Starity

Pankráció

500 oldal 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. január 10. 12:23 #521
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Idézet (gonzales7 @ 2012.01.09. 22:42)
hááá én is kíváncsi vagyok!
remélem felkavarja az álló vizet! biggrin.gif

Még nem néztem meg, csak spoilereket olvastam. Fogjuk rá,hogy felkavarta. rohog.gif Azért örülök, hogy Brodus visszatért. biggrin.gif
2012. január 10. 16:46 #522
- törölt felhasználó -    
hááá basszus nagyon gyenge RAW volt! rolleyes.gif
Jericho szerintem hetekig fogja ezt csinálni! rohog.gif Istenem hogy fogja utálni mindenki! rohog.gif
én meg majd magyarázkodhatok miatta! rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2012. január 10. 22:44 #523
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (gonzales7 @ 2012.01.10. 16:46)
hááá basszus nagyon gyenge RAW volt! rolleyes.gif 
Jericho szerintem hetekig fogja ezt csinálni! rohog.gif Istenem hogy fogja utálni mindenki! rohog.gif 
én meg majd magyarázkodhatok miatta! rohog.gif

De milyen okosan utáltatja meg magát. rohog.gif Amúgy mit szólsz az idei HOF tagokhoz?
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. január 10. 22:57 #524
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2012.01.10. 22:44)
De milyen okosan utáltatja meg magát. rohog.gif Amúgy mit szólsz az idei HOF tagokhoz?

hááá megfogom nézni a műsort az biztos Edge-t látni kell utoljára! meghajolo.gif
meg hááá ott lesz a 4 Horsemen! Rick Flair a valaha ezen a bolygón járó egyik legnagyobb pankrátor!egy "Wrestler GOD"ahogy ő mondaná! biggrin.gif
és há a 4 Horsemen jóó hogy csapatokat is beválasztanak a csarnokba legendás team volt. bár én a WCW-ús 4 Horsement jobban bírtam abban olyan nevek voltak mint:Rick Flair,Chris Benoit,Curt Hennig,és szintén Arn Anderson.
szóval megfogom nézni!

és te mit szólsz Brodus Clayhez??? biggrin.gif
2012. január 11. 16:58 #525
Fedorov
Fedorov

StátuszBlashyrkh (Mighty Revendark)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 573
Csatolások: 177
Azonosító: 18774
Jézusom mit csináltak Brodus Clay-ből. Hetekig adták be a promóit amikor mindenkit széttépet, erre bejön egy ilyen nem is tudom mi. biggrin.gif Ryderék meg menekülnek Kane elől, erre neki áll kereket cserélni. Kane Cena sztori egész jó lesz szerintem. Jericho szerintem is ezt fogja még egy darabig csinálni. Biztos hogy heel lesz. Ja és Edge miatt én is megnézem a Hall of Fame-t az biztos. Flair-t sosem bírtam.
2 felhasználónak tetszik: Bessie, gonzales7
2012. január 11. 17:47 #526
- törölt felhasználó -    
nahhh az lesz szép ha Jericho hetekig nyomatja ezt a megmutatom magam éltessetek dolgot, aztán fogja magát és bejelenti hogy ő soha többé nem fog pankrálni és nem jön vissza a WWE-be aztán lelép! rohog.gif
júúúúújj nagyon nagy szemétség lenne! biggrin.gif
2012. január 11. 20:03 #527
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (gonzales7 @ 2012.01.11. 17:47)
nahhh az lesz szép ha Jericho hetekig nyomatja ezt a megmutatom magam éltessetek dolgot, aztán fogja magát és bejelenti hogy ő soha többé nem fog pankrálni és nem jön vissza a WWE-be aztán lelép! rohog.gif 
júúúúújj nagyon nagy szemétség lenne! biggrin.gif

Az már ultragiga gonoszság lenne. rohog.gif És hogy emlékezzünk a múltra is egy kicsit, hoztam egy képet. rohog.gif
http://www.wrestlingvalley.org/wp-content/uploads/2009/04/chris-jericho-and-randy-orton.jpg
egy picurit nagy. _nevet.gif
2012. január 12. 00:56 #528
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Megnéztem again a Tina Genesist. Nekem legjobban a kettőjük meccse tetszett. rohog.gif Bully R.-nek rendesen elintézte a golyóit Abyss. Abyss karját meg szépen elintézte a szögesdrót. rohog.gif
2012. január 12. 10:18 #529
- törölt felhasználó -    
jahh a sajtreszelővel adott neki!én azt hittem hogy a fejét fogja megreszelni vele! rohog.gif e helyett mi csinált???jjaaajj w00t.gif auu! rohog.gif
jahhh ez volt a legjobb mecss eléggé halovány ppv-volt!
2012. január 12. 11:43 #530
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (gonzales7 @ 2012.01.12. 10:18)
jahh a sajtreszelővel adott neki!én azt hittem hogy a fejét fogja megreszelni vele! rohog.gif e helyett mi csinált???jjaaajj w00t.gif auu! rohog.gif 
jahhh ez volt a legjobb mecss eléggé halovány ppv-volt!

Hát enyhén szólva gyengusz volt. Még a maint eventet is léptettem. rohog.gif Pedig hát Hardy visszatért. rolleyes.gif
Egyik ismerősöm amúgy azt ajánlotta, hogy az FCW-k emberei egész jó pankrálnak. Vélemény? unsure.gif
2012. január 12. 13:45 #531
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2012.01.12. 11:43)
Hát enyhén szólva gyengusz volt. Még a maint eventet is léptettem. rohog.gif Pedig hát Hardy visszatért. rolleyes.gif 
Egyik ismerősöm amúgy azt ajánlotta, hogy az FCW-k emberei egész jó pankrálnak. Vélemény? unsure.gif

hhááá nem tudom lehet.tudomásom szerint az a WWE "bölcsödéje" általában oda "száműzik"azokat a pankrátorokat akiket nem tudnak éppen használni de azt viszont nem merik megkockáztatni hogy konkurens vagy független szervezetek szerződést kössenek ezekkel a pankrátorokkal ezért FCW-ba küldik őket és a WWE szárnyai alatt ténykednek.akiben ott látnak fantáziát azt pedig újra előveszik és berakják a WWE-be!
ettől még lehet színvonalasabb mint a WWE! biggrin.gif nem tudom!engem végül is nem igazán mozgat nem sok olyan pankrátor van ott akit kedvelek.

ha a TNA vissza kapná a pár évvel ezelőtti arculatát és nem azzal foglalkozna hogy a WWE nézettségét próbálná utolérni hanem az eredeti "undergound"-os pankrációt erőltetné akkor nem kapcsolnának el róla az eredeti fanok.
ott kezdett a TNA elromlani amikor a legutóbbi 2 évben sok kirúgott ex WWE-is sztárt áthozták az Impactba pl.:Rob van Dam,Jeff Hardy,Matt Hardy,Ken Anderson,Mickey James,Gail Kim,Brian Kendrick, esküszöm imádom őket! Mickey James az egyik kedvencem fantasztikusan pankrál az a nő de jövetelükkel sok TNA-és pankrátor háttérbe került vagy eltűnt a TNA-ből!pl.Homicide,Amazing Red,Daffney,Taylor Wide,Hamada,Jay Lethal,Alex Shelley,Consequences Creed,Rhino stb.
oké hogy mindig volt vándorlás a két szervezet között hiszen a legnagyobb sztárjuk is Ex WWE-is Kurt Angle de az utóbbi pár évben szerintem nagyon az Impact kárára ment ez.
és bevallom nekem ezek az új highflyerek sem jönnek be Zema Ion meg Kid Kash ring of honor ide vagy oda!
Ezektől jobb volt Lethal vagy Shelley!
2012. január 12. 13:57 #532
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Ne is emlegesd Zema Iont. Akárhányszor meglátom röhögni támad kedvem. _nevet.gif Egyébként nem vagyok egy nagy TNA fan, néha megnézek egy adást, ennyi. pardon.gif
2012. január 12. 14:03 #533
- törölt felhasználó -    
hááá nem sokan nézik ez érthető!
a WWE-ben jobb a körítés és így eladhatóbb!
a TNA-ben mindig gyenge volt a körítés de legalább volt pankráció.
most pedig már a pankráció is gyengébb a TNA-ben!de még mindig jobb mint a WWE-é!
ezért egyesíteni kéne a két szervezetet én nem tudom mit szenvednek ezen!
a PG besorolást pedig újragondolni és egy új érát indítani!3-órás heti műsorokkal mint régen a WCW monday nitró!szerintem ez lehetne a jó megoldás a pankrátoroknak is érdemesebb lesz összetörni magukat ha van pénz a nézők pedig azt kapnák amit szeretnének pankrációt én nem értem mit nem lehet ezen érteni!a vezetőség pedig tömhetné a zsebét így is úgy is a pólók úgy is elfogynak a nézettség pedig még nőne is!de hááá valami más lehet itt a háttérben nem tudhatjuk hogy mi! rolleyes.gif
ha tényleg az a lényeg hogy mennyi pólót sapkát figurát adnak el akkor hagyni kéne az egészet de háá ez megint csak nem rajtunk hanem a sok hülye Amerikain múlik mert amíg ők nem mondják azt hogy "okééé ne nézzetek már hülyének ezzel a gyerekes baromságokkal mert különben átkapcsolunk"a gyerek pedig nem kap Cenás lufit vagy CM Punk-os pólót és kééész!!! mad.gif szóval ha ők nem képesek változtatni ezen akkor marad minden a régiben! rolleyes.gif

elég ha csak azt veszem figyelembe hogy Jericho mekkora hülyét csinál belőlük! rohog.gif
2012. január 12. 14:22 #534
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (gonzales7 @ 2012.01.12. 14:03)
hááá nem sokan nézik ez érthető!
a WWE-ben jobb a körítés és így eladhatóbb!
a TNA-ben mindig gyenge volt a körítés de legalább volt pankráció.
most pedig már a pankráció is gyengébb a TNA-ben!de még mindig jobb mint a WWE-é!
ezért egyesíteni kéne a két szervezetet én nem tudom mit szenvednek ezen!
a PG besorolást pedig újragondolni és egy új érát indítani!szerintem ez lehetne a jó megoldás a pankrátoroknak is érdemesebb lesz összetörni magukat ha van pénz a nézők pedig azt kapnák amit szeretnének pankrációt én nem értem mit nem lehet ezen érteni!
ha tényleg az a lényeg hogy mennyi pólót sapkát figurát adnak el akkor hagyni kéne az egészet de háá ez megint csak nem rajtunk hanem a sok hülye Amerikain mjúlik ha ők nem képesek változtatni ezen akkor marad minden a régiben! rolleyes.gif

Tudod, hogy rajtuk múlik. Amíg Vince bácsi másképp nem dönt ez lesz. Ez már rég a pénzről szól. Gondolom olvastad te is,hogy egyel kevesebb PPV adás lesz az idén. rohog.gif De legalább a Capitol Punishmentet se fogjuk többet látni. meghajolo.gif De annak örülök, hogy újra lesz Bragging Rights. Milyen kemény lenne, ha ott "összefutna" Jericho és Randy. rohog.gif Egyébként remélem a kékek nyernek. A Drafton is ők voltak a jobbak tavaly.
Milyen jó is lenne újra hardcore meccseket látni a WWE-ben.
2012. január 12. 14:32 #535
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2012.01.12. 14:22)
Tudod, hogy rajtuk múlik. Amíg Vince bácsi másképp nem dönt ez lesz. Ez már rég a pénzről szól. Gondolom olvastad te is,hogy  egyel kevesebb PPV adás lesz az idén. rohog.gif De legalább a Capitol Punishmentet se fogjuk többet látni.  meghajolo.gif De annak örülök, hogy újra lesz Bragging Rights. Milyen kemény lenne, ha ott "összefutna" Jericho és Randy. rohog.gif Egyébként remélem a kékek nyernek. A Drafton is ők voltak a jobbak tavaly. 
Milyen jó is lenne újra hardcore meccseket látni a WWE-ben.

persze minden a pénzről szól de miért kellett tönkretenni a WCW-t és megszüntetni az ECW-t??soha nem fogom ezt megérteni főleg hogy az ECW-t miért tették tönkre!aztán csináltak helyette egy irtó gagyi NXT-it amit a kutya sem néz! rolleyes.gif
ezt nézd meg az ECW fanatikusok megmutatják az erejüket és ez nem kamu ez real ez megtörtént itt nincs kamu hangeffekt bejátszás és stb.!! meghajolo.gif RVD az ECW legjobbja volt itt és nem érdemtelenül.
2012. január 12. 18:03 #536
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.01.12. 13:45)
hhááá nem tudom lehet.tudomásom szerint az a WWE "bölcsödéje"  általában oda "száműzik"azokat a pankrátorokat akiket nem tudnak éppen használni de azt viszont nem merik megkockáztatni hogy konkurens vagy független szervezetek szerződést kössenek ezekkel a pankrátorokkal ezért FCW-ba küldik őket és a WWE szárnyai alatt ténykednek.akiben ott látnak fantáziát azt pedig újra előveszik és berakják a WWE-be!
ettől még lehet színvonalasabb mint a WWE! biggrin.gif nem tudom!engem végül is nem igazán mozgat nem sok olyan pankrátor van ott akit kedvelek.
ha a TNA vissza kapná a pár évvel ezelőtti arculatát és nem azzal foglalkozna hogy a WWE nézettségét próbálná utolérni hanem az eredeti "undergound"-os pankrációt erőltetné akkor nem kapcsolnának el róla az eredeti fanok.
ott kezdett a TNA elromlani amikor a legutóbbi 2 évben sok kirúgott ex WWE-is sztárt áthozták az Impactba pl.:Rob van Dam,Jeff Hardy,Matt Hardy,Ken Anderson,Mickey James,Gail Kim,Brian Kendrick, esküszöm imádom őket! Mickey James az egyik kedvencem fantasztikusan pankrál az a nő de jövetelükkel sok TNA-és pankrátor háttérbe került vagy eltűnt a TNA-ből!pl.Homicide,Amazing Red,Daffney,Taylor Wide,Hamada,Jay Lethal,Alex Shelley,Consequences Creed,Rhino stb.
oké hogy mindig volt vándorlás a két szervezet között hiszen a legnagyobb sztárjuk is Ex WWE-is Kurt Angle de az utóbbi pár évben szerintem nagyon az Impact kárára ment ez.
és bevallom nekem ezek az új highflyerek sem jönnek be Zema Ion meg Kid Kash ring of honor ide vagy oda!
Ezektől jobb volt Lethal vagy Shelley!

Mickey James-t én is nagyon bírom,kár hogy már nem a WWE-nél van...heart.gif
2012. január 12. 18:49 #537
Anna_Toth
Anna_Toth
calderic

Státuszda on ne može biti istina, ali to može biti vrlo
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1545
Csatolások: 308
Azonosító: 137063
Idézet (KisRigo @ 2012.01.09. 17:58)
A TLC-n Big Show nyert és ő lett a nehézsúlyú bajnok de Daniel Bryan beváltotta a táskát és így Daniel Bryan az új nehézsúlyú bajnok

Köszönöm laugh.gif
2012. január 12. 19:15 #538
- törölt felhasználó -    
Idézet (Anna_Toth @ 2012.01.12. 18:49)
Köszönöm laugh.gif

Szívesen biggrin.gif
2012. január 12. 20:03 #539
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Ha valaki esetleg hiányolná A-RY-t, íme: biggrin.gif

2012. január 12. 21:26 #540
- törölt felhasználó -    
Brodus Clay szörnyű (szerintem) bevonulója biggrin.gif
500 oldal 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok