Starity

Pankráció

500 oldal 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. február 27. 17:43 #941
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.02.27. 16:52)
Szerintetek milyen Dolph új zenéje+videója? Szerintem ez jobb zene mint a Perfection..  biggrin.gif 

Nagyon hasonló a Perfectionhoz de nekem ez nem jön be. A Perfection sokkal jobb volt
2012. február 27. 18:09 #942
- törölt felhasználó -    
Érdemes elolvasni: http://sport365.hu/amerikai-sportok,pankracio,wwe-john-cena-kedvere-alazhatja-a-rockot,19948
2012. február 27. 18:52 #943
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2012.02.27. 17:43)
Nagyon hasonló a Perfectionhoz de nekem ez nem jön be. A Perfection sokkal jobb volt

nekem ez jobb.
2012. február 27. 18:54 #944
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2012.02.27. 18:09)

ez elég hülye cím..kedvére alázhatja Rock-ot? És ő mit csinál? Ezzel az a gond,hogy a sok Team Bring It-es eléggé elfogult Rock-al szemben..megértem hogy őt szeretik,de na...
2012. február 27. 21:05 #945
a7xforever
a7xforever
The Lochtenator♥

Státusz-
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2619
Csatolások: 128
Azonosító: 156371
Huhh.. Sziasztok!! biggrin.gif
Nálam csak most kezdődik a pankráció mánia a bátyámnak köszönhetően.. úgyhogy ha nem bánjátok, néha én is benézek hozzátok blush.gif
2012. február 27. 22:11 #946
- törölt felhasználó -    
Idézet (a7xforever @ 2012.02.27. 21:05)
Nálam csak most kezdődik a pankráció mánia a bátyámnak köszönhetően.. úgyhogy ha nem bánjátok, néha én is benézek hozzátok  blush.gif

Szia! Üdv a PANKRÁCIÓ világában!!
1 felhasználónak tetszik: a7xforever
2012. február 27. 23:20 #947
- törölt felhasználó -    
Két Justin Gabriel és Heath Slater lány rajongó rappel róluk. Elég borzalmas.
2012. február 28. 16:48 #948
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2012.02.27. 23:20)
Két Justin Gabriel és Heath Slater lány rajongó rappel róluk. Elég borzalmas. 

jujj.
2012. február 28. 16:48 #949
- törölt felhasználó -    
Idézet (a7xforever @ 2012.02.27. 21:05)
Nálam csak most kezdődik a pankráció mánia a bátyámnak köszönhetően.. úgyhogy ha nem bánjátok, néha én is benézek hozzátok  blush.gif

Nyugodtan nézz be akármikor,jó hogy gyarapszik a pankráció mániások klubja.biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: a7xforever
2012. február 28. 18:44 #950
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.02.27. 18:52)
nekem ez jobb.

Második hallásra már jobban tetszik le is töltöttem! biggrin.gif
2012. február 28. 20:12 #951
- törölt felhasználó -    
Érdekes cikk: http://www.wwe.abbcenter.com/?id=116473&cim=1
RAW GM (John Launaritis) vs SmackDown GM (Theodore long)
2012. február 28. 20:15 #952
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2012.02.28. 18:44)
Második hallásra már jobban tetszik le is töltöttem! biggrin.gif

Nekem is második hallásra tetszett,először fel sem múlta a Perfection-t.biggrin.gif
2012. február 28. 20:16 #953
- törölt felhasználó -    
Ez az Eve...hatalmasat csalódtam benne... dry.gif mellow.gif
2012. február 29. 01:43 #954
Fedorov
Fedorov

StátuszBlashyrkh (Mighty Revendark)
Hozzászólás: 573
Csatolások: 177
Azonosító: 18774
Ja hát igen most is Cena az ártatlan, Eve-et meg beállítják egy r**c-nak, máris utálja a közönség. Pont így kellett lezárni a Kane-es sztorit. Gratula a WWE-nek.
2012. február 29. 09:12 #955
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fedorov @ 2012.02.29. 01:43)
Ja hát igen most is Cena az ártatlan, Eve-et meg beállítják  egy r**c-nak, máris utálja a közönség. Pont így kellett lezárni a Kane-es sztorit. Gratula a WWE-nek.

én utálom is.. dry.gif
2012. február 29. 11:38 #956
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fedorov @ 2012.02.29. 01:43)
Ja hát igen most is Cena az ártatlan, Eve-et meg beállítják  egy r**c-nak, máris utálja a közönség. Pont így kellett lezárni a Kane-es sztorit. Gratula a WWE-nek.

Én azt olvastam valahol hogy Eve-t berakják Kane mellé és Zack Ryder mellé meg berakják Laylat.
2012. február 29. 13:21 #957
Fedorov
Fedorov

StátuszBlashyrkh (Mighty Revendark)
Hozzászólás: 573
Csatolások: 177
Azonosító: 18774
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.02.29. 09:12)
én utálom is.. dry.gif

Pont ez volt a céljuk, hogy a Cena fanok őt utálják és ne Cena-t. Mert Cena nem tehet semmiről, csak is Eve.
2012. február 29. 19:00 #958
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fedorov @ 2012.02.29. 13:21)
Pont ez volt a céljuk, hogy a Cena fanok őt utálják és ne Cena-t. Mert Cena nem tehet semmiről, csak is Eve.

hát nem is. biggrin.gif
2012. február 29. 19:41 #959
- törölt felhasználó -    
Zack Ryder és Eve Torres tervek a jővőben

A február 20.-kai RAW adásban szemtanúi lehettünk annak amint Eve Torres a tőle nem megszokott módon beszél Zack Ryder-ről.

Amint azt elmondta a Bella ikreknek a műsor egyik szegmensében, soha esze ágában sem volt bensőséges kapcsolatot folytatni a "Broski"-val.

Hogy még rosszabb legyen a helyzet, elárulta azt is, hogy azért csapta be Zack Ryder-t, hogy az bele essen és így könnyebben elérje a célja, hogy kihasználhassa.

Elég annyit mondani, Eve hirtelen heel-é válása semmiséé teszi mind azt amit Ryder az elmúlt időben tett érte.
Elsősorban, a testi épségét kockáztatta a díváért, aminek a következménye az lett, hogy Kane pusztító karmai által kétszer is kórházba került, miközben a barátnőjét akarta megvédeni. Egy eset ami kiemelkedik a többi közül, az amikor Ryder lázasan megpróbált kereket cserélni a lerobbant autóján, hogy azonnal elvigye Eve-t a dühöngő Kane haragja elöl. Ezen események következtében Ryder-t hetek óta nem láthattunk a ringben miután Kane több esetben is megsemmisítette - az utolsó amit láthattunk az nem más volt, mint hogy egy tolószékben repül le a rámpáról és ismételten a mentőben végezte.

Szerencsére, minden fizikai és lelki tortúra ellenére, Ryder túltette magát a sérüléseken és hamarosan visszatér a RAW-ra.

Azaz, ha meggyógyultak a "megszámolhatatlan" sérülései - ami körülbelül még egy hetet vesz igénybe ha a sztori vezetései időszámítást vesszük igénybe - a tények szerint Ryder bosszút fog állni.

A következő híreket lehet hallani a The Wrestling Observer Newsletter forrásaiból, a tervek pedig a következőek "The Long Island Iced-Z"-vel és az ex-párjával:
"Hétfő este a RAW-n Eve Torres heel lett, majd elmondta, hogy kihasználta Zack Ryder-t, hogy közelebb kerülhessen John Cena-hoz. A tervek a jelenlegi állás szerint, Eve-t egy heel szupersztárral fogják párosítani aki, miután Ryder visszatért feud-ba fognak kezdeni. Ryder is kapna maga mellé egy dívát Eve-l szemben. A név ami erre a pozícióra pályázik Layla."

A jelenlegi állás szerint a józan ész azt diktálná, hogy Kane legyen ez a Heel szupersztár akit összeraknak Eve-l.

A jelenlegi állás szerint a sztori szemszögéből is logikus lenne a döntés. Például kiderülhetne, hogy Eve végig az igazi "barátja" Kane kémje volt, aki azért használta volna Ryder-t, hogy információkat szerezzen John Cena-ról. Ez elmagyarázná, hogy Kane miért volt képes mindig megtalálni Ryder-t, hogy aztán megtámadhassa.

Végezetül, Ryder-nek érvényesíteni kell a bosszúját, másképpen, nem lesz hitelessége miután úgy tüntették fel, mint egy balekot aki nem képes magát megvédeni.

Innen másoltam ki: wwewrestling-news.blogspot.com/
2012. február 29. 20:09 #960
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2012.02.29. 19:41)
Zack Ryder és Eve Torres tervek a jővőben
A február 20.-kai RAW adásban szemtanúi lehettünk annak amint Eve Torres a tőle nem megszokott módon beszél Zack Ryder-ről.
Amint azt elmondta a Bella ikreknek a műsor egyik szegmensében, soha esze ágában sem volt bensőséges kapcsolatot folytatni a "Broski"-val.
Hogy még rosszabb legyen a helyzet, elárulta azt is, hogy azért csapta be Zack Ryder-t, hogy az bele essen és így könnyebben elérje a célja, hogy kihasználhassa.
Elég annyit mondani, Eve hirtelen heel-é válása semmiséé teszi mind azt amit Ryder az elmúlt időben tett érte.
Elsősorban, a testi épségét kockáztatta a díváért, aminek a következménye az lett, hogy Kane pusztító karmai által kétszer is kórházba került, miközben a barátnőjét akarta megvédeni. Egy eset ami kiemelkedik a többi közül,  az amikor Ryder lázasan megpróbált kereket cserélni a lerobbant autóján, hogy azonnal elvigye Eve-t a dühöngő Kane haragja elöl. Ezen események következtében Ryder-t hetek óta nem láthattunk a ringben miután Kane több esetben is megsemmisítette - az utolsó amit láthattunk az nem más volt, mint hogy egy tolószékben repül le a rámpáról és ismételten a mentőben végezte.
Szerencsére, minden fizikai és lelki tortúra ellenére, Ryder túltette magát a sérüléseken és hamarosan visszatér a RAW-ra.
Azaz, ha meggyógyultak a "megszámolhatatlan" sérülései - ami körülbelül még egy hetet vesz igénybe ha a sztori vezetései időszámítást vesszük igénybe - a tények szerint Ryder bosszút fog állni.
A következő híreket lehet hallani a The Wrestling Observer Newsletter forrásaiból, a tervek pedig a következőek "The Long Island Iced-Z"-vel és az ex-párjával:
"Hétfő este a RAW-n Eve Torres heel lett, majd elmondta, hogy kihasználta Zack Ryder-t, hogy közelebb kerülhessen John Cena-hoz. A tervek a jelenlegi állás szerint, Eve-t egy heel szupersztárral fogják párosítani aki, miután Ryder visszatért feud-ba fognak kezdeni. Ryder is kapna maga mellé egy dívát Eve-l szemben. A név ami erre a pozícióra pályázik Layla."
A jelenlegi állás szerint a józan ész azt diktálná, hogy Kane legyen ez a Heel szupersztár akit összeraknak Eve-l.
A jelenlegi állás szerint a sztori szemszögéből is logikus lenne a döntés. Például kiderülhetne, hogy Eve végig az igazi "barátja" Kane kémje volt, aki azért használta volna Ryder-t, hogy információkat szerezzen John Cena-ról. Ez elmagyarázná, hogy Kane miért volt képes mindig megtalálni Ryder-t, hogy aztán megtámadhassa.
Végezetül, Ryder-nek érvényesíteni kell a bosszúját, másképpen, nem lesz hitelessége miután úgy tüntették fel, mint egy balekot aki nem képes magát megvédeni.
Innen másoltam ki: wwewrestling-news.blogspot.com/

dry.gif Eve nagyon szánalmas..
500 oldal 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok