Az énekesnő meg akar szabadulni mindentől, ami volt férjére emlékezteti.
A teljes cikkhez kattints ide!
Chery Cole leszedeti a tetkóját
2010. június 21. 15:30
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
2010. június 21. 15:31
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
végre
2010. június 21. 15:59
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
én soha nem raknék a pasimról fel tetkót kitudja mikor válnak el útjaink
vagyis egyetértek bibicsibi-vel...
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. június 21. 16:01
|
|
zsuzsi518 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.22. Hozzászólás: 581 Csatolások: 344 Azonosító: 99407 offline
|
Idézet (gossip girl vivian @ 2010.06.21. 15:59)
én soha nem raknék a pasimról fel tetkót kitudja mikor válnak el útjaink
Egyet értek.
Viszont úgy gondolom, a válás után így helyes.
2010. június 21. 18:06
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
Csoda,hogy más maradandó nyavalyát nem szedett össze a férjétől!!!
2010. június 21. 23:19
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Nem tart minden örökké.
Biztos nagy volt a szerelem és senki nem gondolta (vagy nem akarta), hogy valaha is vége lesz, de az ilyen tartós dolgokat jól meg kell gondolni. Ilyen kategória a kedvenc színészre, zenekarra stb vonatkozó tetoválások is.
Biztos nagy volt a szerelem és senki nem gondolta (vagy nem akarta), hogy valaha is vége lesz, de az ilyen tartós dolgokat jól meg kell gondolni. Ilyen kategória a kedvenc színészre, zenekarra stb vonatkozó tetoválások is.
2010. június 21. 23:43
|
|
Aliasannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.28. Hozzászólás: 75 Csatolások: 1 Azonosító: 78198 offline
|
Örülök, meg is lepődtem, amikor láttam, hogy van Neki, de akkor még nem gondoltam, hogy le kell vetetnie.
Az Államokba költözéses pletyka azóta kering mindenhol, amióta elkezdte csinálni a 3 words albumot. Eddig ingázott, szerintem ezután is ezt fogja tenni. Nem akar Nadine Coyle nyomdokaiba lépni, aki otthagyta a Girls Aloudot, és úgy tűnik nem is akar visszatérni az együtteshez. Cheryl viszont, lépten-nyomon azt hangoztatja, hogy idén megkezdik az új album munkálatait a lányokkal, akár négyen is.
Az Államokba költözéses pletyka azóta kering mindenhol, amióta elkezdte csinálni a 3 words albumot. Eddig ingázott, szerintem ezután is ezt fogja tenni. Nem akar Nadine Coyle nyomdokaiba lépni, aki otthagyta a Girls Aloudot, és úgy tűnik nem is akar visszatérni az együtteshez. Cheryl viszont, lépten-nyomon azt hangoztatja, hogy idén megkezdik az új album munkálatait a lányokkal, akár négyen is.
2010. június 22. 09:52
Ha már leszedeti,akkor minek kellett tetováltatni?
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.