Idézet (gonzales7 @ 2012.07.31. 01:19)
én bevallom azt bírnám a legjobba ha végre a WWE-nél csinálnának egy igazán tökös dolgot azzal hogy John Cenát megtennék az új évezred "NWO" csapatának a vezérévé! eszméletlen jó lenne és nagyon jó kis műsorokat lehetne csinálni Cenát és ezt az NWO-t ráuszítani Stone Cold-ra Rock-ra HHH-re Undertakerre meg stb.de hááá úgy sem merik megtenni! Cena pedig kapna egy igazi BADASS karaktert végre!
jahhh én is hallottam hogy azok mellett akiket felsoroltál még megjelenhet Festus és Mike Knox is!
remélem a megjelenésük nem függ össze azzal hogy gyakorlatilag Angelina Love-ot és Velvet Sky-t elengedték! a fizetési sapkák eléggé az egekben vannak a TNA-nél remélem nem Velvet és Angelina kirúgása volt ennek az ára hogy Chavo és korábbi WWE sztárok megjelennek az Impactben!
jahhh én is hallottam hogy azok mellett akiket felsoroltál még megjelenhet Festus és Mike Knox is!
remélem a megjelenésük nem függ össze azzal hogy gyakorlatilag Angelina Love-ot és Velvet Sky-t elengedték! a fizetési sapkák eléggé az egekben vannak a TNA-nél remélem nem Velvet és Angelina kirúgása volt ennek az ára hogy Chavo és korábbi WWE sztárok megjelennek az Impactben!
Jó lenne persze! Ehhez viszont nyuszik, mivel John sose lesz már heel szerintem, mert akkor a sok kis 5-6 éves (meg még pár anyuka meg tinilány) sírógörcsöt kapnának Amúgy igen, Taker - HHH - SCSA - Rock ütős lenne ellenük, de gondolom hozzájuk állítanák Cenát és hadd vesződjenek az új NWO-s arcokkal
Micsoda?? Angie is kiment?! Most már nagyon ideg lettem! Agyatlan TNA