Idézet (Bessie @ 2012.01.12. 11:43)
Hát enyhén szólva gyengusz volt. Még a maint eventet is léptettem.
Pedig hát Hardy visszatért.
Egyik ismerősöm amúgy azt ajánlotta, hogy az FCW-k emberei egész jó pankrálnak. Vélemény?
hhááá nem tudom lehet.tudomásom szerint az a WWE "bölcsödéje" általában oda "száműzik"azokat a pankrátorokat akiket nem tudnak éppen használni de azt viszont nem merik megkockáztatni hogy konkurens vagy független szervezetek szerződést kössenek ezekkel a pankrátorokkal ezért FCW-ba küldik őket és a WWE szárnyai alatt ténykednek.akiben ott látnak fantáziát azt pedig újra előveszik és berakják a WWE-be!
ettől még lehet színvonalasabb mint a WWE!
nem tudom!engem végül is nem igazán mozgat nem sok olyan pankrátor van ott akit kedvelek.
ha a TNA vissza kapná a pár évvel ezelőtti arculatát és nem azzal foglalkozna hogy a WWE nézettségét próbálná utolérni hanem az eredeti "undergound"-os pankrációt erőltetné akkor nem kapcsolnának el róla az eredeti fanok.
ott kezdett a TNA elromlani amikor a legutóbbi 2 évben sok kirúgott ex WWE-is sztárt áthozták az Impactba pl.:Rob van Dam,Jeff Hardy,Matt Hardy,Ken Anderson,Mickey James,Gail Kim,Brian Kendrick, esküszöm imádom őket! Mickey James az egyik kedvencem fantasztikusan pankrál az a nő de jövetelükkel sok TNA-és pankrátor háttérbe került vagy eltűnt a TNA-ből!pl.Homicide,Amazing Red,Daffney,Taylor Wide,Hamada,Jay Lethal,Alex Shelley,Consequences Creed,Rhino stb.
oké hogy mindig volt vándorlás a két szervezet között hiszen a legnagyobb sztárjuk is Ex WWE-is Kurt Angle de az utóbbi pár évben szerintem nagyon az Impact kárára ment ez.
és bevallom nekem ezek az új highflyerek sem jönnek be Zema Ion meg Kid Kash ring of honor ide vagy oda!
Ezektől jobb volt Lethal vagy Shelley!