
2010. június 08. 14:02
Rengeteg filmjét láttam már és imádom. Tényleg bele tudja magát élni a szerepekben, mindenféle karakteret eltud játszani, hatalmas fazon.
2010. június 08. 15:15
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline |
Az egyik legtehetségesebb színész a világon. Minden féle filmben szuperl alakít, és nem csak egy bizonyos kategóriában tud színészkedni
Azt hiszem láttam is minden filmjét...nagyjából
Örök kedvencem marad
Azt hiszem láttam is minden filmjét...nagyjából
Örök kedvencem marad
2010. június 08. 18:36
Hmmm...Johnny Depp...ő az akinek még csak a Karib-tenger kalózai című filmjét láttam, ill. több filmjeit is láttam, de csak Jack Sparrowként jön be. A többi filmje annyira nagyon nem tetszik. Viszont tervezem, hogy hamarosan megnézem még az Alice csodaországban, Az álmosvölgy legendája és a Sweeney Todd című filmjeit. Majd elválik, hogy ezekben mennyire fog bejönni.
Viszont mindezek ellenére nagyon helyes pasi.
Szóval mindent egybevetve: imádom!!!
2010. június 08. 20:55
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline |
Idézet (hanita @ 2010.06.08. 18:36)
Hmmm...Johnny Depp...ő az akinek még csak a Karib-tenger kalózai című filmjét láttam, ill. több filmjeit is láttam, de csak Jack Sparrowként jön be. A többi filmje annyira nagyon nem tetszik. Viszont tervezem, hogy hamarosan megnézem még az Alice csodaországban, Az álmosvölgy legendája és a Sweeney Todd című filmjeit. Majd elválik, hogy ezekben mennyire fog bejönni.
Az Alice csodaországban nekem nagyon tetszett. Az álmosvölgy legendája szerintem alap Johnny film, mint ahogy az Ollókezű Edward is. A Sweeney Todd-ban is tetszett, meg amúgy sem állnak messze tőlem a musicalek.
Nekem egyedül A halál ára/The Brave nem tetszett, amit végülis ő rendezett, de nem ezért nem tetszik. Túl lassú a cselekmény, sok a 'nemtörténiksemmi' jelenet.
Ha megnézted a filmeket, írj hogy hogy tetszettek
2010. június 09. 10:46
Idézet (Eve87 @ 2010.06.08. 20:55)
Az Alice csodaországban nekem nagyon tetszett. Az álmosvölgy legendája szerintem alap Johnny film, mint ahogy az Ollókezű Edward is. A Sweeney Todd-ban is tetszett, meg amúgy sem állnak messze tőlem a musicalek.
Nekem egyedül A halál ára/The Brave nem tetszett, amit végülis ő rendezett, de nem ezért nem tetszik. Túl lassú a cselekmény, sok a 'nemtörténiksemmi' jelenet.
Tényleg, Ollókezű Edward, ki is ment a fejemből. Bár nekem ez a film sem tetszett annyira. És nem a színészek miatt, hanem maga az alap történet ami sokszor nem jön be nekem. Ha az első 40 percben semmi nem történik ami megfogna akkor az már veszett ügy
Így voltam tegnap két Ryan Reynolds filmmel is: egyik a Csak barátok, másik pedig a Mindenképpen talán. Akkorát csalódtam ezekben a filmekben .
Na de nem szertném szétoffolni a témát, így visszatérek Johnnyhoz, rendben majd megírom, hogy tetszettek e a filmek
2010. június 09. 22:35
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline |
Idézet (hanita @ 2010.06.09. 10:46)
Tényleg, Ollókezű Edward, ki is ment a fejemből. Bár nekem ez a film sem tetszett annyira. És nem a színészek miatt, hanem maga az alap történet ami sokszor nem jön be nekem. Ha az első 40 percben semmi nem történik ami megfogna akkor az már veszett ügy
Így voltam tegnap két Ryan Reynolds filmmel is: egyik a Csak barátok, másik pedig a Mindenképpen talán. Akkorát csalódtam ezekben a filmekben .
Na de nem szertném szétoffolni a témát, így visszatérek Johnnyhoz, rendben majd megírom, hogy tetszettek e a filmek
Ó szerintem az Ollókezű Edward-ban nagyon aranyos...olyan kis szerencsétlen
Egyébként mielőtt megnéztem, azt hittem valami véres thriller lesz
Marina Salvatore
2010. június 09. 22:47
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Idézet (dijja @ 2010.06.09. 22:35)
Pont ma beszéltem egy osztálytársammal és ő is azt hitte, hogy valami horror vagy valami.
Én még kiskoromban láttam a filmet és azóta imádom, pedig akkor még azt se tudtam, hogy ki az a Johnny Depp. A Holtidővel is így voltam, már nagyobb fejjel jöttem rá, hogy Johnny játszik benne és azt is nagyon szerettem kicsinek.
Marina Salvatore
2010. június 11. 14:57
Idézet (dijja @ 2010.06.09. 22:35)
Mondom nem is a színésszel van baj, Johnny tényleg aranyos volt benne, nekem ilyenkor más hiányzik a filmből.
2010. június 11. 20:45
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline |
Én imádom Johnny Depp-et szuper színész! Naon jó játszot a Karib-tenger kalózaiban! Az Alice-ban is szuperűl játszik éppen tegnap néztem meg az Alice Csodaországbant! Szuper volt a film!
2010. június 14. 19:29
dijjanight elf™ |
Idézet (hanita @ 2010.06.11. 14:57)
Mondom nem is a színésszel van baj, Johnny tényleg aranyos volt benne, nekem ilyenkor más hiányzik a filmből.
Én nem mondtam, hogy vele van bajod
csak eszembe juttattad a filmet
2010. június 18. 09:07
Idézet (dijja @ 2010.06.14. 19:29)
Én nem mondtam, hogy vele van bajod
ja akkor bocsi lehet valamit félreértettem
2010. augusztus 11. 18:07
Végre sikerült megnéznem az Alice csodaországban. Nagyon nagy film Johnny-tól. Örülök, hogy jó fiút játszott benne. A végén az a tánc, hát nem semmi tőle
Még ma készülök megnézni Az álmosvölgy legendáját, remélem ez is olyan jó lesz mint az Alice.
Még ma készülök megnézni Az álmosvölgy legendáját, remélem ez is olyan jó lesz mint az Alice.
2010. augusztus 11. 18:12
Idézet (Juanita @ 2010.08.11. 18:07)
Szerintem jobb film.
2010. augusztus 11. 18:16
Most néztem meg az Ollókezű Edwardot. Egyszerűen zseniális
Mindenki nézze meg!!!
Mindenki nézze meg!!!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.