A Rock Am Ring fesztiválon is fellépett a Rammstein. Előadták legújabb albumuk (Liebe ist für alle da) második számát, az "Ich Tu Dir Weh" című dalt, melyhez klipp is készült. Az album most megint szabadon megvásárolható Németországban, de csak ideiglenesen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rammstein - Ismét szerelmet mindenkinek!
2010. június 13. 21:46
2010. június 13. 22:11
wowowo...az igen, hatalmas lehetett, pláne az első sorból

2010. június 13. 22:19
![]() |
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 ![]() |
Hogy hogy most megint szabadon vásárolható? Eddig nem volt az...?
Egyébként én még sosem hallottam az ITDW-t más szöveggel mint ami a klippben van...gondolom az az eredeti...

Egyébként én még sosem hallottam az ITDW-t más szöveggel mint ami a klippben van...gondolom az az eredeti...

2010. június 13. 22:23
Én úgy tudom, hogy Németországban betiltották, de nem biztos, hogy csak ott. Más szöveggel én sem hallottam még, de ezek szerint mégiscsak van... o.O Én is meglepődtem rajta.
2010. június 13. 22:34
Túlságosan felfújják az egészet. Az emberek nem ettől fognak meghülyülni! -.-"
2010. július 11. 23:13
![]() |
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 ![]() |
Én úgy tudtam hogy mióta betiltották ezt a számot, azóta csak az instrumentális verzióját játsszák koncerteken.
2010. július 15. 23:56
![]() |
Stanislawúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 131323 ![]() |
Én hallottam más szöveggel 
Német o.-ba nem adhatják elő, mert elég durva nézzetek egy fordítást aki nem tud németül
Amúgy Németbe Rein Raus-t szokták ilyenkor előadni csak az ITDW koreográfiával:D

Német o.-ba nem adhatják elő, mert elég durva nézzetek egy fordítást aki nem tud németül

Amúgy Németbe Rein Raus-t szokták ilyenkor előadni csak az ITDW koreográfiával:D
2010. július 15. 23:59
![]() |
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 ![]() |
Idézet (Stanislaw @ 2010.07.15. 23:56)
Én hallottam más szöveggel

Mintha a Rein Raus olyan szende kis dal lenne

Kapcsolódó sztárok

Minden együtt töltött pillanatba kapaszkodik Bruce Willis családja
Minden együtt töltött pillanatba kapaszkodik Bruce Willis családja
Összehozta a családot a diagnózis.

Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott
Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott
Megtörte a csendet a színésznő.

Izzik köztük a levegő: Sophie Turner tényleg összejött Peregrine Pearsonnal
Izzik köztük a levegő: Sophie Turner tényleg összejött Peregrine Pearsonnal
Új szerelemre talált.

Selena Gomez megerősítette, hogy kapcsolatban van
Selena Gomez megerősítette, hogy kapcsolatban van
Kiderült, kivel randizik a színésznő.

Joey King, A csókfülke sztárja is reagált arra, hogy Jacob Elordi nem akart szerepelni a filmben
Joey King, A csókfülke sztárja is reagált arra, hogy Jacob Elordi nem akart szerepelni a filmben
Elmondta a véleményét a sztár.

Könyörtelen edzésrutinnal készült a koncertjeire Taylor Swift
Könyörtelen edzésrutinnal készült a koncertjeire Taylor Swift
Elárulta az edzésrutinját.

Brooklyn Beckham akadályozta meg, hogy Selena Gomez elessen a ruhájában
Brooklyn Beckham akadályozta meg, hogy Selena Gomez elessen a ruhájában
Segített az énekesnőnek a híresség.

A High School Musical sztárjai Vanessa Hudgens esküvőjén ünnepeltek - videó!
A High School Musical sztárjai Vanessa Hudgens esküvőjén ünnepeltek - videó!
Így örültek a színésznő boldogságának.