Starity

Pankráció

500 oldal 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. július 24. 13:48 #4641
- törölt felhasználó -    
Ezekszerint én fogok kilógni a sorból mert szerintem Miz igenis megérdemelte azt az övet,személy szerint én tehetséges pankrátornak tartom rolleyes.gif
Persze,érdekes stílusa van de én ezt bírom benne igazán. Ha pedig meg kéne védenie a címét,én akkor is neki szurkolnék.(Bár gondolom ezzel senkit nem leptem meg rohog.gif )
Christianban is ott van a tehetség de én nem bánom a végeredményt.Visszanéztem egyébként én is a fontosabb momentumokat,el kell ismerni,nagyon jó volt ez a Raw.Undertaker visszatérésének is örültem és habár Litát korábban úgy nem ismertem,mostmár őt is láthattam,és elismerem,tehetséges lány. biggrin.gif
Nameg persze a DX,az is egy felejthetetlen momentum volt.
Engem is meglepett hogy Kelly miért nem jelent meg de addig igazából nem mondok semmit amíg nem érkezik rá konkrét magyarázat.
(Mike-nak már twitteren is gratuláltam egyébként,Zita látta is az ajándékom,linkeljem be ide is? biggrin.gif )
2 felhasználónak tetszik: Kazuo, Domcsi0301
2012. július 24. 13:48 #4642
- törölt felhasználó -    
Egész jó volt az 1000. Raw, tényleg. smileeee.gif Egy-két dolgot leszámítva. Miz az új IC Bajnok? Úristen omg.gif Christian jobban megérdemli. A többi jó volt. Punkon kicsit meglepődtem, de csak kicsit. És Kelly Kelly... rohadtul csalódtam benne. Azt mondta ott lesz a rawon, de nem volt. mad.gif mad.gif de jó volt wink.gif wink.gif
2012. július 24. 13:55 #4643
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2012.07.24. 13:48)
Ezekszerint én fogok kilógni a sorból mert szerintem Miz igenis megérdemelte azt az övet,személy szerint én tehetséges pankrátornak tartom rolleyes.gif 
Persze,érdekes stílusa van de én ezt bírom benne igazán. Ha pedig meg kéne védenie a címét,én akkor is neki szurkolnék.(Bár gondolom ezzel senkit nem leptem meg rohog.gif )
Christianban is ott van a tehetség de én nem bánom a végeredményt.Visszanéztem egyébként én is a fontosabb momentumokat,el kell ismerni,nagyon jó volt ez a Raw.Undertaker visszatérésének is örültem és habár Litát korábban úgy nem ismertem,mostmár őt is láthattam,és elismerem,tehetséges lány. biggrin.gif 
Nameg persze a DX,az is egy felejthetetlen momentum volt.
Engem is meglepett hogy Kelly miért nem jelent meg de addig igazából nem mondok semmit amíg nem érkezik rá konkrét magyarázat.
(Mike-nak már twitteren is gratuláltam egyébként,Zita látta is az ajándékom,linkeljem be ide is? biggrin.gif )

Linkeld be ide is!
2012. július 24. 13:56 #4644
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2012.07.24. 13:55)
Linkeld be ide is!

http://i46.tinypic.com/35jlets.png beer.gif
A gratuláció megfogalmazásában Zita segített,én nem vagyok olyan jó angolos laugh.gif (FabledAlice=twitteres név)
2 felhasználónak tetszik: Domcsi0301, Kazuo
2012. július 24. 14:00 #4645
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2012.07.24. 13:56)
http://i46.tinypic.com/35jlets.png  beer.gif
A gratuláció megfogalmazásában Zita segített,én nem vagyok olyan jó angolos laugh.gif

Jó kép lett! smileeee.gif Követlek ha nem baj!
2012. július 24. 14:04 #4646
- törölt felhasználó -    
nahh megnéztem én is a RAW-t és hááá olvasgatom itt a kommenteket basszus senkinek nem volt hiányérzete mivel 1000.RAW az 1000.RAW St.Louisban St.Louis Missouriban csak egy ember lehet a csarnok ura!!és sehoool semmi! sad.gif
és hááá ami még jobban megdöbbentett hogy még a videókban is csak elszórtan lehetett felfedezni inkább csak alig azt a bizonyos embert! sad.gif
1 felhasználónak tetszik: Domcsi0301
2012. július 24. 14:05 #4647
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.24. 14:04)
nahh megnéztem én is a RAW-t és hááá olvasgatom itt a kommenteket basszus senkinek nem volt hiányérzete mivel 1000.RAW az 1000.RAW St.Louisban St.Louis Missouriban csak egy ember lehet a csarnok ura!!és sehoool semmi! sad.gif 
és hááá ami még jobban megdöbbentett hogy még a videókban is csak elszórtan lehetett felfedezni inkább csak alig azt a bizonyos embert! sad.gif

Ja tényleg őt is hiányoltam de nagyon!
2012. július 24. 14:09 #4648
- törölt felhasználó -    
Ilyen pólót be kell szerezni majd
http://www.wwe.com/f/styles/photo_large/public/photo/image/2012/07/RAW_1000_Photo_006.jpg

http://shop.wwe.com/DX-Raw-1%2C000-T-Shirt-Men%27s-T-Shirt/42301,default,pd.html?dwvar_42301_color=Bla...rstar-alumni-dx
2012. július 24. 14:18 #4649
SasukeMilo
SasukeMilo
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 645
Csatolások: 0
Azonosító: 139117
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.24. 14:04)

Na, itt vagyok biggrin.gif Sajnos fél kettő körül éjjel elnyomott az álom dry.gif (ez történik, ha zsinórban vagy fenn kicsit több mint 36 órát és nincs nálad energiaital xD) Most egy órája kb. kezdtem letölteni meg ránéztem a SummerSlam-es wiki lapra és látom ott a lényeget thumbsup.gif Az a meccs nagy lesz, már most érzem!
Á, fene a vezetésbe, szóval Orton felfüggesztését nem tudták már kicsit áttolni, basszus mad.gif
Amúgy 10-esből ki hányra értékeli?? Én majd értelemszerűen csak aztán fogok szavazni, ha lejött és megnéztem laugh.gif
Kíváncsi leszek a pontokra tongue.gif
2012. július 24. 14:20 #4650
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2012.07.24. 14:05)
Ja tényleg őt is hiányoltam de nagyon!

Most jut eszembe.. én is hiányoltam!! sad.gif
2012. július 24. 14:22 #4651
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2012.07.24. 13:25)
Ám az 1000. RAW-ra ígérték (több fórumon ez volt a téma) hogy új WWE Bajnoki cím volt! DE nem volt új dizájn! Remélem nem is lesz új mert az újnak amit mondtak az sz*r!

Nagyon rossz az az öv, really wacko.gif
2012. július 24. 14:25 #4652
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.07.24. 14:22)
Nagyon rossz az az öv, really  wacko.gif

mintha lehányta volna Szörnyella De Frász xd bad.gif
2012. július 24. 14:27 #4653
- törölt felhasználó -    
Idézet (Domcsi0301 @ 2012.07.24. 14:25)
mintha lehányta volna Szörnyella De Frász xd bad.gif

Idiótám akcióban rohog.gif heart.gif
2012. július 24. 14:29 #4654
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.07.24. 14:27)
Idiótám akcióban  rohog.gif  heart.gif

eddig 'Flegmakirálylány akcióban' volt xdd heart.gif _nevet.gif _nevet.gif
2012. július 24. 14:30 #4655
- törölt felhasználó -    
Idézet (SasukeMilo @ 2012.07.24. 14:18)
Na, itt vagyok  biggrin.gif  Sajnos fél kettő körül éjjel elnyomott az álom  dry.gif  (ez történik, ha zsinórban vagy fenn kicsit több mint 36 órát és nincs nálad energiaital xD) Most egy órája kb. kezdtem letölteni meg ránéztem a SummerSlam-es wiki lapra és látom ott a lényeget  thumbsup.gif  Az a meccs nagy lesz, már most érzem!
Á, fene a vezetésbe, szóval Orton felfüggesztését nem tudták már kicsit áttolni, basszus  mad.gif 
Amúgy 10-esből ki hányra értékeli?? Én majd értelemszerűen csak aztán fogok szavazni, ha lejött és megnéztem laugh.gif 
Kíváncsi leszek a pontokra  tongue.gif

11-est adok rá biggrin.gif
2012. július 24. 14:31 #4656
- törölt felhasználó -    
de az milyen volt már hogy mindenkinek voltak emlékezetes pillanatai a sok agyon összevagdalt videókban és se egy RKO sem egy punt kick sem egy bizonyos jellegzetes tekintet semmi bazzz...
de amikor HHH szétveri a házában az baromi emlékezetes az igen jee.. rolleyes.gif
meg Kofi"idegesítő"kingston lezúzza őt NY-ban a sport szentélyben a Madison Square Garden-ben hááá persze igen ezek emlékezetes Orton pillanatok valóban! rolleyes.gif
háá gratulálok WWE nem elég hogy tönkretették az egyik kedvenc pankrátorom kiváló gonosz karakterét és csináltak belőle egy "Cena"klónt erre most azt akarják beadni nekem hogy ezaz ember az elmúlt évtizedben nem csinált semmi olyat ami megért volna egy tized másodperces szereplést egy ostoba videó összeállításban!minimum amikor a levegőben le RKO-za Evan Bourne-t minimum elvártam volna!

háááá a műsorról annyit hogy szerintem semmivel sem volt jobb egy átlag RAW-nál háá Jericho-t megint elpusztították ahogy szokták! rolleyes.gif a másik pedig hogy külön nem értettem hogy mi szükség volt GM-nek megtenni A.J.Styles-t jjaajj vagyis csak simán A.J.! rolleyes.gif remélem egyébként vége ennek a Bryan-A-J.Epic story vonalnak!
számítottam rá egyébként hogy több lesz a bohóckodás mint a tényleges pankráció! rolleyes.gif
a szét Push-olt Sheamus már nagyon unalmas ő a másik akinek tönkre vágták a karakterét és csinálták belőle ezt a legyőzhetetlen tesztoszteron bombát! rolleyes.gif

nahhh jött Rock háá ő legalább jól promózott és úgy odavágta YESmant a ringnek ahogy azt kell meg úgy összességében jó formában van Rocky! meghajolo.gif

aztán volt egy kis Brothers of destruction jó volt látni őket de sajnos azt kell hogy mondja hogy Taker nem fest túl jól! sad.gif

DX nem volt nagy szám szerintem kitalálhattak volna valami ötletesebb dolgot de jó volt ahogy baromkodtak! biggrin.gif

Lesnar-Game jó lesz ez a meccs a Sumerslam-en ha másért ne is de ezért várom! meghajolo.gif

őőőőőő Cenának drukkoltam hogy nyerjen de így lehet jobban jövünk ki a dologból ha esetleg Punk kap egy heel turn-t végre! thumbsup.gif

jahh számomra a RAW egyik csúcspontja volt amikor CM PUNK ki megy a bíróért hogy segítsen neki lekopogni a meccset az egyik fan egyfolytában azt kiabálta hogy TNA TNA TNA TNA TNA...az hatalmas volt! biggrin.gif

hááá az est csúcspontja számomra egyértelműen LITA volt iszonyat vagány az a nő és az a két tökéletesen kivitelezett kivégző mozdulat mindkettő amit megcsinált Slateren hááááá az volt a csúcs ezen a RAW-n!
a mostani WWE Dívák hááá én helyükben elbújnék!
2 felhasználónak tetszik: Domcsi0301, SasukeMilo
2012. július 24. 14:31 #4657
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2012.07.24. 14:09)

H-Wrestling Shopnak írtam hogy mikor lesz a shopban a póló. Remélem válaszolnak azzal hogy LESZ mert akkor megfogom rendelni!
2012. július 24. 14:33 #4658
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.24. 14:31)
de az milyen volt már hogy mindenkinek voltak emlékezetes pillanatai a sok agyon összevagdalt videókban és se egy RKO sem egy punt kick sem egy bizonyos jellegzetes tekintet semmi bazzz...
de amikor HHH szétveri a házában az baromi emlékezetes az igen jee.. rolleyes.gif 
meg Kofi"idegesítő"kingston lezúzza őt NY-ban a sport szentélyben a Madison Square Garden-ben hááá persze igen ezek emlékezetes Orton pillanatok valóban! rolleyes.gif 
háá gratulálok WWE nem elég hogy tönkretették az egyik kedvenc pankrátorom kiváló gonosz karakterét és csináltak belőle egy "Cena"klónt erre most azt akarják beadni nekem hogy ezaz ember az elmúlt évtizedben nem csinált semmi olyat ami megért volna egy tized másodperces szereplést egy ostoba videó összeállításban!minimum amikor a levegőben le RKO-za Evan Bourne-t minimum elvártam volna!
háááá a műsorról annyit hogy szerintem semmivel sem volt jobb egy átlag RAW-nál háá Jericho-t megint elpusztították ahogy szokták! rolleyes.gif a másik pedig hogy  külön nem értettem hogy mi szükség volt GM-nek megtenni A.J.Styles-t jjaajj vagyis csak simán A.J.! rolleyes.gif remélem egyébként vége ennek a Bryan-A-J.Epic story vonalnak!
számítottam rá egyébként hogy több lesz a bohóckodás mint a tényleges pankráció! rolleyes.gif 
a szét Push-olt Sheamus már nagyon unalmas ő a másik akinek tönkre vágták a karakterét és csinálták belőle ezt a legyőzhetetlen tesztoszteron bombát! rolleyes.gif 
nahhh jött Rock háá ő legalább jól promózott és úgy odavágta YESmant a ringnek ahogy azt kell meg úgy összességében jó formában van Rocky! meghajolo.gif 
aztán volt egy kis Brothers of destruction jó volt látni őket de sajnos azt kell hogy mondja hogy Taker nem fest túl jól! sad.gif 
DX nem volt nagy szám szerintem kitalálhattak volna valami ötletesebb dolgot de jó volt ahogy baromkodtak! biggrin.gif 
Lesnar-Game jó lesz ez a meccs a Sumerslam-en ha másért ne is de ezért várom! meghajolo.gif 
őőőőőő Cenának drukkoltam hogy nyerjen de így lehet jobban jövünk ki a dologból ha esetleg Punk kap egy heel turn-t végre! thumbsup.gif 
jahh számomra a RAW egyik csúcspontja volt amikor CM PUNK ki megy a bíróért hogy segítsen neki lekopogni a meccset az egyik fan egyfolytában azt kiabálta hogy TNA TNA TNA TNA TNA...az hatalmas volt! biggrin.gif 
hááá az est csúcspontja számomra egyértelműen LITA volt iszonyat vagány az a nő és az a két tökéletesen kivitelezett kivégző mozdulat mindkettő amit megcsinált Slateren hááááá az volt a csúcs ezen a RAW-n!
a mostani WWE Dívák hááá én helyükben elbújnék!

úristen, hogy tudsz ennyire a szívemnbe látni?? _nevet.gif _nevet.gif elmondtad, amin épp gondolkoztam smileeee.gif gratula smileeee.gif xddd
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. július 24. 14:36 #4659
- törölt felhasználó -    
A SummerSlam-en szerintetek ki nyer? Kinek fogtok szúrkolni? Én Triple H-nek bár Brocky (én így szoktam hívni) is nagy kedvenc!
http://www.wwe.com/f/styles/ep_large/public/ep/image/2012/07/20120723_LIGHT_SS_Brock_HHH_L.jpg
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. július 24. 14:38 #4660
- törölt felhasználó -    
jahhh azt valaki elmondaná nekem hogy mi szükség volt Charlie Sheen-re ebben a műsorban??szóval hogy Charlie "el csesztem az életem csak egós vagyok beismerni meg hát lexarom ki mit gondol"Sheen mivel tette emlékezetessé ezt a jubileumi 1000-RAW-t??
mert én nem tudnám megmondani! dry.gif
500 oldal 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok