Amerikában már néhány szerencsés láthatta a The Twilight Saga 3. részét az Eclipse-t. A Nokia Theathre előtt vörös szőnyeges felvonulás is volt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Eclipse Premier Los Angeles-ben
2010. június 25. 12:01
|
|
RobertPattinsonFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 129633 offline
|
nekem van jegyem 30-ára 00:01-re
2010. június 25. 12:01
|
|
RobertPattinsonFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 129633 offline
|
az arénába
2010. június 25. 12:29
|
|
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2781 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline
|
Ez tök érdi!!
2010. június 25. 12:55
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
én is megnézem 30-án
csak én Sopronban 
remélem jó lesz! (csak az a baj, hogy megint feliratosan lesz, mondjuk a magyar hangok nem nagyon jók csak utálok olvasni ezért jobb lenne szrinkronnal...)
remélem jó lesz! (csak az a baj, hogy megint feliratosan lesz, mondjuk a magyar hangok nem nagyon jók csak utálok olvasni ezért jobb lenne szrinkronnal...)
2010. június 25. 13:40
|
|
BeWhisper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 698 Csatolások: 0 Azonosító: 126435 offline
|
Szinkronnal elveszne a film hatása ha nem szeretsz olvasni akkor nem jó
am. Kristen rucija nem tetszik de Taylort sajnálom mert mindig kimarad Kris és Rob beszélgetéséből!
2010. június 25. 14:26
Én wárom már igaz már olwastam 1,2 és a 3. részt is.és filmben is nagyon jó lesz.
2010. június 25. 15:38
én a Breakinf Dawn-t most fogom majd olvasni már nagyon várom, de eddig az Eclipse tetszett a legjobban:D
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.
Nicholas Galitzine úgy kigyúrta magát az új filmjéhez, hogy szerinte ezért jár neki a világ legszexibb férfija cím
Nicholas Galitzine úgy kigyúrta magát az új filmjéhez, hogy szerinte ezért jár neki a világ legszexibb férfija cím
Nagyon sokat edzett a filmre.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.

0 felhasználónak tetszik: