Indiana a H2O forgatásán énekelt először
2010. június 30. 11:47
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
nem olyan rossz a hangja, de a főcímdal borzalom
2010. június 30. 11:54
nekem jobban tetszik Bella mint Emma ja és kb. úgytudom hogy Lewix és Emma visszatérnek a orozat végén mást nem tudok remélem Bella és Will összejönnek
2010. június 30. 15:59
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Bloombea @ 2010.06.30. 11:54)
nekem jobban tetszik Bella mint Emma ja és kb. úgytudom hogy Lewix és Emma visszatérnek a orozat végén mást nem tudok remélem Bella és Will összejönnek 
Még nem láttad az utolsó részeket?
2010. július 02. 15:26
|
|
delena3cuidado con el ángel♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 1385 Csatolások: 372 Azonosító: 124110 offline
|
szerintem a 3. évad felülmúlja az összeset és ezt részben Indiana és Luke feltűnésének köszönhetjük. az utolsó rész a legszebb! ahogy Lewis visszajön, Cleo-ból a legjobb tanuló válik, Rikki és Bella is átmennek, és ahogy látni, hogy Bella&Will, Lewis&Cle boldogok, és Zane meg Rikki is kezd újra összemelegedni, ahogy Sophie a testvérét választja a pénz helyett, a lányok feláldoznák magukat a világért stb... ^^ amúgy Ms. Evansnak csodálatos hangja van, imádom a számait 
én személy szerint rajongok Indiért, és van is róla egy rajongói oldalam! ha érdekel: www.indiana-evans.lapunk.hu
én személy szerint rajongok Indiért, és van is róla egy rajongói oldalam! ha érdekel: www.indiana-evans.lapunk.hu
2010. július 02. 21:56
|
|
Selena1Fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 130449 offline
|
Pont most nézem a záró rész 
Ez tök tuti Bella rucija tök csini.
Ez tök tuti Bella rucija tök csini.
2010. július 05. 11:13
|
|
vivi bad girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 130549 offline
|
én imádom öt
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Igen, még közös tetkója is volt az exével.
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Teljesen új életet kezdett.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Őt már bíztosan nem láthajuk az új részekben.

0 felhasználónak tetszik: