Selena Gomez & The Scene szeptemberben megjelenő 2. albumának első kislemeze, a Round & Round klipje végre napvilágra látott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Itt van végre a Round & Round videóklip!
2010. június 20. 18:46
|
|
kimiszandyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 128384 offline
|
2010. június 20. 18:52
Bár a zene nem az én stílusom, elismerem, hogy nagyon jó a videoklip. Az is figyelemre méltó, hogy a forgatás után néhány nappal kész is a klip, nem úgy, mint egyes előadóknál, hogy leforgatják a klipet, utána 2 hónapig szerkesztik (csak tudnám, hogy mit). Szóval csak annyit mondhatok, minden elismerésem a csajnak és a menedzsmentjének.
Szerk.: Még annyit hozzáteszek, hogy nagyon szép, helyes arcú lány, ha olyan stílust képviselne, ami nekem bejön, tutira a rajongója lennék.
Szerk.: Még annyit hozzáteszek, hogy nagyon szép, helyes arcú lány, ha olyan stílust képviselne, ami nekem bejön, tutira a rajongója lennék.
2010. június 20. 18:58
|
|
kimiszandyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 128384 offline
|
Nekem se nagyon tetszik a dal, korábbi cikknél meg is jegyeztem, h unalmas a refrén, de ettől függetlenül vártam a klipet. Ahogy megláttam, írtam is a cikket, h a sok Selena rajongó láthassa!
Egyébként én sem vagyok rajongó, kinőttem már abból a korból, de nagyon kedvelem őt, nagy tehetségnek tartom. Ezért is követem róla a híreket.
Egyébként én sem vagyok rajongó, kinőttem már abból a korból, de nagyon kedvelem őt, nagy tehetségnek tartom. Ezért is követem róla a híreket.
2010. június 20. 19:11
|
|
kimiszandyúj tag |
|
Hmmm...ezek után megnézem az általatok említett Hien klipet, mert még sosem láttam.
2010. június 20. 19:11
Szerintem semmi baj sincs a klippel,sőt örülhetünk hogy ezt az országot is népszerűsíti valaki. Nem minden klippben díszeleg ott Budapest. A dal is egészen jó.
Kapcsolódó sztárok
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.

0 felhasználónak tetszik: