Miley Ke$hától koppint
2010. június 23. 11:38
average girl: kisszivem.. nézd már meg a kommenteket. 80an írtak, abból kb 70 süket mert azt írta tényleg hasonlít. egyébként a szám címe Tik Tok, nem tok tok ahogy te fogalmaztál. xD Jó lenne ha értelmeznéd a szöveget. Mi az hogy Miley nem süllyedt mélyre??! Emlékezz már vissza a Hannah Montana első 2 évadára. Ahhoz képest hol van most? Azt sem hinném, hogy Ke$ha "sehol sincs Mileyhoz képest".. Miért te hol vagy? Egy idióta p*csa vagy, aki úgy védi májlikát, mintha az anyját szidtam volna. És épp ez az.. Egy rossz szót nem szóltam májliról, hogy ne támadjanak le a 10 éves kisp*csák, hogy szidom a kedvenc sztárjukat. De sajnos még így is vannak ilyen lények a földön.. Fogadd el ez a szám egy nagy lopás.
2010. június 23. 11:39
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Ehh, én gyűlölöm Keshát (nem is értem miért trendi "$"-el írni a nevét), de tény, hogy hasonlít. Viszont akár hasonlít, akár nem, én a Mileys verziót preferálom. Sokkal tetszetősebb, mint a másik.
(bocs Kesha fanok)
2010. június 23. 11:45
|
izabella-rozsikahpuszikahúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 121071 offline
|
és még ti voltatok mer heidi másolta miley számát na megmondtam hogy miley mindenkit másol és nem elég eredeti
2010. június 23. 12:11
|
|
HannahmileyBritney Spears Mania!!! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 1414 Csatolások: 233 Azonosító: 128944 offline
|
Én mind a kettőjük zenéjét szeretem.Mileyhoz a popzene jobban illik, de hát ha nem szereti...meg a rucija...Ke$hának meg ez áll jól.
2010. június 23. 15:20
ez nevetséges...pff tottál koppintás és a ruhája Mileynak?! Hát az is detto utánzás.. :/
2010. június 23. 19:04
hála a cikk készítőjének megnéztem a klippeket és megszerettem mileynak ezt a számát ish....bár az tény hogy ha más nem az eleje teljesen le van koppintva....de hát miley ish ember,belefér(és köszönet keshának mer ha nem csinálja meg a tik tok-ok akkor most nem lenne Permanent December se)
2010. június 23. 19:56
|
|
szmötyikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 264 Csatolások: 16 Azonosító: 123360 offline
|
igazából csak a dallama avagy ritmusa hasonlít... és ezen nincs mit veszekednih. hasonlít mert tényleg hasonlít de ez van... nem kell felfújnih a dolgot. : )
1 felhasználónak tetszik:
Kata159
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.