Starity

Pankráció

500 oldal 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. július 24. 15:13 #4681
- törölt felhasználó -    
Idézet (Domcsi0301 @ 2012.07.24. 15:06)
Pontosan  laugh.gif nekem mindig Edge (!!),

jó választás! meghajolo.gif sajnálom hogy nem láthatod őt már többet akcióban eszméletlen volt a fazon! thumbsup.gif

amit Sasuke is írt már a Mick Foley vs.Edge és Lita hardcore meccs az egyik legjobb bunyó volt amit a WWE összehozott! meghajolo.gif de azaz egész Foley-Edge és Lita feud nagyon jó volt!! meghajolo.gif
azt a meccset akárhányszor meglehetne nézni látványos szórakoztató!!!persze a kívülálló még annak a meccsnek a megnézése után sem értheti hogy mit lehet ebben szeretni de az legyen a kívülálló problémája! biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Domcsi0301
2012. július 24. 15:14 #4682
- törölt felhasználó -    
Idézet (Domcsi0301 @ 2012.07.24. 15:11)
na az jó smileeee.gif amúgy ti eddig kiben csalódtatok a legjobban a pankrátorok közül?

Ez jó kérdés! Talán akiben nagyon csalódtam azért mert Launaritis mellé állt az Big Show!
2012. július 24. 15:20 #4683
- törölt felhasználó -    
Idézet (Domcsi0301 @ 2012.07.24. 15:11)
na az jó smileeee.gif amúgy ti eddig kiben csalódtatok a legjobban a pankrátorok közül?

húú akad bőven!
de akiben mindenképp csalódtam az Sin Cara és Albertó Del Rió amikor ezt a két embert orr vérzésig promózták annó én azt hittem hogy ezek ketten bitang jó pankrátorok erre föl Cara nem különbözik semmiben a többi luchadortól semmi különlegeset nem csinál amit pl.a TNA highflyerei ne tudnának kivitelezni.Albertó pedig hááá iszonyat karizmája van abba tényleg jó de a mozdulatai és ahogy csinálja hááá szerintem nem valami nagy cucc!
2012. július 24. 15:22 #4684
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.24. 15:13)
jó választás! meghajolo.gif sajnálom  hogy nem láthatod őt már többet akcióban eszméletlen volt a fazon! thumbsup.gif 
amit Sasuke is írt már a Mick Foley vs.Edge és Lita hardcore meccs az egyik legjobb bunyó volt amit a WWE összehozott! meghajolo.gif de azaz egész Foley-Edge és Lita feud nagyon jó volt!! meghajolo.gif 
azt a meccset akárhányszor meglehetne nézni látványos szórakoztató!!!persze a kívülálló még annak a meccsnek a megnézése után sem értheti hogy mit lehet ebben szeretni de az legyen a kívülálló problémája! biggrin.gif

Tudom, nagyon szerettem! smileeee.gif Mikor visszavonult, még nem néztema pankit, de jútyubon (xdd) megnéztem. A sírás kerülgetett, annyira fájt, hogy elmegy sad.gif sad.gif

Biztos jó lehetett thumbsup.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
2012. július 24. 15:23 #4685
SasukeMilo
SasukeMilo
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 645
Csatolások: 0
Azonosító: 139117
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.24. 15:03)
az a Punk "valódi" arca! laugh.gif a számkivetett mindenkivel szembe menő rendszer ellenség karakter!nahh az Cm Punk! laugh.gif 
nekem három kedvencem volt mindig is a WWE-ben Jericho Orton és CM Punk!
de mit műveltek velük ezek a tudatlanok a fejemet fogom miattuk! sad.gif

Egyetértek! Y2J-t nagyon alázzák, pedig egyik legjobb heel karakter ever... na mindegy dry.gif
A nagy Viperából az utóbbi időkben kb. egy Vízisikló lett sajnos xD (nem vicces, de már kínomban nevetek)
Punk pedig rosszfiúnak a legjobb, ezek a szánalmas jófiús Cena-utánzós sztorik nem illenek hozzá! Nálam az AJ-s szerelmi sztori tette be a kaput, azokat a RAW adásokat meg se néztem mad.gif
Külön kiemelném még Sheamus-t... láttam itt se tetszik pár embernek, milyen legyőzhetetlen gépet csináltak belőle! Hát nekem se, jól elrontották ohmy.gif
Remélem, észnél lesznek és kapunk heel Punk-ot, Sheamust és Ortont, még akár egy csapatot is el tudok képzelni belőlük biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Domcsi0301, gonzales7
2012. július 24. 15:26 #4686
- törölt felhasználó -    
Idézet (SasukeMilo @ 2012.07.24. 15:23)
Egyetértek! Y2J-t nagyon alázzák, pedig egyik legjobb heel karakter ever... na mindegy  dry.gif 
A nagy Viperából az utóbbi időkben kb. egy Vízisikló lett sajnos xD (nem vicces, de már kínomban nevetek)
Punk pedig rosszfiúnak a legjobb, ezek a szánalmas jófiús Cena-utánzós sztorik nem illenek hozzá! Nálam az AJ-s szerelmi sztori tette be a kaput, azokat a RAW adásokat meg se néztem  mad.gif 
Külön kiemelném még Sheamus-t... láttam itt se tetszik pár embernek, milyen legyőzhetetlen gépet csináltak belőle! Hát nekem se, jól elrontották  ohmy.gif 
Remélem, észnél lesznek és kapunk heel Punk-ot, Sheamust és Ortont, még akár egy csapatot is el tudok képzelni belőlük  biggrin.gif

Igazából iagazad van xd. Randyt eéhanyagolták. Jericho-t nem bírom, de azt hallottam, a WWE ellen cselekszik, nem azt teszi, amit a forgatókönyvben van. Ezt bírom benne de nagyon! smileeee.gif Sheamus + Randy? ilyen volt már... és rosszul sült el xdd
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. július 24. 15:29 #4687
- törölt felhasználó -    
Idézet (SasukeMilo @ 2012.07.24. 15:23)

Remélem, észnél lesznek és kapunk heel Punk-ot, Sheamust és Ortont, még akár egy csapatot is el tudok képzelni belőlük  biggrin.gif

hááá ezaz hol vannak a csapatok?? legyenek jók vagy rosszak!mindegy!

komolyan lehet vitatkozni a NEXUS-on hogy ilyen meg olyan pankrátorok voltak a tagjai! de nekem azok a műsorok nagyon bejöttek háááá mik voltak??? terrorba tartották a WWE-t Barrett-ék!amikor szétverték a wwe ringet a RAW-ban az iszonyat jó húzás volt széttépték a wwe feliratot az egyik kommentátort zsinórral folytogatták ami után Bryan kapott is büntetést asszem a túlzott brutalitás miatt!
meg amikor bekerítették Cenát és akkor nem működött a super Cena effekt! biggrin.gif ilyet utoljára az NWO csinált!
szóval nekem ilyen dolgok hiányoznak főleg! sad.gif
2 felhasználónak tetszik: Domcsi0301, SasukeMilo
2012. július 24. 15:32 #4688
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.24. 15:29)
komolyan lehet vitatkozni a NEXUS-on hogy ilyen meg olyan pankrátorok voltak a tagjai! de nekem azok a műsorok nagyon bejöttek háááá mik voltak??? terrorba tartották a WWE-t Barrett-ék!amikor szétverték a wwe ringet a RAW-ban az iszonyat jó húzás volt széttépték a wwe feliratot az egyik kommentátort zsinórral folytogatták ami után Bryan kapott is büntetést asszem a túlzott brutalitás miatt!
meg amikor bekerítették Cenát és akkor nem működött a super Cena effekt! biggrin.gif  ilyet utoljára az NWO csinált!

Hát igen ezek jók voltak! Nexus csapat jó volt bár nem bírtam a Nexust de jó csapat volt!
2012. július 24. 15:34 #4689
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2012.07.24. 15:32)
Hát igen ezek jók voltak! Nexus csapat jó volt bár nem bírtam a Nexust de jó csapat volt!

énsem bírtam, de jók ám .. a legjobb csapat viszont a D-Generation-X (remélem jól írtam xdd) smileeee.gif
2012. július 24. 15:36 #4690
- törölt felhasználó -    
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7ifxbHsQx1rs93dlo1_500.jpg ez de igaz xdd Kelly-re mindenki allergiás.. és mindenki (majdnem mindenki) utálja. mad.gif dry.gif dry.gif
2012. július 24. 15:40 #4691
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2012.07.24. 15:32)

én sem bírtam őket bár Wade-et valamennyire igen!de legalább történt valami!
bírtam ahogy egyre többet megjelentek a RAW-ban és pusztítottak később több helyen lehetett látni a közönség soraiban a Nexus pólókat terjedt a "Nexus fertő"!szóval ötletes story volt jól volt kitalálva! smileeee.gif
2012. július 24. 15:43 #4692
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.24. 15:40)
én sem bírtam őket bár Wade-et valamennyire igen!de legalább történt valami!
bírtam ahogy egyre többet megjelentek a RAW-ban és pusztítottak később több helyen lehetett látni a közönség soraiban a Nexus pólókat terjedt a "Nexus fertő"!szóval ötletes story volt jól volt kitalálva! smileeee.gif

ez jól volt, de csak ez smileeee.gif

amúgy nektek ki a kedvenc pankrátorotok? (lehet hülye kérdés) smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Kazuo, gonzales7
2012. július 24. 15:47 #4693
SasukeMilo
SasukeMilo
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.24. 15:29)
meg amikor bekerítették Cenát és akkor nem működött a super Cena effekt! biggrin.gif  ilyet utoljára az NWO csinált!

Na igen, a Nexus. Természetesen utáltam őket, de belegondolva, 2010 második felét ők alapozták meg, a RAW-kat és PPV-ket tekintve is... mikor nyolcan szétszedték Cenát, mikor a fél RAW rostert kicsinálták, mikor egy estén verték meg az egymással vitatkozó Jericho-t és Edge-t vagy mikor magát a Chairman-t (McMahon-t már majdnem sajnáltam akkor xD). Azt bírtam, mikor a SummerSlam-en volt a 7 vs 7 Elimination meccs, azért ott nem semmi tagok voltak: Cena mellett ott állt Edge, Y2J, JoMo, Truth, a Khali-t helyettesítő Bryan és a nagy öreg, "Hitman" Hart laugh.gif Na ezek a feudok meg az ilyen nagy cécók hiányoznak nekem is!
Pl. mikor 2010 év végén - 2011 elején Punk átvette az irányítást, akkor már fele olyan félelmetesek sem voltak dry.gif Konkrétan Randy egymaga szétverte őket xD Viszont az alapötlet, egy nagy heel csapat remek volt!
Legalább feladnák a leckét a sok face-nek thumbsup.gif
2012. július 24. 15:49 #4694
- törölt felhasználó -    
Idézet (Domcsi0301 @ 2012.07.24. 15:43)

Ők http://kisrigo.wordpress.com/kedvenc-pankratorok/ de frissíteni fogom mindjárt a listát mert 2-3 emberke nincs még benne
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. július 24. 15:49 #4695
- törölt felhasználó -    
Idézet (SasukeMilo @ 2012.07.24. 15:47)
Na igen, a Nexus. Természetesen utáltam őket, de belegondolva, 2010 második felét ők alapozták meg, a RAW-kat és PPV-ket tekintve is... mikor nyolcan szétszedték Cenát, mikor a fél RAW rostert kicsinálták, mikor egy estén verték meg az egymással vitatkozó Jericho-t és Edge-t vagy mikor magát a Chairman-t (McMahon-t már majdnem sajnáltam akkor xD). Azt bírtam, mikor a SummerSlam-en volt a 7 vs 7 Elimination meccs, azért ott nem semmi tagok voltak: Cena mellett ott állt Edge, Y2J, JoMo, Truth, a Khali-t helyettesítő Bryan és a nagy öreg, "Hitman" Hart  laugh.gif  Na ezek a feudok meg az ilyen nagy cécók hiányoznak nekem is!
Pl. mikor 2010 év végén - 2011 elején Punk átvette az irányítást, akkor már fele olyan félelmetesek sem voltak  dry.gif  Konkrétan Randy egymaga szétverte őket xD Viszont az alapötlet, egy nagy heel csapat remek volt!
Legalább feladnák a leckét a sok face-nek thumbsup.gif

Biztos nagyon jó lehetett meghajolo.gif thumbsup.gif
2012. július 24. 15:52 #4696
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Idézet (WhiteAngel @ 2012.07.24. 13:56)
http://i46.tinypic.com/35jlets.png  beer.gif
A gratuláció megfogalmazásában Zita segített,én nem vagyok olyan jó angolos laugh.gif (FabledAlice=twitteres név)

Imádom Miz új stílusát. wub.gif wub.gif wub.gif Mármint azt a kicsi borostát meg a hátrazselézett hajat. wub.gif wub.gif Egyszerűen imádom, mindig alig várom hogy így láthassam. wub.gif wub.gif
2012. július 24. 15:54 #4697
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (KisRigo @ 2012.07.24. 14:36)
A SummerSlam-en szerintetek ki nyer? Kinek fogtok szúrkolni? Én Triple H-nek bár Brocky (én így szoktam hívni) is nagy kedvenc! 
http://www.wwe.com/f/styles/ep_large/public/ep/image/2012/07/20120723_LIGHT_SS_Brock_HHH_L.jpg

Hát én nem nagyon kedvelem "Brocky"-t, inkább hajrá Triple H. smileeee.gif
2012. július 24. 15:57 #4698
SasukeMilo
SasukeMilo

Hű, egyet nem tudnék írni laugh.gif
Mostaniak közül WWE-ben Punk (még így jófiúként is), Orton és - bár néha tényleg unalmas már - Cena
Félig-visszavonultak, nem igazán aktívak közül: Undertaker, Triple H, Lesnar, Kevin Nash
Régi, már visszavonultak közül: HBK, Batista (őt úgy vártam vissza!), Edge
a régi WCW-s időkből pedig egyértelműen Goldberg! Ha csak egyszer visszajönne akár egy meccsre *álmodozik* thumbsup.gif
TNA-ből pedig A. J. Styles, Jeff Hardy és RVD, külön kiemelném Stinget, akit nagyon tisztelek (még most is tartom, hogy egy WM-s Taker vs Sting meccs giga lenne!)
Ja és ugyan nem nagyon kedvencem, de külön respect Chris Jericho-nak, mert nagyon adta mindig a heel karaktert meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, Domcsi0301
2012. július 24. 15:58 #4699
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥

Nekem a kedvenceim: Cody Rhodes, CM Punk, Alex Riley, Zack Ryder, John Cena, The Miz. happy.gif happy.gif ezek közül nincs FŐ kedvencem, a Divákért meg nem vagyok nagyon oda. mellow.gif
2012. július 24. 16:00 #4700
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kazuo @ 2012.07.24. 15:58)
Nekem a kedvenceim: Cody Rhodes, CM Punk, Alex Riley, Zack Ryder, John Cena, The Miz.  happy.gif  happy.gif ezek közül nincs FŐ kedvencem, a Divákért meg nem vagyok nagyon oda.  mellow.gif

Nekem is ők. kivéve Rhodes, és Miz.. bár kcsit kezdem szeretni. plusz az én Edge-m happy.gif A dívák.. fő volt Kelly Kelly, ugye. de most benne hatalmasat csalódtam. Végeztem vele. Ha megváltozik,, mjad egysze. Most Eve a favorit smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Kazuo
500 oldal 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok