Na, megjöttem én is
Lehet, megvárom a RAW-t, még azon múlik minden, elalszom-e addig xD
Visszaolvasgattam a legtöbbet... hát főképp Zitának és Domcsinak üzenem (bár nem mintha számítana a véleményem ): az eddigiek alapján nekem az jött le, ti ketten MEGHATÁROZÓ arcai vagytok a topic-nak, lányok! Én magam is úgy érzem, nélkületek azért sivárabb lenne (ezzel persze nem a többieket akarom leszólni ). Amúgy is szeretek a menedzseretek lenni (hehe xD) + amikor felnézek, mindig kiposztoltok valami vicces képet/írást, ami a csoport morálján nagyon sokat dob
Úgyhogy nagyon örülök, Zitu, hogy meggondoltad magad (ja és ezúton köszi a követést Twitter-en, visszakövettelek és írtam is )
Te pedig, Domcsikám, remélem szintúgy meg fogod magad gondolni
Hm, nem tudom, mit írhatnék még... ja igen! Kriszta, tegnap hiányoltalak ám, de akkor így minden világos
Pankráció
2012. július 31. 00:15
SasukeMilo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 645 Csatolások: 0 Azonosító: 139117 offline |
2 felhasználónak tetszik:
Domcsi0301,
Kazuo
2012. július 31. 00:16
Khali karrierje véget ért?
A WWE indiai óriása a napokban agyműtéten esett át, mely során egy tumort távolítottak el az agyalapi mirigyéből és ez a beavatkozás könnyen Khali karrierjébe kerülhet.
A műtét sikeresen lezajlott, Khali már jobban van, azonban az orvosok a közönség kedvenc visszavonulását szorgalmazzák az egészségének védelme érdekében. A tumorra a Wellness Program tesztje során derült fény, de arról szólnak a hírek, hogy a WWE komoly hibát követett el és veszélybe sodorta Khali életét, ugyanis korábban egy orvos már jelezte, hogy Khalival valami baj van, a WWE azonban ezt nem vette figyelembe. Khali 2006-ban mutatkozott be a WWE-ben és egyszer volt Nehézsúlyú Világbajnok.
Adam Hopkins, a WWE szóvivője örömét fejezte ki, hogy sikeres volt a műtét és reméli, hogy Khali 2-3 hónap múlva visszatérhet a ringbe, ha nem vonul vissza.
Jobbulást kívánunk a Punjabi Playboy-nak !!
Forrás: http://wwewrestling-news.blogspot.hu
Remélem nem hadja el a szervezetett az óriás!
A WWE indiai óriása a napokban agyműtéten esett át, mely során egy tumort távolítottak el az agyalapi mirigyéből és ez a beavatkozás könnyen Khali karrierjébe kerülhet.
A műtét sikeresen lezajlott, Khali már jobban van, azonban az orvosok a közönség kedvenc visszavonulását szorgalmazzák az egészségének védelme érdekében. A tumorra a Wellness Program tesztje során derült fény, de arról szólnak a hírek, hogy a WWE komoly hibát követett el és veszélybe sodorta Khali életét, ugyanis korábban egy orvos már jelezte, hogy Khalival valami baj van, a WWE azonban ezt nem vette figyelembe. Khali 2006-ban mutatkozott be a WWE-ben és egyszer volt Nehézsúlyú Világbajnok.
Adam Hopkins, a WWE szóvivője örömét fejezte ki, hogy sikeres volt a műtét és reméli, hogy Khali 2-3 hónap múlva visszatérhet a ringbe, ha nem vonul vissza.
Jobbulást kívánunk a Punjabi Playboy-nak !!
Forrás: http://wwewrestling-news.blogspot.hu
Remélem nem hadja el a szervezetett az óriás!
2012. július 31. 00:18
SasukeMilo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 645 Csatolások: 0 Azonosító: 139117 offline |
Idézet (KisRigo @ 2012.07.30. 23:56)
Az ülőgarnitúra amin ülnek olyan Győzikés
Látszik, régen jártak egymással
1 felhasználónak tetszik:
Domcsi0301
2012. július 31. 00:18
Idézet (SasukeMilo @ 2012.07.31. 00:15)
Na, megjöttem én is
Visszaolvasgattam a legtöbbet... hát főképp Zitának és Domcsinak üzenem (bár nem mintha számítana a véleményem ): az eddigiek alapján nekem az jött le, ti ketten MEGHATÁROZÓ arcai vagytok a topic-nak, lányok! Én magam is úgy érzem, nélkületek azért sivárabb lenne (ezzel persze nem a többieket akarom leszólni ). Amúgy is szeretek a menedzseretek lenni (hehe xD) + amikor felnézek, mindig kiposztoltok valami vicces képet/írást, ami a csoport morálján nagyon sokat dob
Úgyhogy nagyon örülök, Zitu, hogy meggondoltad magad (ja és ezúton köszi a követést Twitter-en, visszakövettelek és írtam is )
Hm, nem tudom, mit írhatnék még... ja igen! Kriszta, tegnap hiányoltalak ám, de akkor így minden világos
Lehet hogy holnap nem tudok feljönni mert minden apámtól függ. És még anyukámnak is kell segíteni pakolni ki a szekrényeket mert átalakítjuk egy kicsit a lakást. Ha itt nem lennék Twitter-en megtaláltok!
Domcsi0301
2012. július 31. 00:25
SasukeMilo |
Idézet (Nessa123 @ 2012.07.30. 20:01)
Michelle Mccool & Layla
Lay-Cool Laylaért odáig vagyok meg vissza (+ TNA-ből Angelina, Mickie, Madison és Velvet, aki... lehet WWE-s díva lesz?? )!
Domcsi0301,
Kazuo
2012. július 31. 00:25
SasukeMilo |
Idézet (KisRigo @ 2012.07.31. 00:18)
Lehet hogy holnap nem tudok feljönni mert minden apámtól függ. És még anyukámnak is kell segíteni pakolni ki a szekrényeket mert átalakítjuk egy kicsit a lakást. Ha itt nem lennék Twitter-en megtaláltok!
Oks
Domcsi0301
2012. július 31. 00:36
Idézet (KisRigo @ 2012.07.31. 00:16)
Khali karrierje véget ért?
volt neki???
SasukeMilo,
Domcsi0301
2012. július 31. 00:42
Idézet (SasukeMilo @ 2012.07.31. 00:25)
Velvet, aki... lehet WWE-s díva lesz?? )!
remélem nem!
Domcsi0301,
Kazuo
2012. július 31. 00:43
SasukeMilo |
Idézet (SasukeMilo @ 2012.07.31. 00:15)
Na, megjöttem én is
Ezt nektek kerestem: egy ritka pillanat, mikor kettőtök kedvence találkozott (tuti, láttátok már párszor, de segáz )
Domcsi0301,
Kazuo
2012. július 31. 00:45
SasukeMilo |
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.31. 00:36)
volt neki???
Elvétve xD
gonzales7,
Domcsi0301
2012. július 31. 00:46
Idézet (SasukeMilo @ 2012.07.31. 00:45)
Elvétve xD
Domcsi0301
2012. július 31. 00:50
SasukeMilo |
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.31. 00:36)
volt neki???
Jaj, jó hogy itt vagy Akartam kérdezni egy szakértőtől, hogy mi a véleménye Szóval... talán már hallottál róla, én Nash Twitter-bejegyzései közt láttam: szóval egy esetleges NWO-reboot Főleg úgy, hogy a heel-lé vált Punk (aki a cégnél egyik legnagyobb kedvencem ever ) lenne a főnök! Ha ez megvalósulna még idén, de szép is lenne Nagyon kíváncsi lennék, kiket vennének még be, netán pár nagy öreg is visszanézne Csak már nem merek reménykedni, mert pl. Batistát is beígérték, erre megy MMA-zni Na de hátha
Domcsi0301
2012. július 31. 00:59
ezt is nézzétek meg majd mert igazi csemege!
"c'mon Lita c'mon Lita c'mon"
SasukeMilo,
Domcsi0301
2012. július 31. 01:03
Idézet (SasukeMilo @ 2012.07.31. 00:50)
Jaj, jó hogy itt vagy Akartam kérdezni egy "szakértőtől", hogy mi a véleménye Szóval... talán már hallottál róla, én Nash Twitter-bejegyzései közt láttam: szóval egy esetleges NWO-reboot Főleg úgy, hogy a heel-lé vált Punk (aki a cégnél egyik legnagyobb kedvencem ever ) lenne a főnök! Ha ez megvalósulna még idén, de szép is lenne Nagyon kíváncsi lennék, kiket vennének még be, netán pár nagy öreg is visszanézne Csak már nem merek reménykedni, mert pl. Batistát is beígérték, erre megy MMA-zni Na de hátha
az a bajom ezzel az NWO-val hogy félek csak még több bőrt húznának le róla! az NWO az Hollywood Hogan volt!
mindenesetre legalább történne valami Punk pedig remek gonosz lenne hááá Orton remélem belép ha lesz ebből valami!meg Big Show!
SasukeMilo,
Domcsi0301
2012. július 31. 01:06
SasukeMilo |
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.31. 00:59)
ezt is nézzétek meg majd mert igazi csemege!
Á, ez NAGYON ott van Zita imádni fogja, szerintem a többiek is, de részemről BIG LIKE Én ilyeneket bezzeg nem tudok találni xD
Egyébként Jeri old-school stílusa kész, nagyon bírtam! Amellett a bevonulójának az eleje azzal a spirállal, tudod mint sci-fikben egy ilyen tér-idő alagút vagy egy féreglyuk, gyilkos
gonzales7
2012. július 31. 01:08
Idézet (SasukeMilo @ 2012.07.31. 01:06)
Á, ez NAGYON ott van Zita imádni fogja, szerintem a többiek is, de részemről BIG LIKE Én ilyeneket bezzeg nem tudok találni xD
Egyébként Jeri old-school stílusa kész, nagyon bírtam! Amellett a bevonulójának az eleje azzal a spirállal, tudod mint sci-fikben egy ilyen tér-idő alagút vagy egy féreglyuk, gyilkos
Jeri nagy showman és hogy szívatja Trish-t meg Litát egész végig!
csak ő tud így szívatni meg Hollywood Hogan senki más!
SasukeMilo,
Domcsi0301
2012. július 31. 01:13
SasukeMilo |
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.31. 01:03)
az a bajom ezzel az NWO-val hogy félek csak még több bőrt húznának le róla! az NWO az Hollywood Hogan volt!
mindenesetre legalább történne valami Punk pedig remek gonosz lenne hááá Orton remélem belép ha lesz ebből valami!meg Big Show!
Na igen, ebben van valami! Ő, Hall és Nash voltak a nagy alapítók. Csak ha már Hogan átment a TNA-t "rombolni" (mert az utóbbi időben végül is azt csinálta, bár most láttam vmi Aces & 8s bandát, akik rosszalkodnak és állítólag volt WWE-s arcok, lehet ott van Masterpiece és JoMo is a maszkok alatt... igaz, Nexus koppintásnak érzem, de azért legalább lesz valami műsor, mint 2010 nyarán a WWE-nél ), valószínűleg azért is megpróbálják, hogy ezzel alá tegyenek xD Hú hallod, nem fogod elhinni, de én is pont ezekre gondoltam Punk és ugye Nash mellé... Ortonra és Big-re Megmondom őszintén, még a jó öreg Celtic Warrior-t is ott látnám szívesen, akkor legalább megszabadulna ettől a "mindig nyerő - legyőzhetetlen" face karakterétől Szóval vegyes érzelmekkel, de várós nálam!
gonzales7,
Domcsi0301
2012. július 31. 01:19
Idézet (SasukeMilo @ 2012.07.31. 01:13)
Na igen, ebben van valami! Ő, Hall és Nash voltak a nagy alapítók. Csak ha már Hogan átment a TNA-t "rombolni" (mert az utóbbi időben végül is azt csinálta, bár most láttam vmi Aces & 8s bandát, akik rosszalkodnak és állítólag volt WWE-s arcok, lehet ott van Masterpiece és JoMo is a maszkok alatt... igaz, Nexus koppintásnak érzem, de azért legalább lesz valami műsor, mint 2010 nyarán a WWE-nél ), valószínűleg azért is megpróbálják, hogy ezzel alá tegyenek xD Hú hallod, nem fogod elhinni, de én is pont ezekre gondoltam Punk mellé és ugye Nash mellé... Ortonra és Big-re Megmondom őszintén, még a jó öreg Celtic Warrior-t is ott látnám szívesen, akkor legalább megszabadulna ettől a "mindig nyerő - legyőzhetetlen" face karakterétől Szóval vegyes érzelmekkel, de várós nálam!
én bevallom azt bírnám a legjobba ha végre a WWE-nél csinálnának egy igazán tökös dolgot azzal hogy John Cenát megtennék az új évezred "NWO" csapatának a vezérévé! eszméletlen jó lenne és nagyon jó kis műsorokat lehetne csinálni Cenát és ezt az NWO-t ráuszítani Stone Cold-ra Rock-ra HHH-re Undertakerre meg stb.de hááá úgy sem merik megtenni! Cena pedig kapna egy igazi BADASS karaktert végre!
jahhh én is hallottam hogy azok mellett akiket felsoroltál még megjelenhet Festus és Mike Knox is!
remélem a megjelenésük nem függ össze azzal hogy gyakorlatilag Angelina Love-ot és Velvet Sky-t elengedték! a fizetési sapkák eléggé az egekben vannak a TNA-nél remélem nem Velvet és Angelina kirúgása volt ennek az ára hogy Chavo és korábbi WWE sztárok megjelennek az Impactben!
Domcsi0301
2012. július 31. 01:20
SasukeMilo |
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.31. 01:08)
Jeri nagy showman és hogy szívatja Trish-t meg Litát egész végig!
Chris-nél maradva... tudod, mire gondoltam? Mondjuk szokásom "elkalandozni" és saját ötleteket kiagyalni akár soriknál, akár a pankránál... de a lényeg, szerintem azt simán meg lehetne játszani, hogy a most kialakuló feudján Zigglerrel azt betenni mondjuk egy meccs következményének, hogy Dolph bukja a táskát (szóval Jeri-hez kerülne, mint anno csinált ilyet Edge is, ha láttad... még azt hiszem, Mr. Kennedy ellen nyerte el). Ugyebár Y2J elmegy turnézni, ahogy ígérte és onnantól gyakorlatilag a mindenkori Nehézsúlyú bajnok félhetne végig, hogy "na vajon mikor jön beváltani ellenem " xDxDxD
Ezt annyira szeretném, ha megcsinálnák Bár lehet, hülyeség az egész, vállalom
gonzales7,
Domcsi0301
2012. július 31. 01:22
Idézet (SasukeMilo @ 2012.07.31. 01:20)
Chris-nél maradva... tudod, mire gondoltam? Mondjuk szokásom "elkalandozni" és saját ötleteket kiagyalni akár soriknál, akár a pankránál... de a lényeg, szerintem azt simán meg lehetne játszani, hogy a most kialakuló feudján Zigglerrel azt betenni mondjuk egy meccs következményének, hogy Dolph bukja a táskát (szóval Jeri-hez kerülne, mint anno csinált ilyet Edge is, ha láttad... még azt hiszem, Mr. Kennedy ellen nyerte el). Ugyebár Y2J elmegy turnézni, ahogy ígérte és onnantól gyakorlatilag a mindenkori Nehézsúlyú bajnok félhetne végig, hogy "na vajon mikor jön beváltani ellenem " xDxDxD
lenne benne valami mivel azt hallottam hogy lehet Face turn-t kap majd Jericho!
SasukeMilo,
Domcsi0301
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.