Starity

Pankráció

500 oldal 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. május 16. 20:33 #1881
- törölt felhasználó -    
For Raw and SmackDown General Manager John Laurinaitis, the emotional apology offered by Big Show simply wasn't enough to spare his job as a WWE Superstar.

In a shocking move, Laurinaitis fired The World's Largest Athlete on Raw SuperShow for making fun of him on repeated occasions, putting an end to an illustrious WWE career that included three World Championships.

With tears streaming down his face, Big Show passionately explained to Laurinaitis why performing in WWE means so much to him and expressed what he loves most about being a WWE Superstar. However, the General Manager wasn't satisfied and demanded that The World's Largest Athlete get on his knees and beg Laurinaitis to save his job. Reluctant at first to comply with the humiliating request, Big Show kneeled down as Laurinaitis was walking away and pleaded for the GM to show mercy, but the longtime WWE veteran was dealt a devastating pink slip anyway.

On last week's Raw, Big Show was caught by Eve, the Executive Administrator for Laurinaitis, when The World's Largest Athlete poked fun at the GM's voice with an impersonation backstage. Eve later demanded an apology from Big Show, ridiculing him in the process. The World's Largest Athlete said he was sorry, but was caught by Eve a second time while he shared a laugh at Laurinaitis' expense.

Laurinaitis then interrupted Big Show's match against Daniel Bryan on SmackDown to deliver a stern warning: Be ready to sincerely apologize again on Raw or face the consequences. Now, the entire WWE Universe knows just what those twisted consequences are.

Under Laurinaitis' tumultuous reign, Big Show and The Bella Twins have both been handed their walking papers. If Laurinaitis defeats John Cena at WWE Over the Limit and continues to serve as the GM of Raw and SmackDown, one can only wonder who might be next to face his wrath.

WWE.COM EXCLUSIVE: BIG SHOW GIVES THE WWE UNIVERSE A TEARFUL FAREWELL

Szerintem csak story unsure.gif
2012. május 16. 20:37 #1882
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.05.16. 20:33)
For Raw and SmackDown General Manager John Laurinaitis, the emotional apology offered by Big Show simply wasn't enough to spare his job as a WWE Superstar.
In a shocking move, Laurinaitis fired The World's Largest Athlete on Raw SuperShow for making fun of him on repeated occasions, putting an end to an illustrious WWE career that included three World Championships.
With tears streaming down his face, Big Show passionately explained to Laurinaitis why performing in WWE means so much to him and expressed what he loves most about being a WWE Superstar. However, the General Manager wasn't satisfied and demanded that The World's Largest Athlete get on his knees and beg Laurinaitis to save his job. Reluctant at first to comply with the humiliating request, Big Show kneeled down as Laurinaitis was walking away and pleaded for the GM to show mercy, but the longtime WWE veteran was dealt a devastating pink slip anyway.
On last week's Raw, Big Show was caught by Eve, the Executive Administrator for Laurinaitis, when The World's Largest Athlete poked fun at the GM's voice with an impersonation backstage. Eve later demanded an apology from Big Show, ridiculing him in the process. The World's Largest Athlete said he was sorry, but was caught by Eve a second time while he shared a laugh at Laurinaitis' expense.
Laurinaitis then interrupted Big Show's match against Daniel Bryan on SmackDown to deliver a stern warning: Be ready to sincerely apologize again on Raw or face the consequences. Now, the entire WWE Universe knows just what those twisted consequences are.
Under Laurinaitis' tumultuous reign, Big Show and The Bella Twins have both been handed their walking papers. If Laurinaitis defeats John Cena at WWE Over the Limit and continues to serve as the GM of Raw and SmackDown, one can only wonder who might be next to face his wrath.
WWE.COM EXCLUSIVE: BIG SHOW GIVES THE WWE UNIVERSE A TEARFUL FAREWELL

Szerintem csak story  unsure.gif

Szerintem is!!!
2012. május 16. 20:59 #1883
- törölt felhasználó -    
Na már megint nem válaszoltak a kérdésemre reklamalo.gif
2012. május 17. 14:46 #1884
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2012.05.16. 20:37)
Szerintem is!!!

Bár ki tudja, ha Nikki-t és Brie-t 'kirúgták' Big Show-al is megtehetnek valami hasonlót
2012. május 17. 15:45 #1885
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.05.17. 14:46)
Bár ki tudja, ha Nikki-t és Brie-t 'kirúgták' Big Show-al is megtehetnek valami hasonlót

Megmondom őszintén angol zseninek nem vagyok még mondható,ez a hír most akkor miről is szól pontosan? Ki akarják tenni Big Show-t vagy mi?
Nem egy jó lépés lenne az biztos..remek pankrátor,ugyan miért pont őt? blink.gif
2012. május 17. 17:09 #1886
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2012.05.17. 15:45)
Megmondom őszintén angol zseninek nem vagyok még mondható,ez a hír most akkor miről is szól pontosan? Ki akarják tenni Big Show-t vagy mi? 
Nem egy jó lépés lenne az biztos..remek pankrátor,ugyan miért pont őt? blink.gif

Ha felmentek az abbcenter.com-ra akkor ott megtudjátok a részleteket, de igaz a hír kirúgták Big Show-t..
Méghozzá a mi közkedvelt Mr. Buzłfejű John Laurinitis-unk tette, mert a Big Shoe kigúnyolta őt azzal hogy a kibírhatatlan hangján beszélt, ezzel utánozva a a Buzłfejű hangját...
Kirúgása előtt a Big Show meg is lett alázva.. reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif
2012. május 17. 17:10 #1887
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2012.05.17. 15:45)

Ha nem is remek, de kedves és erős, szóval kár lenne érte.
Hát kb. én is annyit hámoztam ki belőle, hogy Laurinájtisz, aki mostmár a Raw és a SmackDown igazgatója is, valamiért (cukcsi nyelven) megharizott Show-ra. unsure.gif
2012. május 17. 17:11 #1888
- törölt felhasználó -    
Idézet (Maci HEEL @ 2012.05.17. 17:09)
Ha felmentek az abbcenter.com-ra akkor ott megtudjátok a részleteket, de igaz a hír kirúgták Big Show-t..
Méghozzá a mi közkedvelt Mr. Buzłfejű John Laurinitis-unk tette, mert a Big Shoe kigúnyolta őt azzal hogy a kibírhatatlan hangján beszélt, ezzel utánozva a a Buzłfejű hangját...
Kirúgása előtt a Big Show meg is lett alázva..  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif

*wwe.abbcenter.com biggrin.gif
2012. május 17. 17:12 #1889
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.05.17. 17:10)
Ha nem is remek, de kedves és erős, szóval kár lenne érte.
Hát kb. én is annyit hámoztam ki belőle, hogy Laurinájtisz, aki mostmár a Raw és a SmackDown igazgatója is, valamiért (cukcsi nyelven) megharizott Show-ra. unsure.gif

Komolyan ennyiért tették ki? blink.gif
Kissé nevetséges..Big Show helyében én is ezt tettem volna rohog.gif
2012. május 17. 17:33 #1890
- törölt felhasználó -    
Idézet
Sajnálja, hogy John Cena a közönség kedvenc szupersztárja, mert Cena egy a vesztesek közül. Cena egy vesztes. Veszített The Rock ellen a WrestleManián és a Lesnarrel vívott meccse után is úgy nézett ki, mint egy vesztes.

Nekem végképp betelt a pohár. Nehogy azt higgye már ez a senkiházi, b**i, ostoba, idióta, töketlen, tehetségtelen fajankó hogy kedvére alázhat mindenkit grrr.gif
Fszomat!!
2012. május 17. 18:22 #1891
- törölt felhasználó -    
Idézet (Maci HEEL @ 2012.05.17. 17:09)
Kirúgása előtt a Big Show meg is lett alázva..  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif

Nem rugták ki csak a kirúgás csak a story része. Olyan mint Brock Lesanar sztorija ő se lépet ki csak story.

Itt egy cikk a http://wwewrestling-news.blogspot.com/ -ról ki is emeltem:

Magától értetődően ez csak a sztori rész, és Big Show hamarosan visszatér. Annyit még hozzá kell rakjuk a dologhoz, hogy The Big Show szerepel a WWE két hét múlva kezdődő mexikói túrájában, és az összes SmackDown TV-s adás listájában, június 2-át követően.
2012. május 17. 18:23 #1892
- törölt felhasználó -    
Jericho távozik?
A WWE.com-on megjelent egy egy cikk, ami Chris Jericho esetleges visszavonulására ad okot következtetni. A cikk szerint...

"Lehet, hogy Jericho az utolsó napjait tölti a WWE ringjében, amennyiben nem sikerül kihasználnia a negyedik lehetőséget, amit egy pay-per-wiev alkalmával kapott a címszerzésre, és azt a lehetőséget amit most hétvégén, az Over The Limit-en kap majd."

Mint ismeretes Jericho a nyáron turnézni szeretne a zenekarával, a Fozzy-val. Viszont sok, hozzá közel álló barátja úgy véli, hogy Jericho szeretne Full-time pankrátor lenni ismételten.

Az 1000-ik RAW!

A WWE egy úgy nevezet kampányt indított el a WWE.com-on, amivel még többet akarják reklámozni a lassan közeledő ezredik részét, a Monday Night RAW-nak. Az oldal továbbá elkészített erre az alkalomra egy különleges logót is. Majd arról írnak, miszerint a következő két hónapban mindig lesznek ehhez kapcsolódó cikkek illetve videók az oldalon, egészen július végéig.

Most az első részekből, 1993-ból találhatók fent videók, melyeket itt nézhettek meg.

A WWE a 900-ik adást 2010 augusztus 23-án tartotta, ez azt jelentené, hogy az ezredik RAW így július 23-ára esik.
2012. május 17. 18:32 #1893
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.05.17. 17:33)
Nekem végképp betelt a pohár. Nehogy azt higgye már ez a senkiházi, b**i, ostoba, idióta, töketlen, tehetségtelen fajankó  hogy kedvére alázhat mindenkit  grrr.gif
Fszomat!!

Teljesen igazad van! meghajolo.gif mad.gif
Amúgy én nem az abbcenteren olvastam, de vagy 3 oldalt megnéztem, és mindegyiken az volt h kirúgták, de nembaj John majd rendbeteszi a kis **-t biggrin.gif
2012. május 17. 18:36 #1894
- törölt felhasználó -    
Idézet (Maci HEEL @ 2012.05.17. 18:32)
Teljesen igazad van!  meghajolo.gif  mad.gif 
Amúgy én nem az abbcenteren olvastam, de vagy 3 oldalt megnéztem, és mindegyiken az volt h kirúgták, de nembaj John majd rendbeteszi a kis **-t  biggrin.gif

Amúgy én azon kaptam fel a vizet, amit John-ról mondott. Show-ot is sajnálom, meg minden, de ha valaki Cena-t bántja, az megbánja.
2012. május 17. 18:44 #1895
- törölt felhasználó -    
Idézet (Maci HEEL @ 2012.05.17. 18:32)
Teljesen igazad van!  meghajolo.gif  mad.gif 
Amúgy én nem az abbcenteren olvastam, de vagy 3 oldalt megnéztem, és mindegyiken az volt h kirúgták, de nembaj John majd rendbeteszi a kis **-t  biggrin.gif

NEM RÚGTÁK KI BIG SHOW-T CSAK SZTORI RÉSZE A KIRÚGÁS!!!
2012. május 17. 19:33 #1896
- törölt felhasználó -    
Ted Dibiase Jr. gyermeke. Neve: Tate McKinley DiBiase
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/538097_315639635180389_254320807978939_737747_44188922_n.jpg
2012. május 17. 19:58 #1897
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.05.17. 18:36)
Amúgy én azon kaptam fel a vizet, amit John-ról mondott. Show-ot is sajnálom, meg minden, de ha valaki Cena-t bántja, az megbánja.

Nem érdemes egy ilyen ember szaván felhúzni magunkat,mi úgyis tudjuk az igazat,az hogy ő miféle világban él,már más kérdés laugh.gif
Idézet

Milyen aranyos heart.gif
2012. május 17. 20:04 #1898
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2012.05.17. 19:33)
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/538097_315639635180389_254320807978939_737747_44188922_n.jpg

De édes a kis DiBiase wub3.gif
2012. május 17. 20:24 #1899
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.05.17. 20:04)
De édes a kis DiBiase  wub3.gif

Ugyen hogy mennyire édes! Meg is írtam DiBiase-nak hogy aranyos a gyereke
2012. május 17. 23:20 #1900
Fedorov
Fedorov

StátuszBlashyrkh (Mighty Revendark)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 573
Csatolások: 177
Azonosító: 18774
Tiszta szégyen volt, ahogy egy 200 kilós nagy állat ott bőg térdelve a ring közepén biggrin.gif . Amúgy csak sztori a kirúgása és mivel Cena-ék meccsén nem avatkozhat be WWE pankrátor, biztos hogy Lesnar fog, mivel ő elvileg nem tagja a roster-nek. Jericho meg szinte csak jobber-nak jött vissza. Jobb is ha elmegy. Csak szopatják. Nem igazán hozzá méltó.
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
500 oldal 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok