Idézet (gonzales7 @ 2012.01.25. 13:19)
megnéztem újra az Orton kis filmet a DVD-ről.
azért mennyi nő irigyelheti Samanthát!
de ezt jó értelemben mondom!
nagyon kemény időszak lehetett az életükben amikor Orton küzdött a gyógyszerekkel és a drogokkal.ez látszott az asszonyon amint szóba került ez a dolog!
de fantasztikus pankrátor ez a fazon.ahogy spanolja magát minden műsor előtt edz melegít nagyon jó hogy készülnek ilyen DVD-ék!
azért mennyi nő irigyelheti Samanthát!
de ezt jó értelemben mondom!
nagyon kemény időszak lehetett az életükben amikor Orton küzdött a gyógyszerekkel és a drogokkal.ez látszott az asszonyon amint szóba került ez a dolog!
de fantasztikus pankrátor ez a fazon.ahogy spanolja magát minden műsor előtt edz melegít nagyon jó hogy készülnek ilyen DVD-ék!
Én eddig még csak 1-szer néztem meg, de nekem is nagyon tetszett. Mutatták a jelent, a múltat is. Bírtam, ahogy beszéltek róla a többiek. Samantha és Alanna nagyon aranyosak. Sokan nem is gondolnák, hogy mennyire imádja a lányát. Csak azt a Randy-t látják, aki a ringben van.
Na igen, az elég kemény rész volt, mikor a kábítószeres időről beszélt. Nem lehetett semmi, hogy azt vette észre, hogy nem lélegzik a férje, és neki kellett elsősegélyt nyújtani, hogy éljen. Szerencsére túl vannak azon az időszakon. Viszont jó volt visszanézni a régi meccseit is.
Láttad a greatest superstars of 21th century doku filmet?