Nos, ha valaki kedveli, vagy ha nem, nyugodtan megírhatja ide, mit gondol az olasz Gianni-ról.
Sőt, érdeklődve várom azok írásait is, akik már jártak az éttermében. Kíváncsi vagyok!!!
Gianni Annoni
2010. június 10. 09:54
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
2011. január 17. 13:08
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Itt sincs senki?
2011. január 17. 13:12
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Jé, Sally, van ilyen topikod? Én még sosem jártam Gianni éttermében, de mivel imádom a jó kajákat, az olasz ételeket meg kifejezetten kultiválom, remélem egyszer lesz hozzá szerencsém. Magáról Gianniról azt gondolom, hogy egy végtelenül intelligens, szimpatikus, stílusos, kifinomult úriember és persze egész vonzó férfi is. Nálunk Mo-n ritkaság számba mennek az ilyen példányok. Számomra ő sokkal hitelesebb és elfogadhatóbb, mint más ilyen főzőcskézős celebek. Róla elhiszem, hogy van ízlése.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. január 17. 13:15
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.17. 13:12)
Jé, Sally, van ilyen topikod? Én még sosem jártam Gianni éttermében, de mivel imádom a jó kajákat, az olasz ételeket meg kifejezetten kultiválom, remélem egyszer lesz hozzá szerencsém. Magáról Gianniról azt gondolom, hogy egy végtelenül intelligens, szimpatikus, stílusos, kifinomult úriember és persze egész vonzó férfi is. Nálunk Mo-n ritkaság számba mennek az ilyen példányok. Számomra ő sokkal hitelesebb és elfogadhatóbb, mint más ilyen főzőcskézős celebek. Róla elhiszem, hogy van ízlése.
Egyet kell, hogy értsek veled. Egyébként én sem voltam még soha sajnos nála (étterem), de egyszer remélem sikerül.
Gianniban az a jó, hogy ritkán tűnik fel, de akkor általában jót is ad ki a kezei közül. Nincsenek botrányai, több lábon áll, és milyen szépen beszél magyarul..!
2011. január 17. 13:26
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.01.17. 13:15)
Gianniban az a jó, hogy ritkán tűnik fel, de akkor általában jót is ad ki a kezei közül. Nincsenek botrányai, több lábon áll, és milyen szépen beszél magyarul..!
Nekem meg ezzel a kijelentéssel kell egyet értenem. Nagyon szépen beszél magyarul, nem teszi az agyát, de azért látszik, hogy ő egy egészen más kultúrát képvisel. Hát...illetve, hogy ő kultúrát képvisel. Nem is baj, hogy nincs mindig a középpontban. Szerintem pont ezért kedvelem ennyire. Ha valahol megjelenik, értelme van a megjelenésének. Csak magáért a szereplésért nem csinál dolgokat, legalábbis én így látom.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. január 17. 13:35
Így van. Meg a magánéletét sem teregeti ki lépten-nyomon, mint mások... Néha diszkréten nyilatkozik a magánéletéről, hogy jól van, van párja, ennyi. És ez éppen elég is.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.