Sebastian Vettel nyerte az Európa Nagydíjat, amelyet Valenciában rendeztek. Másodikként Lewis Hamiltont intették le, harmadik pedig a szintén Mclarenes Jenson Button lett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vettel nyert Valenciában
2010. június 28. 18:02
2010. június 28. 18:35
nem vagyok Hamilton párti de ha ő megkapta a boxutcaáthajtásos büntetést akkor a többinek is annyit kellet volna adni mint egy boxutcaáthajtás. és nem 5 mp-t, ez csalás, így Hamilton büntetése volt sok áhh, gyökér mind aki a döntéseket, szabályokat hozza
2010. június 28. 18:35
nem vagyok Hamilton párti de ha ő megkapta a boxutcaáthajtásos büntetést akkor a többinek is annyit kellet volna adni mint egy boxutcaáthajtás. és nem 5 mp-t, ez csalás, így Hamilton büntetése volt sok áhh, gyökér mind aki a döntéseket, szabályokat hozza
2010. június 28. 18:41
|
|
Viktoriiaaobsessed with FOB and P!ATD ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.22. Hozzászólás: 1122 Csatolások: 1946 Azonosító: 88094 offline
|
solya222: Egyetértek veled 
Vettelnek pedig gratula
Ja, és persze Hamiltonnak és Buttonnak is gratulálok 
Webber balesete nagyon durva volt :| Nagy szerencséje volt, hogy nem lett komolyabb baja
Vettelnek pedig gratula
Webber balesete nagyon durva volt :| Nagy szerencséje volt, hogy nem lett komolyabb baja
2010. június 28. 18:41
|
|
Viktoriiaaobsessed with FOB and P!ATD ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.22. Hozzászólás: 1122 Csatolások: 1946 Azonosító: 88094 offline
|
solya222: Egyetértek veled 
Vettelnek pedig gratula
Ja, és persze Hamiltonnak és Buttonnak is gratulálok 
Vettelnek pedig gratula
2010. június 28. 18:49
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
A Hozzászólás elküldése gombot elég egyszer megnyomni, köszönöm.
A többiek gyorsan hajtottak, nem ugyanazt a szabálytalanságot követték el, mint Hamilton.
A büntetés jogos volt. Igazából az a baj, hogy túl későn kapta meg, így mintha nem is kapott volna semmit.
Idézet (solya222 @ 2010.06.28. 18:35)
A többiek gyorsan hajtottak, nem ugyanazt a szabálytalanságot követték el, mint Hamilton.
A büntetés jogos volt. Igazából az a baj, hogy túl későn kapta meg, így mintha nem is kapott volna semmit.
2010. június 28. 18:59
|
|
10antavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 196 Csatolások: 68 Azonosító: 115644 offline
|
húúúúúú végre összejött....GRETULA VETTEL!!!! 
ami a büntetést illeti abba nem szeretnék belefolyni mert szerintem több nézőpont is van.... és a hamilton rajongók ugyis hamiltont a fernando rajongók meg ugyis alot védik....
ami a büntetést illeti abba nem szeretnék belefolyni mert szerintem több nézőpont is van.... és a hamilton rajongók ugyis hamiltont a fernando rajongók meg ugyis alot védik....
2010. június 28. 20:12
hát igen ennyit ér a sportszerűség, pedig végre Massa jó helyen volt:'( de. grat. a Vettelnek
2010. június 29. 10:17
|
petrababa59új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 125735 offline
|
hát, ha button lett volna az első
2010. június 29. 10:24
10anta
én abszolút Alonso párti vagyok és pont miatta gondolom, hogy ha Hamilton ilyen büntetést kapott akkor a többi is megérdemelte volna a súlyosabb büntetést.
én abszolút Alonso párti vagyok és pont miatta gondolom, hogy ha Hamilton ilyen büntetést kapott akkor a többi is megérdemelte volna a súlyosabb büntetést.
2010. június 29. 10:25
Fuller
@solya222: nem vagyok Hamilton párti de ha ő megkapta a boxutcaáthajtásos büntetést akkor a többinek is annyit kellet volna adni mint egy boxutcaáthajtás. és nem 5 mp-t, ez csalás, így Hamilton büntetése volt sok áhh, gyökér mind aki a döntéseket, szabályokat hozza
Fuller kérlek ne okoskodj!!!!!!!!!!!!!
@solya222: nem vagyok Hamilton párti de ha ő megkapta a boxutcaáthajtásos büntetést akkor a többinek is annyit kellet volna adni mint egy boxutcaáthajtás. és nem 5 mp-t, ez csalás, így Hamilton büntetése volt sok áhh, gyökér mind aki a döntéseket, szabályokat hozza
Fuller kérlek ne okoskodj!!!!!!!!!!!!!
2010. július 03. 17:18
|
|
krisztike0001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 124886 offline
|
Webbert nagyon sajnálom
Nem örülök h vettel lett az első Buttonnak jobban örültem volna
Nem örülök h vettel lett az első Buttonnak jobban örültem volna
2010. július 03. 17:21
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Gratula neki.
Bár én Hamiltonnak szurkoltam.
Bár én Hamiltonnak szurkoltam.
Kapcsolódó sztárok
Az Off Campus sztárja reagált a főszereplők közötti korkülönbségre
Az Off Campus sztárja reagált a főszereplők közötti korkülönbségre
Majdnem 10 év van a főszereplők között.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
18+ Ezzel az undorító szöveggel próbált csajozni András exherceg
18+ Ezzel az undorító szöveggel próbált csajozni András exherceg
Sorra érkeznek a gyomorforgató sztorik.
Katalin hercegné olyan dolgot villantott, hogy a férje is meglepődött
Katalin hercegné olyan dolgot villantott, hogy a férje is meglepődött
Nem gondolta volna, hogy mit tud!
Ez a meglepő oka annak, hogy az Amerikai pite sztárja 18 év után válik
Ez a meglepő oka annak, hogy az Amerikai pite sztárja 18 év után válik