Hogy
Idézet (gonzales7 @ 2012.01.27. 00:24)
imádjuk a fazont egy Isten!
akkora ember Jericho hogy neki gyakorlatilag már semmit sem kell csinálnia akkor is szeressük!
én 1997-től tudom hogy kamu az egész és hogy történetek vannak és a show a lényeg egy látványosság az egész és hogy van koreográfia de azért van rögtönzés is !egyszerűen kikövetkeztettem!
mondjuk amikor az NWO-ót megdopálták flakonokkal és üvegekkel és köpködték őket nem akartam elhinni hogy ez kamu!
de volt haver aki egyszerűen meg volt győződve róla hogy itt élesben megy az egész!
de háá fiatalok voltunk.
az unokatesóm akkora fan volt hogy ellopta az anyja puderes és szemfesték készletét és befestette magát Sting-nek bezárta az ajtót és úgy nézte a Nitrókat!
gyakorlatilag ő ismertette meg velem ezt az egész dolgot!
még ő is nézi néha de már csak a TNA-ét!
hááá igen a sorozatok és a jobb filmek ha azok nem lennének én már nem is lennék!
szóval én is csak a RAW-t nézem és a TNA-ét de most hogy jön orton kénytelen leszek a SD-ont is néha meglesni!
Hogy is magyarázzam. Az nekem is lejött, hogy nem teljesen úgy van a pankráció, ahogy én gondoltam, vagyis ahogy mutatják. Először persze igen, én is mindent bevettem, és imádtam, de jöttek az infók. De azt képtelenségnek tartottam, hogy úgy játszanak le minden meccset, hogy megtanulják, hogy milyen mozdulat után mi jön. Főleg egy hosszú meccsnél képtelenség. (Mert nekem először az volt a feltevésem, hogy ha van sztori, és meg van beszélve minden, akkor a mozdulatok is, hogy mi után mi jön. Jó, már tudom, hogy nem teljesen így működik a dolog.) Szóval Walls of Jericho elmagyarázta, hogy habár van sztori ettől függetlenül a ringben dől el, hogy milyen mozdulat után mi jön. Sokszor megbeszélik egymás közt, hogy mit csinálnak, mi után mi jön, stb... Meg sok pankrátor annyira ismeri egymás, hogy tudják mi után mi jön. Vagyis az egész meccs a ringbeli megbeszéléstől is függhet.
Ezt legfeltűnőbben Cena-Punk feudja alatt lehetett látni. Ja és azt mondta, hogy a meccs vége néha lényegtelen, csak az a lényeg, hogy a sztori folytatódjon.
A pénteket már én is vártam nagyon.
Végre látom a drágát. Szegény Barrett, már-már sajnálom.
Egyébként imádom, ha ketten pankrálnak. Valahogy hasonló a stílusuk.
De bírnám, ha Randy és Sheamus összeállna tag teambe. Jók lennének együtt.