Idézet (SasukeMilo @ 2012.07.25. 14:09)
Jaja, én is várom vissza a heel Ortont, a meccs pedig nagyon ott van! Amúgy hogy tetszett az 1000. RAW? Mit szólsz a Punk (úgy néz ki) heel-turnhöz? Én örülök neki!
korábban már írtam róla kicsit bővebben!majd nézd vissza! de nagyjából ugyanaz a véleményem mint amit te írtál!
összességében nézhető volt a régi nagy sztárok miatt főleg Lita! nagy kedvencem volt akkoriban a csaj és iszonyat örültem neki hogy újra itt volt!
jaja Lesnar-HHH feud szerintem jó lesz és Summerslam-es meccsük lehet az utóbbi hónapok legjobbika bár szerintem győzni fog HHH de ha nagy dolgot akarnának művelni a WWE-nél akkor lesnár eltapossa a kissé lassú öreges Game-et! és adnak egy push-t Lesnar-nak és ráküldik vagy Punk-ra vagy Sheamus-ra!én ezt tenném!
Punk heel turn nagyon kéne neki mert én bevallom kiábrándultam ebből a karakteréből már hónapokkal ezelőtt! egy remekül felépített karaktert csináltak belőle azzal hogy szembefordult McMahon-al és nyíltan bírálta a WWE-t és Cenát!
de aztán pedig ilyen önmaga paródiája lett azzal hogy összeállt Cenával meg ilyen elég gyenge promókat is bevállalt Jericho ellen!
ez az ember szíjjal verte az egyik Nexus tagot az öltözőben miközben az magatehetetlenül szenvedett amikor ő volt a vezér. erre most meg hősként emlegetik meg stb.ugyanmááár!
de ez nem CM Punk hibája egyszerűen a kreatív írók a WWE-nél néha írtó zavaros karaktereket találnak ki és írnak meg a storykról nem is beszélve!
nekem jobban tetszett a régi SES Punk!