Pankráció
2012. január 29. 14:46
Fedorov |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 573 Csatolások: 177 Azonosító: 18774 offline |
Hát én Smackdown nagy részét tekertem. Sheamus már dög unalom hogy mindenkit agyonver, meg ha 100-ból 1-szer ki is kap akkor is utána felugrik aztán szétveri az ellenfelét. Brodus ugyan ez. Kíváncsi vagyok mikor győzi már le valaki, vagy ezt kell még hónapokig nézni hogy fél óráig vonul be meg ki, a meccse meg fél perc. Orton jó volt bár a végén elég gáz volt ahogy egyesével mentek oda RKO-ért. Rumble-on szerintem Bryan nyer valahogy ezzel is tovább dühítve a közönséget. Punk-ék meccsén nem tudom mi lesz a raw-os GTS után, de szerintem Punk nyer. Meg remélem Kane is. A Rumble-t meg nyerje meg Jericho aztán kezdjék el végre a Best in The World vs. Best in The World feud-ot.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. január 29. 17:05
a WrestleMania egy kicsit még messze van,pedig már nagyon várom.
2012. január 29. 17:48
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.01.29. 17:05)
a WrestleMania egy kicsit még messze van,pedig már nagyon várom.
Kíváncsi leszek ki lesz a vendég műsorvezető
2012. január 29. 18:16
Idézet (KisRigo @ 2012.01.29. 17:48)
Kíváncsi leszek ki lesz a vendég műsorvezető
kölcsönös. amúgy 63 nap múlva lesz.
2012. január 29. 18:18
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.01.29. 18:16)
kölcsönös. amúgy 63 nap múlva lesz.
De várom már! John cena vs The Rock meccs hatalmas lesz
2012. január 29. 19:01
Idézet (KisRigo @ 2012.01.29. 18:18)
De várom már! John cena vs The Rock meccs hatalmas lesz
én is azért várom. Alap dolog hogy John-nak szurkolok.
2012. január 29. 22:20
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.01.29. 19:01)
én is azért várom. Alap dolog hogy John-nak szurkolok.
Én is neki! Let's Go Cena!!
2012. január 30. 12:56
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Hatalmas volt. Nekem különösen tetszettek Jericho és Orton pillanatai. Jericho legelőször Randy-t ütötte, és a legvégén is ő volt aki kiejtette. Az azutáni pillanatok nagyon nagyok voltak. Nem értettem mit mondott neki Jericho, de gondolom azt, hogy nem felejtett.
10/10
10/10
2012. január 30. 14:13
Idézet (Bessie @ 2012.01.30. 12:56)
Hatalmas volt. Nekem különösen tetszettek Jericho és Orton pillanatai. Jericho legelőször Randy-t ütötte, és a legvégén is ő volt aki kiejtette. Az azutáni pillanatok nagyon nagyok voltak. Nem értettem mit mondott neki Jericho, de gondolom azt, hogy nem felejtett.
10/10
10/10
Nagyon jó volt. 10/10 de adnék többet is. ROYAL RUMBLE yeah csúcsak csúcsa volt. Sheamus nyert jeee
2012. január 30. 18:12
hááá valami eszméletlenül csalódott vagyok!
lehet hogy a rajongó beszél belőlem de hogy Jericho ennyi év után is nem elég jó a WWE-nek hogy nyerjen egy nyamvadt Royal Rumble-t!
majdnem sírtam bazzzeg!
lehet hogy a rajongó beszél belőlem de hogy Jericho ennyi év után is nem elég jó a WWE-nek hogy nyerjen egy nyamvadt Royal Rumble-t!
majdnem sírtam bazzzeg!
2012. január 30. 21:24
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (gonzales7 @ 2012.01.30. 18:12)
hááá valami eszméletlenül csalódott vagyok!
majdnem sírtam bazzzeg!
majdnem sírtam bazzzeg!
Szerintem mást terveznek vele!
2012. január 30. 22:44
hááá kíváncsi leszek hogy még is mit terveznek vele!
még a címmeccsek nem is voltak rosszak de a Rumble...hhá nekem nagy csalódás volt!
komolyan amíg Orton Jericho és Big Show be nem jött a Rumble-ön semmi olyan nem történt aminek a pankrációhoz köze lett volna!
Foley is ott idétlenkedett azzal a nyomorult Santinóval komolyan gyakorlatilag önmagát parodizálta ki! kuuuvára nem ezt érdemelte volna a "Hardcore legend" bazzz!
az egész arról szólt hogy mindig mindenki várta hogy ki lesz a következő ember a ringben és eközben mindenki kihúzodott a ring sarkába és szenvedtek egymással sehol egy special move vagy highflyer mozdulat (Gabriel próbálkozott) vagy egy normális submission semmi! aztán az új fellépő megjelent a ringben és mindenkit kiosztott gyorsan és ez ment végig egészen Ortonig!
vártam vártam hátha jön Christian de neem vártam vártam hátha jön Undertaker de neem vártam vártam hátha jön Rey Misteryo de neeem e helyett jönnek Uszók meg primók meg otungák meg Rodriguezek Jerry Lawlerek Michael Coleok meg "Indiaiak" csupa csupa töltelék pankrátor akik csak az időt húzták és még az a majom Ziggler itt is megjelent.
Ezek helyett simán jöhetett volna Drew Mcintyre,Curt Hawkins,Evan Bourne,Mason Ryan,Trent Barreta,Tyler Reks,Tyson Kidd haa ezek így ilyen sorrendben bejöttek volna a fent említettek helyett simán kiegyeztem volna vele!
persze jó volt látni Jim Duggan-t és Road Dogg-ot az utóbbi meg is mutatta hogy miként is működött ez 10-évvel ezelőtt minden mozdulatán látszott! de háá az előbbi közel 60-éves az utóbbi pedig nem kifejezetten közönség kedvenc.pár mozdulat után ki is dobták.
és ennyi volt.
hhááá a vége pedig... szerintem már kicsit sok a push Sheamus-nak látszik hogy rajta kívül az "új"generációból nem igazán van használható pankrátora a WWE-nek!
de akkor sem értem hogy miért ő nyert mi ebben a pláne!
az hogy Face-ként még nem volt cím meccse???
igaz a tavalyi rumble győztesét sem értettem!
jah és igen háááá én még ilyen NYOMORULT közönséget az életemben nem láttam komolyan én jobban tomboltam másod magammal itt a monitor előtt mint azok ott élőben!
még a címmeccsek nem is voltak rosszak de a Rumble...hhá nekem nagy csalódás volt!
komolyan amíg Orton Jericho és Big Show be nem jött a Rumble-ön semmi olyan nem történt aminek a pankrációhoz köze lett volna!
Foley is ott idétlenkedett azzal a nyomorult Santinóval komolyan gyakorlatilag önmagát parodizálta ki! kuuuvára nem ezt érdemelte volna a "Hardcore legend" bazzz!
az egész arról szólt hogy mindig mindenki várta hogy ki lesz a következő ember a ringben és eközben mindenki kihúzodott a ring sarkába és szenvedtek egymással sehol egy special move vagy highflyer mozdulat (Gabriel próbálkozott) vagy egy normális submission semmi! aztán az új fellépő megjelent a ringben és mindenkit kiosztott gyorsan és ez ment végig egészen Ortonig!
vártam vártam hátha jön Christian de neem vártam vártam hátha jön Undertaker de neem vártam vártam hátha jön Rey Misteryo de neeem e helyett jönnek Uszók meg primók meg otungák meg Rodriguezek Jerry Lawlerek Michael Coleok meg "Indiaiak" csupa csupa töltelék pankrátor akik csak az időt húzták és még az a majom Ziggler itt is megjelent.
Ezek helyett simán jöhetett volna Drew Mcintyre,Curt Hawkins,Evan Bourne,Mason Ryan,Trent Barreta,Tyler Reks,Tyson Kidd haa ezek így ilyen sorrendben bejöttek volna a fent említettek helyett simán kiegyeztem volna vele!
persze jó volt látni Jim Duggan-t és Road Dogg-ot az utóbbi meg is mutatta hogy miként is működött ez 10-évvel ezelőtt minden mozdulatán látszott! de háá az előbbi közel 60-éves az utóbbi pedig nem kifejezetten közönség kedvenc.pár mozdulat után ki is dobták.
és ennyi volt.
hhááá a vége pedig... szerintem már kicsit sok a push Sheamus-nak látszik hogy rajta kívül az "új"generációból nem igazán van használható pankrátora a WWE-nek!
de akkor sem értem hogy miért ő nyert mi ebben a pláne!
az hogy Face-ként még nem volt cím meccse???
igaz a tavalyi rumble győztesét sem értettem!
jah és igen háááá én még ilyen NYOMORULT közönséget az életemben nem láttam komolyan én jobban tomboltam másod magammal itt a monitor előtt mint azok ott élőben!
2012. január 31. 00:40
Fedorov |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 573 Csatolások: 177 Azonosító: 18774 offline |
Amikor Cole bement azt hittem a következő Jim Ross lesz , de szerencsére nem. Bíztam benne hogy Jericho nyer, Sheamus már dög unalom. Azért Rodriguez-en röhögtem egy jót. Azt vártam mikor jön már valami normális ember. Én Batista-t vártam, vagy Taker-t bár azt gondoltam hogy ő úgy sem jön. Erre tényleg ilyen szerencsétlenek jöttek. Pont amikor Road Dogg bejött és elkezdték a USA-USA-t kiabálni, volt indiai, mexikói, afrikai is a ringben . Kharma is visszatért legnagyobb örömömre , kíváncsi leszek mit kezdenek vele. Brodus megint hozta a szokásos semmit. Nem értem McIntyre-t miért szopatják ennyire. Én már akkor bírtam amikor SD-on játszotta az öreg kedvencét.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. január 31. 14:01
BessieJung Kook |
Lehet, hogy Jericho-nak igaza volt. Ez itt a világ vége. Csak épp nem jó értelemben.
De egyet áruljatok el: miért kellett Big Show-t utoljára hagyni? Olyan stupid lett a sorsolás!! Jericho-nak kellett volna utoljára jönnie.
Az komoly pillanat volt, mikor Randy kiejtette Big Show-t, majd Jericho rögtön utána Ortont. Bakker még én is nevettem.
De egyet áruljatok el: miért kellett Big Show-t utoljára hagyni? Olyan stupid lett a sorsolás!! Jericho-nak kellett volna utoljára jönnie.
Az komoly pillanat volt, mikor Randy kiejtette Big Show-t, majd Jericho rögtön utána Ortont. Bakker még én is nevettem.
2012. január 31. 18:44
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1451 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline |
Amikor ma néztem a tegnapi RAW-ban Undertaker bevonulását, már láttam előre, hogy a wrestlemanian ő fog nyerni HHH ellen.
2012. február 01. 19:16
Santino Marella új műsora:
Wade Barrett új bevonuló zenéje (nekem az előző jobban tetszet mint ez):
2012. február 01. 19:34
Idézet (KisRigo @ 2012.02.01. 19:16)
Santino Marella új műsora:
Nekem is jobban tetszett az előző, most az a csengőhangom
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.