Bye-bye Hannah Montana!
2010. június 23. 16:05
nemvagyok nagy fan...nem nagyon szomorkodom:D byeeee:D
2010. június 23. 16:15
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
A Hannah Montana első évadát imádtam, de ahogy a vége felé közeledett a sorozat, annál uncsibb kezdett lenni... Nem hiszem, hogy sokan belehanlnak, ha vége lesz a Hannah Montana-nak, mert mindig jön újabb Disney-s sori (most pl. a magyar Disney-n a Sonny nevezhető "újabbnak").
2010. június 23. 17:15
Nem sajnálom,hogy vége lesz a Hannah Montana-nak,már nagyon megutáltam,de csak Miley miatt.Egyébként még ott lesz a The Suite Life on Deck,a Good Luck Charlie,a Sonny with a Change,és a Wizards of Waverly Place,úgyhogy nem kell csüggedni!
2010. június 23. 17:54
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
A HM-et szerettem, de Mileyból nagyon elegem lett az utóbbi időben. Ez az ultimátum elég köcsög volt tőle..
2010. június 23. 18:12
+most szerepelni fog a Wake-ben is 
Am azé én szerettem a sorozatot... káát hogy nem lesz csak még egy évad, az öt szebb kerekebb szám lenne xD
Am az jó lenne ha hm filmből második rész is lenne
Am azé én szerettem a sorozatot... káát hogy nem lesz csak még egy évad, az öt szebb kerekebb szám lenne xD
Am az jó lenne ha hm filmből második rész is lenne
2010. június 23. 18:17
|
|
K.Zsuzsikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 2103 Csatolások: 391 Azonosító: 127884 offline
|
Miley a neon.hu-n azt nyilatkoztah hogy az egyik Hannah Montana parókát el fogja égetni és hogy elege van már Hannah Montana-ból.De Hannah Montana tette híressé.Ha nem kapja meg a Disney szerepet akkor lehet h nem itt tartana...
2010. június 23. 18:36
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
a hannah montana indította el a sikerét!!tökre imádtam a hannah montana sorozatot, mert vicces volt + minden...hát kár érte..az bizti..
2010. június 23. 23:06
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Őszintén szólva sajnálom is meg nem is... Voltak benne vicces emberek! Sokat röhögtem Oliver-en és Lily-n(főleg onnantól amikor összejöttek...), de ez a csaj elejétől kezdve irritált! Szóval annak örülök, h tőle megszabadulok.
2010. június 24. 01:18
|
|
*S*Star* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.04. Hozzászólás: 760 Csatolások: 0 Azonosító: 95033 offline
|
Oké, hogy nem bírja a HM bélyeget magán, viszont enélkül most hol tartana?
A Wake-re viszont kíváncsi leszek.
Egyébként, miért kell neki az éppen aktuális pasiját magához költöztetnie folyton? Mennyi 16-17 éves?
A Wake-re viszont kíváncsi leszek.
Egyébként, miért kell neki az éppen aktuális pasiját magához költöztetnie folyton? Mennyi 16-17 éves?
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.

0 felhasználónak tetszik: