Sortilegio / Kettős játszma (2009)
2011. március 08. 11:58
|
|
Adry87visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.05. Hozzászólás: 337 Csatolások: 12 Azonosító: 116665 offline
|
Imádom ezt a sorozatot, minden rész nagyon izgalmas.Szerintem itt sokkal jobb Will szerepe, mint az Árva angyalban és nagyon dögös.
1 felhasználónak tetszik:
katie993
2011. március 15. 09:40
Idézet (Adry87 @ 2011.03.08. 11:58)
Imádom ezt a sorozatot, minden rész nagyon izgalmas.Szerintem itt sokkal jobb Will szerepe, mint az Árva angyalban és nagyon dögös.
ugye, szerintem is
2011. április 09. 21:50
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.05. Hozzászólás: 337 Csatolások: 12 Azonosító: 116665 offline
|
El se hiszem hogy már a felénél tartunk, ezt a sorozatot még sokáig el tudnám nézni, ha végig ilyen pörgős lenne.Mindennap alig várom hogy láthassam, nagyon el van találva, ilyen jó telenovellát még nem láttam.
2011. április 11. 16:02
Nagyon jó sorozat, mindennap nézem. Kár hogy csak 95 részes!!!
2011. május 07. 21:53
|
|
|
Azt hittem hogy nem tudják tovább fokozni az izgalmakat, de igen.Csak sajnos nemsokára vége.Ez az első olyan sorozat, ahol még a gonosz szereplőt is lehet szeretni, mert szerintem fantasztikus ahogy Zepeda megformálja Brunót, és mindig kitervel valami ördögit.A férfi főhős meg végre nem egy nyámnyila alak, hanem egy határozott,gyanakvással teli férfi, akit nem könnyű átverni, viszont romantikus is, és William Levy tökéletes választás volt.Nekem minden tetszik ebben a sorozatban.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.