Mit Csináltál Ma? Mi Történt veled?
2011. június 01. 18:23
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Suliban voltam...ahol próbáltam túlélni a napot,azért nagyjából sikerült,volt 2 osztályfőnökim.
mert nem volt ma a fizika tanárunk...azért megmondom őszintén inkább fizikán ültem volna!
aztán az utolsó 2 órám rajz és német volt,egy ugyanaz a tanárnő tanítja és csak ültünk.
2011. június 02. 19:29
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Vizsgáztam az egyetemen. Ez volt az utolsó előtti vizsga, mielőtt újabb végzettséget szerzek.
2011. június 02. 20:25
|
|
G star13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 129503 offline
|
Fizikán kiselőadást csináltam, meg kísérleteztem a jobb jegyért, ami meglett, de kiderült hogy simán megvolt és nem is kellett volna pluszfeladatot csinálnom. Azér' szólhatott volna a tanár...
2011. június 04. 18:12
Shoopinglni voltam anyukámmal, amiből született egy 40 Ft-os póló
2011. június 12. 17:39
Felkeltem 10 órakor,elkezdtem netezni a mobilomon aztán kimentem a fürdőbe hogy felöltözzek és fogat mossak meg megfésülködjek,aztán amikor kész lettem lementem a földszintre,kajáltam,feljöttem vissza a szobámba,tévét néztem aztán bekapcsoltam a laptopom és azóta Starityzek..
2011. június 30. 20:55
Marhatelepen voltam,aztán ebédeltem a Riverben(étterem),délután meg a Mária-Malom KFT.-nél voltam.Kaptam búzalisztet,réteslisztet,meg búzadarát!
2011. június 30. 20:56
A barátaimmal voltam és beszélgettem velük Balatongyörök partján.
2011. június 30. 20:59
átmentem a barátnőmhöt, itthon gépeztem és rátaláltam az osztálytársaim eggyüttesére
2011. június 30. 21:02
|
|
its.emmaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.30. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 154294 offline
|
Idézet (dóóra @ 2011.06.03. 19:30)
Ma csak az első 3 óránk volt megtartva,de azok is csak 30 percesek voltak.
Aztán pedig akadály verseny volt. 
Iskola?
Már vége van, nem?
2011. július 11. 20:25
Négy kismacskát találtunk szatyorban,a kukában.
Kiszedtünk őket,majdnem megfulladtak.
Még csak néhány napos kiscicák voltak.
Két fekete,és két fekete-fehér.
Milyen az olyan ember aki kidobja őket egy büdös kukába,és ráadásul a szatyor két csomóra volt kötve.
Aztán a cicákat bevittük a Menhelyre,ahol volt egy "kedves",ááh dehogy az,szemét nő,aki azt mondta elaltatja a cicákat.
Pedig van még mit élniük szegényeknek!
Kiszedtünk őket,majdnem megfulladtak.
Még csak néhány napos kiscicák voltak.
Két fekete,és két fekete-fehér.
Milyen az olyan ember aki kidobja őket egy büdös kukába,és ráadásul a szatyor két csomóra volt kötve.
Aztán a cicákat bevittük a Menhelyre,ahol volt egy "kedves",ááh dehogy az,szemét nő,aki azt mondta elaltatja a cicákat.
Pedig van még mit élniük szegényeknek!
2011. július 26. 18:46
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
ma kérem szépen, a fantasztikus IDŐJÁRÁS miatt semmit nem csináltam, itthon ültem egész nap
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.

0 felhasználónak tetszik: