Én nagy ívből sz@rom le mit csinál, addig amíg ilyen gyönyörű számokat ad ki és ilyen gyönyörűen énekel Végig sírtam annyira szép *-*
Miley Cyrus
2014. január 25. 10:06
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
2 felhasználónak tetszik:
Sofi Chan,
amanda2000
2014. január 31. 15:41
Miley Cyrus
Az elejétől fogva imádom ezt a nőt!A Hannah Montana-tól kezdve mái napig.Elvarázsolt a gyönyörű hangja,személyisége,egyedi stílusa.A barna,olykor hullámos,hosszú haja igazi tinédzser dizájn,de a mostani rövid,szőke,két oldalt felnyírt frizurája,igazán nőies.
Nincs még egy olyan nőszemély,mint Ő!
Szinte az összes számát szeretem,csak 1-2 kivétel van.
2014. május 16. 17:39
Egyszerűen imádom őt 2006 óta példaképem. Kedvenc színésznőm és énekesnőm is *-* Akik utálták Mileyt a kezdetektől fogva, nincs semmi bajom. De viszont azokat utálom, hogy aki Mileyt istenítette még a HM időszakában, aztán a Can't be tamed után már lehordta mindennek
2014. június 14. 19:14
Na,jó.Akárki akármit mond én imádom.
Azthiszem azóta amióta megláttam őt.Nagyon szeretem a zenéit. Hangszínileg rendben van.És nekem így is az egyik nagy példaképem Demi után.
Azthiszem azóta amióta megláttam őt.Nagyon szeretem a zenéit. Hangszínileg rendben van.És nekem így is az egyik nagy példaképem Demi után.
2014. szeptember 07. 15:34
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Smilerek!!!
Hozzuk össze Mileynak az 1 milliárdos nézettséget a Wrecking Ballra szülinapjára! Legyen ez a mi ajándéunk számára!
Hajrá!
Hozzuk össze Mileynak az 1 milliárdos nézettséget a Wrecking Ballra szülinapjára! Legyen ez a mi ajándéunk számára!
Hajrá!
1 felhasználónak tetszik:
amanda2000
2014. október 23. 16:11
DemiFan07visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.21. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 234736 offline |
Idézet (Average Girl @ 2014.09.07. 15:34)
Smilerek!!!
Hajrá!
Hajrá!
Télleg össze kéne hozzuk!!!!!
2014. december 24. 12:45
Szegény Miley Cyrus nem elég, hogy nemrég elvesztette a kutyusát, most még kórházba is került, ráadásul egy heves allergiás reakció miatt, amit csoda, hogy túlélt.
Az énekesnő pár napja elkapott egy makacs betegséget, fájt a torka és lázas is volt, de mivel mindenképpen szeretett volna ott lenni Kansas-i koncertjén, az orvosok egy új antibiotikumot írtak fel neki. Ez viszont utólag nem bizonyult jó döntésnek, Miley ugyanis hamarosan nagyon rosszul kezdte érezni magát – egy tipikus fulladásos reakció indult be nála, amit az eddig sosem használt hatóanyagok váltottak ki!
Szerencsére a dologból nem lett komolyan baj, mert a csajszit azonnal kórházba szállították, a m koncertjét viszont le kellett mondania:
„Kansas, én is annyira szomorú vagyok, mint ti. Nagyon szerettem volna ott lenni ma este! Attól, hogy nem lehetek veletek, csak még rosszabbul érzem magamat” – írta a rajongóinak a Twitteren, később pedig egy képet is posztolt magáról, ahogy egy kórházi ágyban fekszik:
Az énekesnő pár napja elkapott egy makacs betegséget, fájt a torka és lázas is volt, de mivel mindenképpen szeretett volna ott lenni Kansas-i koncertjén, az orvosok egy új antibiotikumot írtak fel neki. Ez viszont utólag nem bizonyult jó döntésnek, Miley ugyanis hamarosan nagyon rosszul kezdte érezni magát – egy tipikus fulladásos reakció indult be nála, amit az eddig sosem használt hatóanyagok váltottak ki!
Szerencsére a dologból nem lett komolyan baj, mert a csajszit azonnal kórházba szállították, a m koncertjét viszont le kellett mondania:
„Kansas, én is annyira szomorú vagyok, mint ti. Nagyon szerettem volna ott lenni ma este! Attól, hogy nem lehetek veletek, csak még rosszabbul érzem magamat” – írta a rajongóinak a Twitteren, később pedig egy képet is posztolt magáról, ahogy egy kórházi ágyban fekszik:
2015. március 05. 19:51
Fannika010új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.18. Hozzászólás: 52 Csatolások: 1 Azonosító: 239174 offline |
most nagyon meg változott de én szeretem a hangját
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.