Nina Dobrev bevallotta: örül neki, hogy a képernyőn nem kell megszabadulnia a ruháitól. Szerinte a vetkőzés nem kifizetődő.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nina nem vetkőzik
2010. június 16. 11:46
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Becsülöm, hogy egyenlőre így gondolkozik, de ahogy majdnem minden hollywoodi film / sorozat sztár vagy akár énekesnő előbb vagy utóbb úgyis ledobja majd a ruháit... a fiúk nagy örömére
2010. június 16. 11:48
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Jó ez az adatlapos kép Ninaról.
Pénteken lehet nézni a vámpírnaplókat!!!
Egyébként egy jó színész/színésznőnek nem kell meztelenre vetkőznie, hogy komolyan vegyék.
Egyébként egy jó színész/színésznőnek nem kell meztelenre vetkőznie, hogy komolyan vegyék.
2010. június 16. 11:55
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Nem attól veszik komolyan ha levetkőzik, hanem az alakításairól
2010. június 16. 12:42
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet (Brittany20 @ 2010.06.16. 11:46)
Becsülöm, hogy egyenlőre így gondolkozik, de ahogy majdnem minden hollywoodi film / sorozat sztár vagy akár énekesnő előbb vagy utóbb úgyis ledobja majd a ruháit...
És mi ebben a rossz? Ha a szerephez, a történethez hozzátartozik, akkor nem hiszem, hogy bármi kivetnivalót lehetne benne találni. Az ilyen Amerikai Pite és társai szintű filmekben vagy mondjuk a horror filmek jó részében egyértelmű, hogy csak nézőcsalogató látványosság a meztelenkedés, de ez nem minden filmre/sorozatra igaz.
A Bordát például az ilyen (sőt, még ilyenebb) álszent duma miatt nem látogatom, bár, itt is egyre sűrűbb az ilyen hozzászólás, hála a sok új tagnak.
2010. június 16. 12:48
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet (Necros @ 2010.06.16. 12:42)
És mi ebben a rossz? Ha a szerephez, a történethez hozzátartozik, akkor nem hiszem, hogy bármi kivetnivalót lehetne benne találni. Az ilyen Amerikai Pite és társai szintű filmekben vagy mondjuk a horror filmek jó részében egyértelmű, hogy csak nézőcsalogató látványosság a meztelenkedés, de ez nem minden filmre/sorozatra igaz.
A Bordát például az ilyen (sőt, még ilyenebb) álszent duma miatt nem látogatom, bár, itt is egyre sűrűbb az ilyen hozzászólás, hála a sok új tagnak.
JAAAJ! Félre ne érts! Én semmi rosszat nem látok benne. Nem úgy gondoltam. Nekem aztán semmi bajom a női vetkőzéssel. Sőt... én vagyok az első aki a férfimagazinokat is kikapja a pasija kezéből amint megérkezik
2010. június 16. 13:17
|
|
Everтнє ρяєтту яє¢кℓєѕѕ gιяℓ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.10. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 104 Azonosító: 111989 offline
|
Én szeretem a true bloodot ...valamennyire...10%-ig...könyveben. Én amúgy nem olvastam a VD, de biztos nagyon jó és már várom, hogy jöjjön a TV-be. De a lényeg teljesen egyetértek Ninával...jól teszi azt amit nem tesz. Na jó ez nagyon értelmes lett
2010. június 16. 13:18
pontosan...: mind a három különböző síkon mutatja be a vámpírokat. Ez így van, Nina jól látod!
És ez így van jól szerintem...és nem is szeretem amikor hasonlítgatják őket..
2010. június 16. 14:45
Szép kis csaj
De am tényleg 3 teljesen más megvilágításból mutatják be a vámpírokat ezek az alkotások
2010. június 16. 16:01
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet (Brittany20 @ 2010.06.16. 12:48)
JAAAJ! Félre ne érts! Én semmi rosszat nem látok benne. Nem úgy gondoltam. Nekem aztán semmi bajom a női vetkőzéssel. Sőt... én vagyok az első aki a férfimagazinokat is kikapja a pasija kezéből amint megérkezik 
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.

0 felhasználónak tetszik: