Napjaink egyik legsikeresebb énekesnőjéről az anti-rajongók azt állítják: "Á, nem is tud énekelni, csak elgépiesített hang!" Most Gaga bebizonyította új, You and I című számával - melyet Elton John rendezvényén adott elő - igenis TUD énekelni!
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga tud énekelni
2010. június 27. 20:23
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline |
jó hangja van, és persze jók a számai is!!
2010. június 27. 20:27
SelGvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 158 Csatolások: 2 Azonosító: 126324 offline |
Én úgy gondolom, én, aki nem szereti Gagát, hogy JÓ A HANGJA!!!!! A dalai egyébként fülbemászóak, és imádom őket énekelni!!!!!!!! De a személy, Lady Gaga -t nem szeretem. Ez szép volt Lady Gaga
2010. június 27. 20:28
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12518 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
ilyet ... az elején csak beszél, még a dalnak az elején is, csak inkább szövegel mint énekel, aztán amikor énekelni kezd eltorzul az egész ... ebből máris sokat leszűrt mindenki? gratula, ez alapján eldönteni kész röhej ...
Meg kéne hallgatni egy Diana Krall-t a zongora mögött énekelni, aztán eldönteni kinek van hangja és kinek nincs ...
Meg kéne hallgatni egy Diana Krall-t a zongora mögött énekelni, aztán eldönteni kinek van hangja és kinek nincs ...
2010. június 27. 20:30
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline |
valószínüleg tud....
2010. június 27. 20:37
Dommeee_Chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 421 Csatolások: 72 Azonosító: 124083 offline |
Mér eddig nem tudott?xd
2010. június 27. 20:39
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline |
Szerintem Gaga élőben sehogy nem jó! Mondjuk egyet értek _ToTo_ -val! Amikor rendesen 'énekelne' akkor betorzul az egész! Szerintem maradjunk a stúdió verziónál... Jah és a hangtól eltekintve ha Gagának ilyen lenne a stílusa, mint ez a szám, akkor lehet hogy még szeretném is! Bár az öltözködésén is lenne mit javítnai...
2010. június 27. 20:42
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline |
hát sztem tud énekelni!!!
2010. június 27. 20:43
Lady Gagáról sok mindent lehet mondani de azt hogy nem tud énekelni azt biztos nem. Hiszen énekesnek tanult olyan iskolába járt oda pedig csak olyanokat vesznek fel akiknek jó hangjuk van ez ilyen egyszerű. Úgyhogy tényleg furcsán viselkedik Gaga de énekelni azt tud
2010. június 27. 20:46
Én mindig is tudtam,hogy tud énekelni.De hát ki szerint nem?Már több élő koncertje volt,ez nekem egyáltalán nem meglepő!!!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.