Starity

Alizgirl98 profilja

Alizgirl98 white red yellow blue red  
  • Csatlakozott
  • 2010. augusztus 18.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • lydia.
  • Születési idő
  • 1998. október 29.
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Tánc, olvasás, starity, filmnézés, medencézés.
  • Zenei stílusom
  • pop, rock
  • Imádom
  • Család, barátok, sorozatok, tánc.
  • Utálom
  • Kétszínűség, hülye emberek, iskola, parancsolgatás.

Légy önmagad! Mindenki más már foglalt.

Alizgirl98
Utoljára aktív: 2016.11.29. 16:04Státusz módosítva: 2012.08.29. 12:12

Bemutatkozás

 

about me 

 

A nevem Aliz, ha ez még nem derült volna ki a nicknevemből. A koromat megtalálod az alapadataim között. De ez nem elég neked? Szeretnél többet megtudni rólam? Jó helyen jársz. Olvasd el a profilom!

Általában hosszú bemutatkozásokat szoktam írni, és ez most sem lesz másképp. Régen találtam rá a Starityre, akkor még máshogy is nézett ki az oldal, mert HQP volt, ezt csak így utólag tudtam meg. Eleinte csak olvasgattam a cikkeket, és nézegettem a sztárok adatlapjait és életrajzait. Ugyanis akkor még én is szerkesztettem egy honlapot, és ahhoz kellett az infó. Aztán írni akartam egy véleményt egy sztárról, de azt csak regisztrált felhasználóknak lehetett, úgyhogy gondoltam, regisztrálok én is az oldalra. Eleinte még csak zöldfülő voltam, sok mindent nem értettem az oldallal kapcsolatban, de mára már megtanultam 'kezelni' az oldalt, ha ezt mondhatnám így.


 

A cikkeket még most is rendszeresen olvasom. Szeretem a kedvenceimről a legújabb híreket olvasgatni, de nagy kedvencem az olyan cikkek, is amik nem pletykákról szólnak, hanem több részes cikkek. (pl. Sztárok és előnytelen fotóik, Sztárok azonos ruhában, A legnagyobb sminkbakik, stb.) De fórumozni is szoktam. Régen nagy kedvencem volt a Dumcsi, majd a Duma topik, de ezek sajnos már nincsenek. Sokszor nézem az avataros topikot. Itt nagyon-nagyon jó avatarokat lehet találni, és van, amikor én is készítek avatarokat. Mostanában benézek párszor a pankrációs topikba is.

 

 

Hát akkor egy kicsit magamól is: utálok suliba járni. Mint a többség. Nem mondom, hogy mint mindenki, mert van, aki szeret suliba járni. Szóval, mint a többség, én sem szeretem annyira a sulit. Illetve utálom. Régen, amikor megkérdeztem, szeretek-e suliba járni, azt válaszoltam, hogy csak a barátok miatt. Most már egyszerűen csak azt válaszolom, hogy nem. Sokat kell tanulni, szabadidőm az alig van, de bezzeg a tanárok itt papolják nekünk, hogy járjunk külön órákra, legyünk sokat levegőn, meg feküdjön le korán. Haha, akkor legyen kevesebb a lecke. :P A másik meg, sajnos az én osztályomban is vannak ilyen mai tipikus menő tinik. Gondolom értitek mire gondolok, aki nem, az így járt. Nos, ezért sem az osztályból vannak öribarijaim.

 

 

Nagyon szeretek táncolni, már egészen kicsi korom óta táncolok. Kedvencem a show tánc, az akrobatikus tánc és a balettet is szeretem. Pár éve versenyezni is járok, és bár ezek a versenyek elég izgulósak, nagyon jól szoktam magam érezni rajtuk. Heti négyszer járok táncra, ami azért elég fárasztó, de ettől függetlenül nagyon jók az edzések.
Szabadidőmben szívesen olvasok, kedvenceim Meg Cabot könyvei, ki számomra egy fantasztikus írónő. Óriási kedvencem még a sokak által kedvelt Szent Johanna Gimi is, bár sajnálom, hogy 'csak' nyolc részes, nem is tudom, mi lesz velem, ha már nem jelenik meg több része a könyvsorozatnak.

 

  

  

 

Na, azért remélem, Leiner Laura tervezi, hogy beleked egy új könyv megírásába, ami a Szent Johanna Gimihez hasonlóan letehetetlen könyv lesz. :DD
A barátaimmal szívesen járok moziba, nagyon szeretek moziba járni. Csak az a baj, hogy most már szinte minden film korhatáros, kivéve a rajzfilmek. Ja, elfelejtettem, azok is korhatároak. 6 karikásak. Pedig nekem a 4 éves öcsém már nézett 6 karikás filmet, és utána nem lett semmi baja.. De szerintem egy csomó olyan film is 16-os, amire szerintem simán elkég lenne 12 karikát rakni, mert az a baj, hogy sok gyereket nem engednek el a szülei 16 karikás filmekre, holott nincs is bennük semmi olyan, ami miatt ne nézhetné meg őket egy 14 éves..

 

  

 

my favourites 

 

Sorozatok.   pretty little liars. teen wolf. vampire diaries. house of anubis.   the secret circle. once upon a time.  revenge. gossip girl.  glee.   victorious.  icarly. 90210.  true blood. switched at birth.  the lying game.  punk'd.   drake and josh.  h2o. agymenők.   two and a half men. az alakulat.



Filmek.   the hunger games.   21 jump street - a kopasz osztag. förtelmes főnökök.  a csodálatos pókember.  ted.  geek charming.  hajrá bliss.   neveletlen hercegnő. könnyű nőcske.  őrült, dilis szerelem.

 

 

Színész: Logan Lerman, Channing Tatum
Színésznő: Nina Dobrev, Ashley Benson, Britt Robertson
Énekes: Enrique Iglesias
Énekesnő: Ariana Grande, Victoria Justice, Avril Lavigne
Együttes: The Saturdays, The Pretty Reckless, Maroon 5, Little Mix, One Direction
Duó: The Veronicas, Aly and AJ
Sorozat: PLL, Teen Wolf, HOA, TVD
Film: The Hunger Games, 21 Jump Street
Karakter: Katherine Pierce, Stiles Stilinski, Lydia Martin, Alison DiLaurentis, Hanna Marin





pretty little liars

Az elsőszámú  kedvenc sorozatomat 2011 nyarán ismertem meg, és pár hónap alatt megnéztem az összes részt. Nem is tudnék nála izgalmasabb és eseménydúsabb sorozatot mondani. Minden részben történik valami izgalmas, és amikor azt hiszed, már egyre közelebb jársz az igazsághoz, akkor megint csak még kuszábban látsz mindent. Azt mondanám a pretty little liarsra, hogy a legrejtélyesebb sorozat, amit ismerek. És bár a harmadik évad nem volt valami izgalmas, a nyári fináléval kárpótoltak engem.. :) Ugyanis ennél izgalmasabb rész nem is lehetett volna. Igaz, hogy most csak még jobban nem értem a dolgokat, de ettől lesz izgalmasabb.


 

Nagyon sok kedvenc karakterem van, és a epizódok során mindenkit egyre jobban megszeretek. Már az első résztől Hanna  legnagyobb kedvencem, szerintem nagyon aranyos lány, de néha ő is tud hülyeségeket csinálni. Alisont is nagyon szeretem, szerintem ő az egyik legérdekesebb karakter a sorozatban. Egyszerűen nem lehet rajta kiigazodni, nem lehet tudni, mire készül éppen. :D Szerintem Alison kaphatna egy kicsit több szerepet, vagy játszhatna minden epizódban is.. én biztos nem bánnám. Fiúk közül Toby is nagy kedvencem. Az első évad elején még nagyon nem szerettem, de mára már ő az egyik kedvencem. Nagyon imádom a karakteré, és Spencerrel olyan jó párost alkotnak. Calebet is szeretem, Hanna szerencsés, hogy ilyen jó pasija van. Meg szerintem Caleb angyon imádja Hannéát, bármitől megvédné, bármi áron is. Nagyon aranyos párt alkotnak. A kedvenc párosaim Spencer&Toby és Hanna&Caleb. :)

 

 
 

teen wolf 

 

A második kedvenc sorozatomat 2012 június 1-jén ismertem meg, amikor elkezdték adni az AXN-en. Fura, hogy addig nem is ismertem, mert nagyon jó sorozat. (Csak egy kicsivel van lemaradva a Pretty Little Liars mögött. Számomra.) Először olyan sorozat volt, hogy hát most nyár van, úgy sincs semmi dolgom, és ha nincs más este a tv-ben, akkor végülis megnézem. Ezt gondoltam az első rész után. Aztán a második rész után már azt, hogy hú, egész jó ez a sorozat, már várom a következő részt. És pár rész utén már nem bírtam ki, ezért interneten folytattam, most meg már a 2. évad utolsó részét is megnéztem.



Nem is tudom, hogy lehet ilyen jó ez a sorozat. Izgalams, szórakoztató és romantikus egyben. Tényleg tökéletes. A karaktereket is imádom. Az elsőszámú kedvenc az elejétől fogva Stiles. Főleg a humora miatt, na de jó pasik között sem az utolsó. :P Lányok közül Lydia a kedvencem, szerintem kedves és magabiztos is egyszerre.. na meg okos, amit nem angyon mutat ki. Alisont először utáltam, nem is tudom miért. Én nagyon nem örültem neki, hogy Crystal Reedet választották Alsion szerepére, de mostmár mást el se tudnék képzelni. 



Crystal szerintem tökéletes Alison, nem is tudom, mit nem bírtam benne régen. Imádom a csajt. Dereket az elején még nagyon nem tudtam kiismerni, mint karaktert, de mostmár őt is imádom, na és Jackson.. nagyon imádom, jófej szerintem, bár a második évadban már nem szeretem annyira.. Lányok közül még nagy kedvencem Erica. Nagyon menő csaj szerintem, és a színésznőt is bírom, már régebb óta is ismerem. :) Nagyon remélem, hogy a harmadik évadban is benen lesz, mert én rettenetesen szomorú volnék, ha kiírnák a karakterét a sorozatból. :( Akit még most sem szeretek annyira, az Scott. Az első évadban nagyon nem is szerettem, meg nem tartottam alkalmasnak annyira a vérfarkas szerepre. Viszont a második évadban már egy kicsit jobban néz ki, bevallom, de még mindig nem barátkoztam meg vele annyira.

 

  

  

  
 

vampire diaries 

 

2011. október lehetett, amikor megismertem ezt a fantasztikus sorozatot. Illetve már előtte is ismertem, mert iszonyú híres sorozat volt, itt a starityn is folyton arról cikkezgettek, meg szinte minden második tagnak vámpírmániája volt, de engem sosem érdekeltek túlságosan a vámpírok. Sőt, utáltam őket, és a vámpírnaplókat is. Nem terveztem, hogy bele fogok nézni a sorozatba, egyszer ez mégis meg történt. Az első résztől angyon féltem, magam sem tudom miért, de egyben tetszett is. Sokáig nem néztem emg a második részt. Azonban, miután megnéztem, ezt a részt is egy kicsit félelmetesnek találtam.

 

  

  

 

Viszont a harmadik rész után már sosem féltem a Vámpírnaplóktól, és pár hónap alatt megnéztem a sorozatot. Jelenleg ott tartok, hogy befejeztem a harmadik évadot. Nina Dobrevet Elenaként sem tartottam tehetségtelennek, de nem volt túl nagy kedvencem. Inkább akkor szerettem meg, amikor Katherine Pierce, a kedvenc szereplőm is feltűnt a sorozatban. Katherinet nagyon imádom, iszonyúan vagány csaj. :D Fiúk közültermészetesen Damon a favorit, na meg Klaus..


 

Carolinet és Bonniet is szeretem.. igazából szinte az összes szereplőt imádom, és a színészek is jól lettek kiválogatva, egy-két kivétellel. Abszolút Deelena fan vagyok, bár amikor Elena mégis Damont választotta, akkor nagyon idegesíttet a depis Stefan szörnyeteg, és akkor azt akartam, hogy jöjjenek már össze Stelenáék.. szóval végülis nem tudom anyira. De szerintem Ian Somerhalder és Nina Dibrev az életben is nagyon szép párt alkotnak, egyik kedvenc sztárpárom. :) Tényleg egy nagyon izgalams sorozat, én a nem vámpír rajongóknak is ajánlanám, hogy nézzenek meg legalább egy részt, és ne ítélkezzenek úgy, hogy még soha sem látták a sorozatot..


 

Már rettenetesen várom a negyedik évadot, kíváncsi vagyok, most vajon mik fognak történni. Az eddigiek alapján biztos nagyon izgalmas és eseménnyel teli részek lesznek, külön örülök annak, hogy most Phoebe Tonkin is fog szerepelni. Annak is nagyon örültem, amikor Claire Holt szerepet kapott, most már két sellőlány is lesz a vámpírok között. :D Már várom Phoebe szereplését. És állítólag még Katherine is szerepelni fog, aminek rettenetesen örülnék, mivel a harmadik évadban alig láthattuk..

 

  
 

house of anubis 

 

2011 júniusában ismertem meg az egyik legkedvencebb sorozatomat. Az előzetese alapján nem gondoltam volna, hogy ennyire imádni fogom. Azonban néztem egy másik sorozatot, ami pont ugyanabban az időpontban volt, mint az Anubisz, így döntenem kellet, és végül a HOA-t választottam. Mára már nagyon örülök, hogy rá esett a választásom, minden nap néztem, és szinte egy részt sem hagytam ki. Az volt a legjobb, hogy nyáron adták, így mindig időben le tudtam ülni a TV elé, volt időm tvzni, mert nem volt semmi tanulnivaló. Itt tényleg minden egyes rész iszonyatosan izgalams, még akkor is, ha egy epizód csak 10 percből áll.

 

    

    

 

Ezt egyébként nagyon sajnálom, simán lehetne, 40, vagy legalább 20 perces sorozatot csinálnin belőle. De az a jó, hogy tényleg nem volt még olyan rész, ami ne tetszett volna, vagy amire azt mondtam volna, hogy ez milyen unalams volt.. És ha kihagyok pár részt, akkor máris nem értem a sorizatot, mert ennyi minden történik egyetlen 10 perces részben. Az abszolút kedvenc nálam Joy, az első évadban pedig Patricia. Imádom Joy karakterét, nagyon jófej csaj..:) Lehet, hogy el akarja venni Fabiant Ninától, de végülis, ha úgy nézzük, először Joynak tetszett meg a fiú.. És Ninának különben is olyan sokszor vannak elég fura dolgai.. Egy szóval, imádom a sorozatot. Ezt már említettem is, azt hiszem, na mindegy..


  

 

Egyébként, mint színésznő, Nathalia Ramos a kedvencem, attól eltekintve, hogy Nina karakterét nem bírom mindig annyira, Nathalia szerintem fantasztikus színésznő, és nagyon sajnálom, hogy a harmadik évadban már nem lesz benne. De kíváncsi vagyok, vajon lesz-e helyette valaki, vagy csak egyszerűen kírják a karakterét. :( Akiket fiúk közül szeretek: először Fabian volt a kedvencem, szerintem vicces, kedves, aranyos fiú, és illik Ninához, de Joyhoz is. Aztán Jerome lett a nagy kedvencem. Nagyon szórakoztató figura. Most meg Eddie az új kedvencem. Nagyon vicces a karaktere, szerintem feldobta a sorozatot, hogy ő jött Mick helyére, mert Micket nagyon nem bírtam. Én abszolút Eddie&Patricia fan vagyok, és drukkolok nekik, hogy összejöjjenek, bár azt még jobban bírom, amikor egymást szivatják.


Akkor azt hiszem, ennyi lett volna.
Csók.Puszi.Pletykacica.