ZitaTwilight, tudom h majd csak holnap lesz a nagy nap, de féltem h holnap nem lesz időm feljönni
Bár a kép meg szöveg nem kapcsolódik össze, de gondoltam h John-t jobban szereted mint a virágokat..
Nem is ragozom tovább, Boldog Névnapot Neked Csajszi!
Pankráció
2012. április 26. 20:58
2012. április 27. 13:55
Idézet (Maci HEEL @ 2012.04.26. 20:58)
ZitaTwilight, tudom h majd csak holnap lesz a nagy nap, de féltem h holnap nem lesz időm feljönni
Bár a kép meg szöveg nem kapcsolódik össze, de gondoltam h John-t jobban szereted mint a virágokat..
istennő vagy
imádlak, köszönöm szépen, nagyon jók lettek
1 felhasználónak tetszik:
Maci HEEL
2012. április 27. 14:05
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.04.27. 13:55)
istennő vagy
Az h a hülyeség istennője én vagyok az alap
Amúgy köszi
Én is Téged!
Köszi, am többet akartam, csak azt viszont nem akartam h az egész Fórum ezzel legyen tele úgyh csak ennyit csináltam, de szerintem sem lettek rosszal, persze csináltam már jobbat is de.. mindegy is szóval Isten Éltessen! és nagyon szivesen
2012. április 27. 14:32
BOMBA HÍR: Rey Mysterio felfüggesztve!
A WWE bejelentette, hogy a mai naptól Rey Mysteriot 60 napra felfüggeszti, mert másodszorra is vétett a szervezet anti-drog programjával szemben.[i][/i]
A WWE bejelentette, hogy a mai naptól Rey Mysteriot 60 napra felfüggeszti, mert másodszorra is vétett a szervezet anti-drog programjával szemben.[i][/i]
2012. április 27. 14:37
Idézet (Maci HEEL @ 2012.04.27. 14:32)
Idézet
Távol álljon tőlem hogy tiszteletlen legyek..
De erre mást nem tok mondani csak azt h a WWE kinyalhatja a s€ggemet.. ( már bocs ) milyen furam ilyenkor rögtön kapcsolnak, de az h mit össze görénykedtek Cean-val, meg h Laurinaitis mit művelt Punkkal az semmi.. hát Gartulálok nagyon, ehhez aztán kell IQ bőven ( Fuck U WWE )
2012. április 27. 14:51
Idézet (Maci HEEL @ 2012.04.27. 14:37)
De erre mást nem tok mondani csak azt h a WWE kinyalhatja a s€ggemet.. ( már bocs ) milyen furam ilyenkor rögtön kapcsolnak, de az h mit össze görénykedtek Cean-val, meg h Laurinaitis mit művelt Punkkal az semmi.. hát Gartulálok nagyon, ehhez aztán kell IQ bőven ( Fuck U WWE )
Sorry, ha káromkodok nem tök helyesn irni xDD
* fura
* Cena
* gratulálok
2012. április 27. 18:53
Idézet (Maci HEEL @ 2012.04.27. 14:32)
In-aktívan felfüggeszteni nem normálisak!
2012. április 27. 19:04
Idézet
Chris Jericho & A Bella ikrek
Vajon meddig marad Y2J?
Jericho többszöri alkalommal úgy nyilatkozott, miszerint elhagyja a WWE-t, hogy turnézni mehessen a Fozzy-val a nyár folyamán. A hírek szerint Jericho csak félre akarta vezetni az internet portálokat, és hamis infókat tett közzé, hogy a pankrációval foglakozó oldalak mind ezt terjesszék. A hozzá közel állok elmondása szerint, Y2J Full-time pankrátor lesz a nyár végén, még ha el is hagyja a szervezetet a Fozzy nyári turnéjára.
A hírek szerint a Bella ikrek szerződése még mindig nem került meghosszabbításra, így a hónap végén távozhatnak. De azt már most biztosan tudhatjuk, hogy ha Niki Bella lesz a jövő heti RAW-n a Díva bajno,k az azt fogja jelenteni, hogy megállapodásra jutottak a felek.
Vajon meddig marad Y2J?
Jericho többszöri alkalommal úgy nyilatkozott, miszerint elhagyja a WWE-t, hogy turnézni mehessen a Fozzy-val a nyár folyamán. A hírek szerint Jericho csak félre akarta vezetni az internet portálokat, és hamis infókat tett közzé, hogy a pankrációval foglakozó oldalak mind ezt terjesszék. A hozzá közel állok elmondása szerint, Y2J Full-time pankrátor lesz a nyár végén, még ha el is hagyja a szervezetet a Fozzy nyári turnéjára.
A hírek szerint a Bella ikrek szerződése még mindig nem került meghosszabbításra, így a hónap végén távozhatnak. De azt már most biztosan tudhatjuk, hogy ha Niki Bella lesz a jövő heti RAW-n a Díva bajno,k az azt fogja jelenteni, hogy megállapodásra jutottak a felek.
Jericho feőlem mehet túrnézni. Bella ikrek szerződését megfogják szerintem hosszabítani mert lesz egy lezáratélan feud Bella ikrek és Kharma között.
Idézet
Batista nagy bejelentése!
Pár héttel ezelőtt már mi is beszámoltunk róla, miszerint Batista egy nagy bejelentést ígért, amit majd a menedzsere Johnny Ryan Jr. fog később bejelenteni. Batista a héten pedig azt írta, hogy ez a bejelentés majd csak májusban jön, és a 2012 a "valóságról" fog szólni.
Batista menedzsere pedig a következőket írta a héten.
"Lassan zárásra kerül az üzlet az öltönyösökkel, Dave Batista-val kapcsolatban. Hamarosan bejelenthetem majd, és elmondom, megfogja érni a várakozást."
Térjen vissza ha ez lesz a nagy bejelentés mert akkor megnéznék egy Batista Brock Lesnar feudot.
2012. április 27. 20:56
Fedorov |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 573 Csatolások: 177 Azonosító: 18774 offline |
Idézet (KisRigo @ 2012.04.27. 18:53)
Biztos most akart visszatérni aztán aztán volt valami kötelező orvosi vizsgálat amin megbukott. Nem kellett volna kokszolni. Már nem az első eset nála.
2012. április 27. 20:59
Idézet (Fedorov @ 2012.04.27. 20:56)
Biztos most akart visszatérni aztán aztán volt valami kötelező orvosi vizsgálat amin megbukott. Nem kellett volna kokszolni. Már nem az első eset nála.
Ezt nem tudtam hogy kokozik
2012. április 27. 22:03
Idézet (KisRigo @ 2012.04.27. 20:59)
Ezt nem tudtam hogy kokozik
Igen, már másodjára lett pozitív a drogtesztje..
Néhány éve volt nála az első eset, akk ha jól emlékszem 1 hónapot kapott, mint Truth és Evan Bourne
2012. április 27. 22:12
Ennél a Rey mysterio-s ügynél még azért annyit megemlítenék, ha nem gond, h nagyon sokan fel vannak azon akadva h a mai gyerekek már 16 évesen, isznak, cigiznek drogoznak stb.
De kérdem én, mit várnak a kölyköktől, ha az úgynevezett "példaképek" ilyen példát mutatnak?
Igen, persze minenki életében vannak mélypontok, de azért gondolják már át...
De kérdem én, mit várnak a kölyköktől, ha az úgynevezett "példaképek" ilyen példát mutatnak?
Igen, persze minenki életében vannak mélypontok, de azért gondolják már át...
2012. április 27. 22:14
Idézet (KisRigo @ 2012.04.27. 18:53)
Látszik milyen "okos" emberek irányítanak
2012. április 27. 22:42
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.04.27. 22:16)
Ilyen John Laurinaitis félék
Azaz, olyan Mr. John SenkiMégcsakLesemTojikEngemSenki Laurintis
2012. április 28. 13:28
Idézet (John_Cena @ 2012.04.28. 09:34)
hoztam pár képet
John Cena Rules
2012. április 28. 13:36
http://starity.hu/forum/topik/298940-avatarok-v/oldal/73/
Pankrációs avatarok, ha van akiről nincs írjatok WhiteAngel-nek
Én mát írtam, és ezt az új avataromat is ő csinálta
2012. április 28. 22:16
Idézet (Maci HEEL @ 2012.04.28. 13:36)
http://starity.hu/forum/topik/298940-avatarok-v/oldal/73/
Tök jók Trish
1 felhasználónak tetszik:
Maci HEEL
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.