mindenképp gonosz legyen vagy legalábbis hozzák vissza a 2004-2005 évben használt öntelt nagyképű Hip-hop-os karakterét!
akkor nézném is rendszeresen a műsorokat!
Pankráció
2012. január 02. 13:13
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
áááááá, tűkön ülök. Este minden kiderül.
Azért picit félek, mert ahogy mondtad gonzales a drága WWE nem egyszer csigázott már fel, aztán jött a hideg zuhany.
Jó kérdés, hogy ki nyeri a Rumble-t. Tavaly sokat olvastam arról, hogy Randy-t akarták nyertesnek. Zigglernek egész jól megy, Wade-et pusholják, de szerintem ezzel nincs semmi gond.
Azonban legszívesebben én Kane-t látnám győztesnek. Ha már visszatért Maszkosként, törjön-zúzzon, csapjon le mindenkit! Hajrá Big Red Monster!!
Randy-t ne emlegessétek. Azóta depis vagyok, amióta megtudtam, hogy lesérült komolyan. Persze voltak jelek, a lábát elég gyakran fogta, ha azt támadták. Sajnos látszik, hogy folyamatosan melóznak, és nincs idejük rendesen pihenni. Na de ez a pankráció. Illetve a WWE. Pénz, pénz, pénz mindenek előtt.
Cena bácsira bizony ráférne egy kis vérfrissítés. És itt nem vérátömlesztésre gondoltam. Jó lenne, ha heel lenne. De akkor mi lesz a gyerekek és a katonák hősével? Superhero átmegy evilbe? I like it!
Az lenne az igazán nagy és szép, ha ma visszatérne Jericho és Cena lenne a bad guy.
Akkor viszont hiányozna a Jericho-Randy feud. Na sebaj.
Azért picit félek, mert ahogy mondtad gonzales a drága WWE nem egyszer csigázott már fel, aztán jött a hideg zuhany.
Jó kérdés, hogy ki nyeri a Rumble-t. Tavaly sokat olvastam arról, hogy Randy-t akarták nyertesnek. Zigglernek egész jól megy, Wade-et pusholják, de szerintem ezzel nincs semmi gond.
Azonban legszívesebben én Kane-t látnám győztesnek. Ha már visszatért Maszkosként, törjön-zúzzon, csapjon le mindenkit! Hajrá Big Red Monster!!
Randy-t ne emlegessétek. Azóta depis vagyok, amióta megtudtam, hogy lesérült komolyan. Persze voltak jelek, a lábát elég gyakran fogta, ha azt támadták. Sajnos látszik, hogy folyamatosan melóznak, és nincs idejük rendesen pihenni. Na de ez a pankráció. Illetve a WWE. Pénz, pénz, pénz mindenek előtt.
Cena bácsira bizony ráférne egy kis vérfrissítés. És itt nem vérátömlesztésre gondoltam. Jó lenne, ha heel lenne. De akkor mi lesz a gyerekek és a katonák hősével? Superhero átmegy evilbe? I like it!
Az lenne az igazán nagy és szép, ha ma visszatérne Jericho és Cena lenne a bad guy.
Akkor viszont hiányozna a Jericho-Randy feud. Na sebaj.
2012. január 02. 13:15
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (CuteLife @ 2012.01.02. 13:03)
Mi a baja Randynek?*-*
Porckorong sérve van több csigolyája közt, ezért is tudta gyengébben használni a lábát.
Pontosan nem tudni meddig lesz kényszerpihenőn. Szervezetén múlik. Ha szerencsések vagyunk, pár hét, ha nem lehetnek hónapok. Rossz becslések szerint kihagyhat 6 hónapot is.
Imádom a pankrációt, főképp Randy-t! Csepp vadállat Viperám.
Annak azért örülök, hogy általában nincsenek fájdalmai. legutóbb legalábbis azt írta.
u.i.: ti még majdnem egy hónapig látni fogjátok Randy babát. Ugyanis kábé ennyi eltérés van azok között a műsorok között amit nálunk és Amerikában vetítenek.
u.i.2:
Tavaly létrehoztam a Frászbukon egy magyar Randy Orton rajongói oldalt. Igyekszem frissen tartani.
1 felhasználónak tetszik:
Eszter655
2012. január 02. 18:22
BessieJung Kook |
Örülök:
Idézet
"Randy Orton is scheduled for the January 16th RAW as well as the Royal Rumble. No word on if he'll be wrestling as of this writing."
Eszter655
2012. január 03. 14:01
SPOILER!!
hááááhhhááá itt van és akkora HEEL lesz mint a ház!jó keblére ölelte a népet aztán szépen kisétált szó nélkül! a sok hülye meg ott örjöngött magának! pancserek! még mindig azt hiszik hogy ez a Y2J karakter pedig köze sincs már hozzá.azt bírtam amikor leejtette szándékosan a mikrofont milyen csönd lett hirtelen eszméletlen a fazon! szerintem Heel lesz!
feltételezem jönnek majd a McMahonok is és Jericho esetleg Foley és a Mcmahonok vagy valaki mással valami új érát fognak indítani! gondolom ezért van ez a szöveg hogy the end... end of the world.
nahh ilyen is rég fordult elő velem kiváncsian várom a jövőheti RAW-t!
uhhh tényleg itt lassan használni kell a SPOILERT mert úgy látom többen a TV-ben nézik a RAW-t!
hááááhhhááá itt van és akkora HEEL lesz mint a ház!jó keblére ölelte a népet aztán szépen kisétált szó nélkül! a sok hülye meg ott örjöngött magának! pancserek! még mindig azt hiszik hogy ez a Y2J karakter pedig köze sincs már hozzá.azt bírtam amikor leejtette szándékosan a mikrofont milyen csönd lett hirtelen eszméletlen a fazon! szerintem Heel lesz!
feltételezem jönnek majd a McMahonok is és Jericho esetleg Foley és a Mcmahonok vagy valaki mással valami új érát fognak indítani! gondolom ezért van ez a szöveg hogy the end... end of the world.
nahh ilyen is rég fordult elő velem kiváncsian várom a jövőheti RAW-t!
uhhh tényleg itt lassan használni kell a SPOILERT mert úgy látom többen a TV-ben nézik a RAW-t!
2012. január 03. 14:23
én is nagyon várom már a jövőhetet...The Rock dumája nagyon nagy.. De Cena sem hagyta magát..
2012. január 04. 00:36
Idézet (Fedorov @ 2012.01.04. 00:31)
Gonzales jó az új státuszod. Már ideje volt .
háá az hallod!már ideje!
az utolsó percig kételkedtem hogy jön azt hittem Shane McMahon vagy Stephanie fog jönni!
már olvasgattam fórumokat mindenki azt mondja hogy Face lesz Jericho szerintem nem nekem nagyon furcsa volt az egész itt valami lesz a háttérben figyeljétek meg!
2012. január 04. 00:41
Fedorov |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 573 Csatolások: 177 Azonosító: 18774 offline |
Én még azt is olvastam valahol hogy Skip Sheffield lesz. Na ne már mondom kb. 10 adásban ha szerepelt. Azért amikor leadták a promót és elkezdték az emberek emelgetni az Y2J táblákat akkor már nagyon bíztam benne hogy ő jön. Fogalmam sincs mi lesz, várjuk a jövő heti raw-t, vagy esetleg felbukkanhatna SD-on is.
gonzales7
2012. január 04. 00:44
Idézet (Fedorov @ 2012.01.04. 00:41)
Én még azt is olvastam valahol hogy Skip Sheffield lesz. Na ne már mondom kb. 10 adásban ha szerepelt. Azért amikor leadták a promót és elkezdték az emberek emelgetni az Y2J táblákat akkor már nagyon bíztam benne hogy ő jön. Fogalmam sincs mi lesz, várjuk a jövő heti raw-t, vagy esetleg felbukkanhatna SD-on is.
jahhh reméljük megeröltetik magukat az írók és valami jó fog kisülni ebből!
mert ezaz új/régi Kane is már nagyon kellett a WWE-be! hogy szívatta Cenát meg Rydert!hatalmas volt!
Bessie
2012. január 04. 00:54
Fedorov |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 573 Csatolások: 177 Azonosító: 18774 offline |
Ja Ryder majdnem a pokolban végezte . Szerintem Kane fog heel-t csinálni Cena-ból és együtt lesznek majd ketten, mint Miz meg A-Ry annak idején. Vagy nem
gonzales7
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.