Starity

Pankráció

500 oldal 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. január 26. 23:43 #661
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.01.26. 23:40)
de bizony!
nah róla konkrétan tudom hogy 14 vagy 15  évesen "kavart"Randy Savage-el azaz Macho Man-el!
és elég sok pankrátorral hírbe hozták nem volt rest kihasználni az apja által biztosított biztonságot és protekciót! biggrin.gif

Wow Macho Man-nal. Na ezek a pletykák nekem újjak mert 2010 óta nézem a pankrációt jobban, 2010 előtt is néztem csak annyira nem rajongtam érte mint most
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. január 26. 23:46 #662
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2012.01.26. 23:43)
Wow Macho Man-nal. Na ezek a pletykák nekem újjak mert 2010 óta nézem a pankrációt jobban, 2010 előtt is néztem csak annyira nem rajongtam érte mint most

azért vagyok itt hogy megosszak veletek infókat egy két kevésbé ismert pankrátorról és egyéb dolgokról! smileeee.gif wink.gif
bár én sem tudok mindent de elég régóta benne vagyok! rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2012. január 26. 23:48 #663
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.01.26. 23:46)
azért vagyok itt hogy megosszak veletek infókat egy két kevésbé ismert pankrátorról és egyéb dolgokról!  smileeee.gif  wink.gif 
bár én sem tudok mindent de elég régóta benne vagyok! rohog.gif

Mióta nézed a pankrációt?
Én meg csak egy pletykát tudok amit nem tudom hogy tudsz-e de én elmondom: Ezekiel Jackson szmüveges volt csak már nem szemüveges mert megműtötték vmi Lasyk eljárással. Az infót tőle tudom biggrin.gif
2012. január 27. 00:00 #664
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Gyere fel többet ide és a H-Wrestlingre is. Ha egyszer elkezdenek beszélni a srácok le nem állnak. rohog.gif Mivel a fórum főként férfiakból áll, így nem zavartatják magukat. Mondjuk nem is kell. rohog.gif
Onnan tudtam meg, hogy Kelly Kelly-nek milyen ügyes a szája. _nevet.gif

Gonzales ez elég piszkos volt? biggrin.gif
2012. január 27. 00:03 #665
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2012.01.26. 23:48)
Mióta nézed a pankrációt? 
Én meg csak egy pletykát tudok amit nem tudom hogy tudsz-e de én elmondom: Ezekiel Jackson szmüveges volt csak már nem szemüveges mert megműtötték vmi Lasyk eljárással. Az infót tőle tudom  biggrin.gif

1997-től 1999-ig néztem rendszeresen a WCW monday nitrot!
aztán amikor a WWE bekebelezte a WCW-út és megláttam Rock-ot és Steve Austin-t nem tudtam kicsodák ezek??mi ez az egész??? Hol vannak a kedvenceim?? Hogan? Sting? Kevin Nash?DDP? Jericho??Eddie Gurrero??The Giant???Scott Hall??Lex Luger???Ric Flair??? Goldberg???hol az NWO??és semmi!
ugye én akkor nem tudhattam hogy mi történt a két szervezettel és és mondom mi a xar ez a WWF???aztán WWE?ki a tököm ez a The Rock???meg Stonecold??? nagyon nem adta a WCW hangulatát ezért olyan 2000-től csak elvétve néztem pankrációt egy két PPV-ét és RAW-t láttam az elmúlt évek alatt TNA impac-et sikerült egy párat elcsípnem műhold csatornákon keresztül.aztán 2009-től nézem újra rendszeresen a WWE-it és TNA-ét!
de azóta pótoltam a hiányosságaimat 2002-től gyakorlatilag 2008-ig az összes WWE PPV megvan és az összes wrestlemánia is szinte mindet láttam!A TNA-ből is pótoltam azóta fontosabb hiányokat!
de nekem a WCW marad a pankráció! smileeee.gif
2012. január 27. 00:06 #666
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.01.27. 00:03)
aztán amikor a WWE bekebelezte a WCW-út és megláttam Rock-ot és Steve Austin-t nem tudtam kicsodák ezek??mi ez az egész??? Hol vannak a kedvenceim?? Hogan? Sting? Kevin Nash?DDP? Jericho??Eddie Gurrero??The Giant???Scott Hall??Lex Luger???Ric Flair??? Goldberg???hol az NWO??és semmi!
ugye én akkor nem tudhattam hogy mi történt a két  szervezettel és és mondom mi a xar ez a WWF???aztán WWE?ki a tököm ez a The Rock???meg Stonecold??? nagyon nem adta a WCW hangulatát ezért olyan 2000-től csak elvétve néztem pankrációt egy két PPV-ét és RAW-t láttam az elmúlt évek alatt TNA impac-et sikerült egy párat elcsípnem műhold csatornákon keresztül.aztán 2009-től nézem újra rendszeresen a WWE-it és TNA-ét!
de azóta pótoltam a hiányosságaimat 2002-től gyakorlatilag 2008-ig az összes WWE PPV megvan és az összes wrestlemánia is szinte mindet láttam!A TNA-ből is pótoltam azóta fontosabb hiányokat!

Én a TLC 2011-et félig láttam de pótolom majd egyszer csak most vizsgák jönnek és arra is kéne tanulni. De ha a vizsgáknak vége akkor élőben fogom nézni majd minden adást (na ha fent tudok maradni _nevet.gif )
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, Bessie
2012. január 27. 00:10 #667
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (gonzales7 @ 2012.01.27. 00:03)
ugye én akkor nem tudhattam hogy mi történt a két  szervezettel és és mondom mi a xar ez a WWF???aztán WWE?ki a tököm ez a The Rock???meg Stonecold??? nagyon nem adta a WCW hangulatát ezért olyan 2000-től csak elvétve néztem pankrációt egy két PPV-ét és RAW-t láttam az elmúlt évek alatt TNA impac-et sikerült egy párat elcsípnem műhold csatornákon keresztül.aztán 2009-től nézem újra rendszeresen a WWE-it.
de azóta pótoltam a hiányosságaimat 2002-től gyakorlatilag 2008-ig az összes PPV meg van és az összes wrestlemánia is szinte mindet láttam!

Én mondjuk nem láttam mindet - hisz ki kell élnem a sorozat és film mániámat is - de az nekem is feltűnt, hogy mennyire más volt akkor minden. És most nem csak a környezetre gondolok. De visszanézve kicsit fura nézni, hogy akkoriban még vékony fémkordonok voltak. Amik nem túlzottan védték meg a népet, ha valaki mondjuk közéjük esett. rohog.gif

Én egyébként sokáig nem értettem az egészet. Tudtam, hogy az egész storyline szerint megy, de nem értettem, hogy lehet ezt kiszámolni lépésről lépésre? Mert nem lehet. Bármi közbejöhet. Aztán egy hozzád hasonló Jericho rajongó elmagyarázta. biggrin.gif
2012. január 27. 00:13 #668
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2012.01.27. 00:06)
Én a TLC 2011-et félig láttam de pótolom majd egyszer csak most vizsgák jönnek és arra is kéne tanulni. De ha a vizsgáknak vége akkor élőben fogom nézni majd minden adást (na ha fent tudok maradni  _nevet.gif )

nekem volt idő amikor ugye kedden néztem a RAW-t szerdánként volt az ECW asszem, pénteken a TNA volt soron, Smackdown-t szombaton, és ha PPV hét volt akkor ugye vasárnap is a pankráció volt a főműsor!meg mellette az nfl! biggrin.gif
gyakorlatilag a hétnek az öt napján pankrációt néztem esténként meló után! rohog.gif
2012. január 27. 00:17 #669
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (gonzales7 @ 2012.01.27. 00:13)
nekem volt idő amikor ugye kedden néztem a RAW-t szerdánként volt az ECW asszem, pénteken a TNA volt soron,  Smackdown-t szombaton, és ha PPV hét volt akkor ugye vasárnap is a pankráció volt a főműsor!meg mellette az nfl! biggrin.gif 
gyakorlatilag a hétnek az öt napján pankrációt néztem esténként meló után! rohog.gif

Hűha. w00t.gif Ez szép. meghajolo.gif
2012. január 27. 00:17 #670
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.01.27. 00:13)
nekem volt idő amikor ugye kedden néztem a RAW-t szerdánként volt az ECW asszem, pénteken a TNA volt soron,  Smackdown-t szombaton, és ha PPV hét volt akkor ugye vasárnap is a pankráció volt a főműsor!meg mellette az nfl! biggrin.gif 

Nálam úgy volt hogy keddenként RAW, szombatonként Smackdown és ha PPV akkor hétfőn és amint hazaértem a suliból mindig gép elé ültem és megnéztem. Nyár után meg az Eurosporton nézem meg ha adják mert néha nincs a Snooker meg az egyéb sportok helyett
2012. január 27. 00:24 #671
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2012.01.27. 00:10)
Jericho rajongó elmagyarázta. biggrin.gif

imádjuk a fazont egy Isten! thumbsup.gif meghajolo.gif
akkora ember Jericho hogy neki gyakorlatilag már semmit sem kell csinálnia akkor is szeressük! biggrin.gif

én 1997-től tudom hogy kamu az egész és hogy történetek vannak és a show a lényeg egy látványosság az egész és hogy van koreográfia de azért van rögtönzés is !egyszerűen kikövetkeztettem! biggrin.gif mondjuk amikor az NWO-ót megdopálták flakonokkal és üvegekkel és köpködték őket nem akartam elhinni hogy ez kamu! rohog.gif
de volt haver aki egyszerűen meg volt győződve róla hogy itt élesben megy az egész! biggrin.gif de háá fiatalok voltunk.
az unokatesóm akkora fan volt hogy ellopta az anyja puderes és szemfesték készletét és befestette magát Sting-nek bezárta az ajtót és úgy nézte a Nitrókat! biggrin.gif
gyakorlatilag ő ismertette meg velem ezt az egész dolgot! smileeee.gif
még ő is nézi néha de már csak a TNA-ét! smileeee.gif

hááá igen a sorozatok és a jobb filmek ha azok nem lennének én már nem is lennék! biggrin.gif

szóval én is csak a RAW-t nézem és a TNA-ét de most hogy jön orton kénytelen leszek a SD-ont is néha meglesni! biggrin.gif
2012. január 27. 00:37 #672
- törölt felhasználó -    
Na megnéztem a TLC-t Highlights-kal amit YouTubeéon találtam. Jó meccsek voltak. Főleg az amikor CM Punk megvédte a bajnoki övet
2012. január 27. 08:13 #673
- törölt felhasználó -    
Zack Ryder ügyes lesz/volt a TLC-n. meghajolo.gif
2012. január 27. 11:50 #674
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hogy
Idézet (gonzales7 @ 2012.01.27. 00:24)
imádjuk a fazont egy Isten! thumbsup.gif  meghajolo.gif 
akkora ember Jericho hogy neki gyakorlatilag már semmit sem kell csinálnia akkor is szeressük! biggrin.gif 
én 1997-től tudom hogy kamu az egész és hogy történetek vannak és a show a lényeg egy látványosság az egész és hogy van koreográfia de azért van rögtönzés is !egyszerűen kikövetkeztettem! biggrin.gif mondjuk amikor az NWO-ót megdopálták flakonokkal és üvegekkel és köpködték őket nem akartam elhinni hogy ez kamu! rohog.gif 
de volt haver aki egyszerűen meg volt győződve róla hogy itt élesben megy az egész! biggrin.gif de háá fiatalok voltunk.
az unokatesóm akkora fan volt hogy ellopta az anyja puderes és szemfesték készletét és befestette magát Sting-nek bezárta az ajtót és úgy nézte a Nitrókat! biggrin.gif 
gyakorlatilag ő ismertette meg velem ezt az egész dolgot! smileeee.gif 
még ő is nézi néha de már csak a TNA-ét! smileeee.gif 
hááá igen a sorozatok és a jobb filmek ha azok nem lennének én már nem is lennék! biggrin.gif 
szóval én is csak a RAW-t nézem és a TNA-ét de most hogy jön orton kénytelen leszek a SD-ont is néha meglesni! biggrin.gif

Hogy is magyarázzam. Az nekem is lejött, hogy nem teljesen úgy van a pankráció, ahogy én gondoltam, vagyis ahogy mutatják. Először persze igen, én is mindent bevettem, és imádtam, de jöttek az infók. De azt képtelenségnek tartottam, hogy úgy játszanak le minden meccset, hogy megtanulják, hogy milyen mozdulat után mi jön. Főleg egy hosszú meccsnél képtelenség. (Mert nekem először az volt a feltevésem, hogy ha van sztori, és meg van beszélve minden, akkor a mozdulatok is, hogy mi után mi jön. Jó, már tudom, hogy nem teljesen így működik a dolog.) Szóval Walls of Jericho elmagyarázta, hogy habár van sztori ettől függetlenül a ringben dől el, hogy milyen mozdulat után mi jön. Sokszor megbeszélik egymás közt, hogy mit csinálnak, mi után mi jön, stb... Meg sok pankrátor annyira ismeri egymás, hogy tudják mi után mi jön. Vagyis az egész meccs a ringbeli megbeszéléstől is függhet. rohog.gif Ezt legfeltűnőbben Cena-Punk feudja alatt lehetett látni. Ja és azt mondta, hogy a meccs vége néha lényegtelen, csak az a lényeg, hogy a sztori folytatódjon. biggrin.gif

A pénteket már én is vártam nagyon. spiteful.gif Végre látom a drágát. Szegény Barrett, már-már sajnálom. _nevet.gif
Egyébként imádom, ha ketten pankrálnak. Valahogy hasonló a stílusuk. unsure.gif
De bírnám, ha Randy és Sheamus összeállna tag teambe. Jók lennének együtt. wub.gif
2012. január 27. 11:52 #675
- törölt felhasználó -    
Barrettet én is sajnálom már... rohog.gif
az tényleg egy nagyon jó tag team lenne! biggrin.gif
2012. január 27. 13:30 #676
- törölt felhasználó -    
Bessie én is meg nézném Randy Ortont és Sheamust tag teamben. Elsö meccsük lehetne Randy Orton Sheamus vs Wade Barrett Jinder Mahal. Jó meccs lenne ez. biggrin.gif
2012. január 27. 15:41 #677
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (KisRigo @ 2012.01.27. 13:30)
Bessie én is meg nézném Randy Ortont és Sheamust tag teamben. Elsö meccsük lehetne Randy Orton Sheamus vs Wade Barrett Jinder Mahal. Jó meccs lenne ez. biggrin.gif

Már szedem le a SmackDownt. Kíváncsi vagyok hogy tér vissza Randy. biggrin.gif
Mahal meg nem tudom mit keres a SD-ban. Sokkal jobb tőle A-RY és Drew is.
2012. január 27. 15:57 #678
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2012.01.27. 15:41)
Már szedem le a SmackDownt. Kíváncsi vagyok hogy tér vissza Randy. biggrin.gif 
Mahal meg nem tudom mit keres a SD-ban. Sokkal jobb tőle A-RY és Drew is.

Randynek jó a visszatérése láttam videót biggrin.gif
2012. január 27. 17:13 #679
- törölt felhasználó -    
Bessie ezt a videót láttam: biggrin.gif Ha nem fogták volna le Randyt akkor Wadenek annyi
2012. január 27. 17:15 #680
- törölt felhasználó -    
Miz arabul beszél: _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
500 oldal 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok