Starity

Johnny Depp

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. augusztus 11. 21:14 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet (Billy Costigan @ 2010.08.11. 18:12)
Szerintem jobb film.  wink.gif

Tényleg jobb ez a filmje, de nekem sok volt benne a fejnyisszantás. Nem szeretem az ilyen kaszabolásokat fear.gif

szerk.: még a Sweeney Todd hátra van, de azt majd máskor nézem meg.
2010. augusztus 12. 18:35 #22
Petraglam
Petraglam
új tag

StátuszA legrövidebb út két ember között egy mosoly
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 65
Csatolások: 0
Azonosító: 131414
Imádom Johnnyt biggrin.gif Ő a kedvenc színészem !!! Tehetséges, vicces, megannyi szerepben láttam már, de nekem legjobban a Karibban tetszett Jack Sparrowként smileeee.gif Csak így tovább Johnny!!
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. augusztus 16. 18:36 #23
theo95
theo95
visszatérő vendég

StátuszAmit ma SP-vel megtehetnél azt ne halaszd holnapra mert a hamar elmenekülhet..XD
Hozzászólás: 173
Csatolások: 10
Azonosító: 133203
Imádom!!nagyon tehetséges és jó képű!!!Minden szerepet eltud játszani!!Tök jó amikor Helena Bonham Carterrel játszanak együtt!!Jó páros!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif wub.gif wub.gif
2010. október 26. 15:02 #24
blackpearl
blackpearl
visszatérő vendég
Hozzászólás: 169
Csatolások: 0
Azonosító: 136930
ő a kedvenc színészem kedves ha autogrammot kell osztani smileeee.gif a Tim Burtonnel készitett filmek kirlyak smileeee.gif ő az akit mindenkinek érdemes ismernie
2010. november 03. 10:26 #25
- törölt felhasználó -    
Nagyon szeretem Jonny Depp-et wub.gif wub.gif .
2010. november 03. 14:34 #26
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Furán vagyok Johnnyval. Nem vagyok a rajongója, nem követem a karrierjét tudatosan, a magánélete meg pláne nem érdekel, ám a filmjeit szinte egytől-egyig imádom. Johnny Deppben korunk egyik legnagyobb színészzsenijét tisztelhetjük. Fantasztikusnak tartom, hogy valóban bármire képes, olyan elegáns és mégis egy kicsit extravagáns. Utánozhatatlan. Nem veszek meg érte, de tisztelem, becsülöm, és emelem előtte a kalapom. Bármennyire is imádom a saját kedvenceimet, teljesen objektíven nézve a dolgot, Johnny az egyik legjobb színész, akit valaha láttam. thumbsup.gif
2010. november 03. 14:36 #27
Eszty Morgan
Eszty Morgan
♥Team Nikolas♥

Státusz™ :)
Hozzászólás: 1133
Csatolások: 47
Azonosító: 133717
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.03. 14:34)
Furán vagyok Johnnyval. Nem vagyok a rajongója, nem követem a karrierjét tudatosan, a magánélete meg pláne nem érdekel, ám a filmjeit szinte egytől-egyig imádom. Johnny Deppben korunk egyik legnagyobb színészzsenijét tisztelhetjük. Fantasztikusnak tartom, hogy valóban bármire képes, olyan elegáns és mégis egy kicsit extravagáns. Utánozhatatlan. Nem veszek meg érte, de tisztelem, becsülöm, és emelem előtte a kalapom. Bármennyire is imádom a saját kedvenceimet, teljesen objektíven nézve a dolgot, Johnny az egyik legjobb színész, akit valaha láttam.  thumbsup.gif

Kb. én is így vagyok vele. Nem követem figyelemmel a magánéletét, ha látok/hallok valamit, akkor megnézem/meghallgatom, de ennyi. Johnnyt önmagáért szeretem! Ahonnan indult és ahová jutott, egyszerűen fantasztikus ember! Nem láttam az összes filmjét, de jó párat volt már szerencsém megnézni, és eddig még nem volt egy olyan filmje sem, amiben csalódtam volna. És ez nálam azért már nagy szó blush.gif blush.gif
2010. november 03. 14:39 #28
Nana95
Nana95
Cián

Státusz^^
Hozzászólás: 812
Csatolások: 3
Azonosító: 132107
szerintem nagyon jó színész, amelyik filmjeit láttam, azokat mind szeretem.biggrin.gif valamint nagyon helyes.:3
2010. november 03. 18:06 #29
- törölt felhasználó -    
Véleményem szerint a legjobb szinész a világon smileeee.gif
Számomra megunhatatlan,elképesztően tehetséges wink.gif
megérdemelne egy Oscart. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. november 04. 12:45 #30
- törölt felhasználó -    
Idézet (s.t.a.r. @ 2010.11.03. 18:06)
Véleményem szerint a legjobb szinész a világon smileeee.gif 
Számomra megunhatatlan,elképesztően tehetséges  wink.gif 
megérdemelne egy Oscart. meghajolo.gif

Ez az egy dolog amit soha nem értettem de végülis annyira nem is lényeg. Miért nem kapott már Oscart? Elképsztően sokat és többféle műfajban tett már le az asztalra. Félreértés ne essék, nem bánkódom amiért nem kapott, sőt, visszaemlékezvén egy Johnny interjúra, ő azt mondta, hogy a díj mindig megtiszteltetés, de a részvét a fontos, és nincs letörve ha nem kap semmit mert a lelke legmélyén tudja hogy ő mindent megtett és jól érezte magát a forgatáson de ha ez másoknak nem tetszik akkor az meg nem az ő problémája. laugh.gif rohog.gif
2010. november 04. 14:31 #31
CaliforniaGirl_
CaliforniaGirl_
új tag

Státusz(>.<)
Hozzászólás: 41
Csatolások: 1
Azonosító: 136887
IMÁDOM JOHNYT!A karib tenger kalózaiba annyira jól játsza Jack Sparrow szerepét!! Nagyon klassz színész biggrin.gif
2010. november 04. 23:26 #32
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.11.04. 12:45)
Ez az egy dolog amit soha nem értettem de végülis annyira nem is lényeg. Miért nem kapott már Oscart? Elképsztően sokat és többféle műfajban tett már le az asztalra. Félreértés ne essék, nem bánkódom amiért nem kapott, sőt, visszaemlékezvén egy Johnny interjúra, ő azt mondta, hogy a díj mindig megtiszteltetés, de a részvét a fontos, és nincs letörve ha nem kap semmit mert a lelke legmélyén tudja hogy ő mindent megtett és jól érezte magát a forgatáson de ha ez másoknak nem tetszik akkor az meg nem az ő problémája.  laugh.gif  rohog.gif

Igen smileeee.gif
Olvastam,hogy azt nyilatkozta:neki nem egy Oscar az elismerés, hanem az mikor a kisfia aztmondja neki,hogy szereti Jack Saprrow kapitányt. wink.gif
3 felhasználónak tetszik: kateblock, Nana95, Marina Salvatore
2010. november 05. 07:37 #33
- törölt felhasználó -    
Idézet (s.t.a.r. @ 2010.11.04. 23:26)
Igen smileeee.gif 
Olvastam,hogy azt nyilatkozta:neki nem egy Oscar az elismerés, hanem az mikor a kisfia aztmondja neki,hogy szereti Jack Saprrow kapitányt. wink.gif

Pontosan. És ez becsülendő benne. Johnny volt már Oscarra jelölve, ha jól tudom, és mégsem nyert soha sem, ami nem azért van mert nem jó színész. Én tudom hogy jók a filmjei és ezt sokan tudjuk még, az Oscarosok véleménye pedig hidegen hagy rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, s.t.a.r.
2010. november 05. 09:07 #34
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2010.11.05. 07:37)
Pontosan. És ez becsülendő benne. Johnny volt már Oscarra jelölve, ha jól tudom, és mégsem nyert soha sem, ami nem azért van mert nem jó színész. Én tudom hogy jók a filmjei és ezt sokan tudjuk még, az Oscarosok véleménye pedig hidegen hagy  rohog.gif

Így vagyok vele én is. Az Oscar gálán sok olyan színész kapott már díjat, akinek én szívem szerint fapadkát se adtam volna, nem hogy aranyszobrocskát. Nem zavar, hogy Hollywood nem értékeli igazán Johnnyt. Ő az az ember, akit a közönség ismer el egyöntetűen. Szerintem ez sokkal jobb dolog. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, s.t.a.r.
2010. november 05. 11:39 #35
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.05. 09:07)
Így vagyok vele én is. Az Oscar gálán sok olyan színész kapott már díjat, akinek én szívem szerint fapadkát se adtam volna, nem hogy aranyszobrocskát. Nem zavar, hogy Hollywood nem értékeli igazán Johnnyt. Ő az az ember, akit a közönség ismer el egyöntetűen. Szerintem ez sokkal jobb dolog.  rolleyes.gif

Én azt mondom, inkább ne is értékelje. rolleyes.gif Ha már ott tartunk hogy a Twilight számít jó filmnek Hollywoodban akkor csak hagyják békén szegényt embert rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: s.t.a.r., Grace Benning
2010. november 05. 11:43 #36
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.11.05. 11:39)
Én azt mondom, inkább ne is értékelje.  rolleyes.gif Ha már ott tartunk hogy a Twilight számít jó filmnek Hollywoodban akkor csak hagyják békén szegényt embert  rohog.gif

Főleg mikor azt nyilatkozta Robert Pattinson,hogy olyan híres akar lenni,mint Johnny.Erre azt tudom mondani álmodik a nyomor rohog.gif
2010. november 05. 11:44 #37
- törölt felhasználó -    
Idézet (s.t.a.r. @ 2010.11.05. 11:43)
Főleg mikor azt nyilatkozta Robert Pattinson,hogy olyan híres akar lenni,mint Johnny.Erre azt tudom mondani álmodik a nyomor rohog.gif

Akarni mindent lehet rohog.gif
2010. november 05. 11:46 #38
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.11.05. 11:44)
Akarni mindent lehet  rohog.gif

Akarni a wc-n kell tongue.gif
2010. november 05. 11:49 #39
- törölt felhasználó -    
Idézet (s.t.a.r. @ 2010.11.05. 11:46)
Akarni a wc-n kell tongue.gif

Én amúgy azt nem értettem, hogy ezt mégis hogy gondolta. Úgy értem, már sokkal de sokkal népszerűbb mint Johnny Depp. Ezt beismerhetjük. Színvonalról beszélt vagy mi? unsure.gif
2010. november 05. 11:57 #40
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.11.05. 11:49)
Én amúgy azt nem értettem, hogy ezt mégis hogy gondolta. Úgy értem, már sokkal de sokkal népszerűbb mint Johnny Depp. Ezt beismerhetjük. Színvonalról beszélt vagy mi?  unsure.gif

Hát lehet.Én nézem a Starity hogy állitotta össze a kedvenceket naná hogy a top 5-be is bennevan.(persze azért van mert fiatal lányok mind szeretik.) Szerintem úgy gondolja,hogy az idösebbeknél is beakar vágódni,és ő is élvezni akarja a filmforgatást.Bár egyszóval utánozni akarja egy picit.Nemjön össze nem Robert Pattonsont látják benne az emberek hanem Edwardot.Johnnynak pedig számtalan jó alakitása van. smileeee.gif Húú picit nehéz volt megfogalmazni xD
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok