Lemondanék pár lapomról, akit érdekel írjon üzit:
Eva Pigford
Björn Kirschniok
Mariam Kurth
Joséphine Thiel
Jessica Ginkel
Joachim Raaf
Heather Marks
Susan Misner
Tanja Lanäus
Szerkesztő nélküli adatlapok
2011. szeptember 11. 15:27
Lemondanék két lapomról felelős szerkesztők javára!
Vanessa Morgan
Freddie Highmore
Jelentkezni privátban lehet a lapért, határidő nincs!
Vanessa Morgan
Freddie Highmore
2011. szeptember 11. 18:07
Idézet (DiscoDiva @ 2011.09.11. 15:27)
Lemondanék két lapomról felelős szerkesztők javára!
Vanessa Morgan
Freddie Highmore
Vanessa Morgan
Freddie Highmore
Meggondoltam magam. Vanessáról mégsem mondanék le, Freddie-t meg átadtam másnak. Most már ne jelentkezz!
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2011. szeptember 11. 18:20
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Lemondtam Vivien Eileen és Christopher Mintz-Plasse adatlapjáról.
Fruzsyka11
2011. szeptember 13. 15:31
Találtam pár lapot, aminek nincs szerkesztője:
Diana Moldovan
Dilara Kavadar
Ellen Dubin
Emina Cunmulaj
Emma Maclaren
Esther Canadas
Evangelina Anderson
Fernando Andina
Filipa Azevedo
Che'Nelle
Diana Moldovan
Dilara Kavadar
Ellen Dubin
Emina Cunmulaj
Emma Maclaren
Esther Canadas
Evangelina Anderson
Fernando Andina
Filipa Azevedo
Che'Nelle
2011. szeptember 13. 16:08
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1826 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline |
Kósa Ivett lapjáról lemondok, egy felelős szerkeztő javára! Írj üzenetet.
2011. szeptember 14. 09:32
Lemondtam Náray Erika és Steve McQueen adatlapjáról..
2011. szeptember 14. 18:05
Zsife_nightmare_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 495 Azonosító: 131623 offline |
Lemondtam Michael Phelps és Nelsinho Piquet adatlapjáról
Fruzsyka11
2011. szeptember 15. 20:37
Lemondtam Leigh-Allyn Baker adatlapjáról! Remélem felelős szerkesztő kezébe kerül!
2011. szeptember 16. 14:21
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline |
Találtam pár szerkesztő nélküli lapot:
Joachim Raaf
Mariam Kurth
Björn Kirschniok
Eva Pigford
Csak felelős szerkesztő vegye fel őket!
Joachim Raaf
Mariam Kurth
Björn Kirschniok
Eva Pigford
Csak felelős szerkesztő vegye fel őket!
2011. szeptember 17. 08:53
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline |
evelin0623
2011. szeptember 17. 10:01
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Lemondtam az adatlapjáról:
http://starity.hu/sztarok/wyatt-smith/
http://starity.hu/sztarok/wyatt-smith/
2011. szeptember 17. 13:12
Mivel itt az érettségi és a tovább tanulás a nyakamon, ezért végig néztem az adatlapjaimat és úgy döntöttem, hogy párról lemondanék. Nagyon nehéz szívvel válok meg tőlük, de tudom, hogy még kevesebb időm lesz a szalagavatós tánc és az érettségi mellett, így útjaikra bocsátom őket, természetesen üresen. Nincsen kedvem ahhoz, hogy a munkám gyümölcsével más villogjon és csak nyomogasson egy szerkesztem gombot. Ha úgy döntesz, hogy felveszed, akkor szerkeszd is! Megadom neked a lehetőséget, hogy megmutathasd, igen is te vagy a legjobb adatlap szerkesztő!
Lake Bell - Főszereplő volt az Azonosság című filmben, valamint Cameron Diaz és Ashton Kutcher mellett tűnt fel a Míg a Jackpot el nem válasz amerikai vígjátékban.
Patricia Wettig - Többek között olyan sorozatokban tűnt fel, mint a Szökés, Testvérek vagy éppen az Alias.
Lake Bell - Főszereplő volt az Azonosság című filmben, valamint Cameron Diaz és Ashton Kutcher mellett tűnt fel a Míg a Jackpot el nem válasz amerikai vígjátékban.
Patricia Wettig - Többek között olyan sorozatokban tűnt fel, mint a Szökés, Testvérek vagy éppen az Alias.
AmyVie
2011. szeptember 17. 13:18
Idézet (Holly Keller @ 2011.09.17. 13:12)
Mivel itt az érettségi és a tovább tanulás a nyakamon, ezért végig néztem az adatlapjaimat és úgy döntöttem, hogy párról lemondanék. Nagyon nehéz szívvel válok meg tőlük, de tudom, hogy még kevesebb időm lesz a szalagavatós tánc és az érettségi mellett, így útjaikra bocsátom őket, természetesen üresen. Nincsen kedvem ahhoz, hogy a munkám gyümölcsével más villogjon és csak nyomogasson egy szerkesztem gombot. Ha úgy döntesz, hogy felveszed, akkor szerkeszd is! Megadom neked a lehetőséget, hogy megmutathasd, igen is te vagy a legjobb adatlap szerkesztő!
Lake Bell-t vittem.
Holly Keller
2011. szeptember 18. 10:55
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline |
Az alábbi adatlapokról lemondanék felelős szerkesztők javára(PM):
Riley Keough
Rory Culkin
Figyelem, ha látom, hogy nem szerkesztesz az életrajzán semmit huzamosabb ideig(itt természetesen nem a képcsere számít, de azért ha azt sem cserélsz, nem hogy az adatlapját, akkor visszakérem, és keresek neki egy másik szerkesztőt)
Riley Keough
Rory Culkin
Figyelem, ha látom, hogy nem szerkesztesz az életrajzán semmit huzamosabb ideig(itt természetesen nem a képcsere számít, de azért ha azt sem cserélsz, nem hogy az adatlapját, akkor visszakérem, és keresek neki egy másik szerkesztőt)
2011. szeptember 18. 12:57
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1197848 Azonosító: 91559 offline |
Elkezdődött az iskola, és sajnos nincs annyi időm, hogy ennyi sztáradatlapot szerkesszek. Olyan szerkesztőket keresek ezekre az adatlapokra, akik tényleg szeretik, és lelkesen szerkesztenék (PM-ben lehet rájuk jelentkezni)Viszont, ha meglátom, hogy egy-két hónap után tovább cserélődik, visszacsatoltatom magamhoz! Ha elvállalod, akkor szerkeszd úgy, hogy nálad legyen, ne cseréld nagyobb sztárért el:
Connor Paolo: A Gossip Girlben játssza Eric van der Woodsen-t. Hihetetlenül jó színész, van tehetsége ahhoz, ahogyan Eric karakterét megformálja.
Gina Bellman: A Lépéselőnyben játssza Sophie Devereaux-ot, a hihetetlenül csinos, ámde annál enyvesebb kezű tolvajnőt, aki mások megsegítésére van csapatával együtt.
Kabos Gyula: Magyarország első számú humoristája és színésze volt, aki életében hihetetlen nagy utat járt be.
Connor Paolo: A Gossip Girlben játssza Eric van der Woodsen-t. Hihetetlenül jó színész, van tehetsége ahhoz, ahogyan Eric karakterét megformálja.
Gina Bellman: A Lépéselőnyben játssza Sophie Devereaux-ot, a hihetetlenül csinos, ámde annál enyvesebb kezű tolvajnőt, aki mások megsegítésére van csapatával együtt.
Kabos Gyula: Magyarország első számú humoristája és színésze volt, aki életében hihetetlen nagy utat járt be.
2011. szeptember 18. 13:09
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline |
Idézet (Vegas @ 2011.09.18. 10:55)
Az alábbi adatlapokról lemondanék felelős szerkesztők javára(PM):
Riley Keough
Rory Culkin
Riley Keough
Rory Culkin
Riley ELKELT, Roryért továbbra is várom a leveleket
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.