Idézet (gonzales7 @ 2012.07.24. 15:29)
hááá ezaz hol vannak a csapatok?? legyenek jók vagy rosszak!mindegy!
komolyan lehet vitatkozni a NEXUS-on hogy ilyen meg olyan pankrátorok voltak a tagjai! de nekem azok a műsorok nagyon bejöttek háááá mik voltak??? terrorba tartották a WWE-t Barrett-ék!amikor szétverték a wwe ringet a RAW-ban az iszonyat jó húzás volt széttépték a wwe feliratot az egyik kommentátort zsinórral folytogatták ami után Bryan kapott is büntetést asszem a túlzott brutalitás miatt!
meg amikor bekerítették Cenát és akkor nem működött a super Cena effekt!
ilyet utoljára az NWO csinált!
szóval nekem ilyen dolgok hiányoznak főleg!
Na igen, a Nexus. Természetesen utáltam őket, de belegondolva, 2010 második felét ők alapozták meg, a RAW-kat és PPV-ket tekintve is... mikor nyolcan szétszedték Cenát, mikor a fél RAW rostert kicsinálták, mikor egy estén verték meg az egymással vitatkozó Jericho-t és Edge-t vagy mikor magát a Chairman-t (McMahon-t már majdnem sajnáltam akkor xD). Azt bírtam, mikor a SummerSlam-en volt a 7 vs 7 Elimination meccs, azért ott nem semmi tagok voltak: Cena mellett ott állt Edge, Y2J, JoMo, Truth, a Khali-t helyettesítő Bryan és a nagy öreg, "Hitman" Hart
Na ezek a feudok meg az ilyen nagy cécók hiányoznak nekem is!
Pl. mikor 2010 év végén - 2011 elején Punk átvette az irányítást, akkor már fele olyan félelmetesek sem voltak
Konkrétan Randy egymaga szétverte őket xD Viszont az alapötlet, egy nagy heel csapat remek volt!
Legalább feladnák a leckét a sok face-nek