Miley Cyrus
2013. január 02. 12:43
Miley már kereken 4 éve a példaképem.
Először, mint mindenki én is a HM-ben láttam, ott nagyon szimpatikus volt, és elismertem a tehetségét, mind éneklésben mind színészkedésben. Aztán jött a 'felnőttem' korszaka, kicsit meglepődtem, de tetszett az új stílus. És ma pedig már ugye a fehérhajas korszakát éli a drága, nekem ez is nagyon-nagyon bejön, és alig várom az új dalait és klipjeit, és nagyon remélem hogy boldogok lesznek Liam-el.
Először, mint mindenki én is a HM-ben láttam, ott nagyon szimpatikus volt, és elismertem a tehetségét, mind éneklésben mind színészkedésben. Aztán jött a 'felnőttem' korszaka, kicsit meglepődtem, de tetszett az új stílus. És ma pedig már ugye a fehérhajas korszakát éli a drága, nekem ez is nagyon-nagyon bejön, és alig várom az új dalait és klipjeit, és nagyon remélem hogy boldogok lesznek Liam-el.
2013. február 27. 13:00
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Milz
Imádom! <3
2013. április 04. 23:29
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
Én imádom Mileyt.
minden filmjét láttam, a Hannah Montana-nak is minden részét, minden zenéjét ismerem..
Nincs olyan nap mikor ne keresnék rá.
minden filmjét láttam, a Hannah Montana-nak is minden részét, minden zenéjét ismerem..
Nincs olyan nap mikor ne keresnék rá.
2013. július 16. 19:26
Nem értem hogy most miért WhiteAngel-t bántjátok??! Hagyjátok már őt ,neki is meg van a véleménye és ha ő nem szereti Miley-t akkor az ugy van.. Sajnálom ha valakinek nem tetszik hogy nem a kedvence White-nek Miley..és akkor mivan?? nem ugyan az az em beriségnek a kedvence.. ugyhogy nem kell a máikat le támadni mert te épp szerted miley-t White meg nem ... Hagyjátok őt!egyépként nekem is elegem van hogy a sok hülye beleszól másnak a kritikájába/véleményébe, vonuljatok magatokba kicsit vissza,és ne mással törödjetek... Sajnálom ha valakinek nem tetszik a kiírásom. Ez van ,ez az igazság ..Ja és ha valaki engem is szidni piszkálni akar az inkább priviben irja meg az ő kis kritikáját,nem akarok itt ebben a csoportban veszekedni!!! Hülyeség lenne,nézzem éppen hogy ki ír hozzá a kritikámhoz??! Hát nem ,szoval jöhetnek a kritikák priviben.. Köszi...
2013. július 17. 15:22
Amugy nem kérek kritikát csak ha valaki be akar szolni akkor inkább priviben inkább,de ajánlom hogy ne kritizáljon senki!
Vélemény.
Vélemény.
1 felhasználónak tetszik:
MegaBibuska
2013. augusztus 06. 15:48
|
|
MegaBibuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.06. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 182644 offline
|
Na szóval. Hol is kezdjem? Ja meg van. Először is a Miley utálóknak üzenném,hogy lehet,hogy utálod értem én,de legalább ne ítéld el. Ő nem teszi,akkor te miért teszed? Én például imádom. Tetszik a frizkója,a stílusa. Semmi gond nincs vele. Viszont az már a rajongókra nézve szánalmas,hogy akkor pártolnak el tőle mikor épp szüksége van rá.
2013. augusztus 10. 17:04
Imádom őt!
A Hannah Montana után hallgattam meg pár Miley dalt, és azt kell mondanom, le a kalappal előtte! Remek hangja van és csodás színésznő. A Stay az egyik kedvenc dalom tőle, de ott a 7 Things is. Miley egy fantasztikus nő, én még a rövid, szőke hajával és polgárpukkasztó stílusával is szeretem. Sajnálom, hogy ennyire megváltozott, de elvégre nem maradhat örökké gyerek. Remélem, ezt az utálói is belátják.
2013. augusztus 25. 16:07
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Én imádom Miley-t a mostani helyzete ellenére is de azt nagy örömmel olvastam hogy meg akarja növeszteni a haját!
2013. augusztus 27. 11:50
|
|
cuki rékaúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.10.03. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 187099 offline
|
ez a haj
én még mindig nem értem az értelmét a hajának a videóklipjeitől kiakadok na meg már bocsánat de egy 21 éves nőnek nem melltartóban és bugyiban kéne gálákra és feliépésekre járni mert ez már lady gaga2
a hangja ugyan olyan jó mint volt
de a mostani élete miat sokan kérik vissza a régi mileyt
2013. augusztus 27. 14:03
2013. augusztus 29. 10:35
|
|
Wodooúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.01. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 186964 offline
|
Én Miley-t nagyon szerettem, de azóta hogy levágatta a haját és próbál "felnőtt" lenni azóta valahogy már nem szimpatikus...
Nem értem miért kell ilyennek lennie amikor a régi Miley sokkal jobb volt!! A zenéit azóta is szeretem bár elég durva klippjei vannak. Vagyis némelyik... Valamint evvel az új stílussal P!nk-et utánozza vagyis nagyon úgy tűnik!!
Nem értem miért kell ilyennek lennie amikor a régi Miley sokkal jobb volt!! A zenéit azóta is szeretem bár elég durva klippjei vannak. Vagyis némelyik... Valamint evvel az új stílussal P!nk-et utánozza vagyis nagyon úgy tűnik!!
Kapcsolódó sztárok
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Volt egy kérésünk minden vendéghez.
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
10 évet töltött a sorozattal.
Zendaya bőrruhájával cáfolta a terhességi pletykákat
Zendaya bőrruhájával cáfolta a terhességi pletykákat
Azt pletykálták, hogy a színésznő terhes.
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
13 éves volt, amikor így döntött.
Tom Holland édes becenéven szólítja Zendayát
Tom Holland édes becenéven szólítja Zendayát
Több beceneve is van.