Megjelent a Harry Potter előzetese!
2010. július 01. 12:09
|
|
Candacevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.28. Hozzászólás: 446 Csatolások: 0 Azonosító: 88732 offline
|
Eddig gyakorlatilag minden részen sírtam (néha azért, mert megható volt, néha meg csak azért, mert így jött ki rajtam a feszültség XD), szerintem ezen fogok a legtöbbet. A filmet várom is meg nem is. Várom, mert imádom a sorozatot, ugyanakkor nem várom, mert nem akarom, h véget érjen. Az utolsó könyv elolvasása után is olyan ürességet éreztem magamban... :S
2010. július 01. 13:42
|
annie1234Earthbender |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 1013 Csatolások: 42 Azonosító: 126724 offline
|
Idézet (Candace @ 2010.07.01. 12:09)
Eddig gyakorlatilag minden részen sírtam (néha azért, mert megható volt, néha meg csak azért, mert így jött ki rajtam a feszültség XD), szerintem ezen fogok a legtöbbet. A filmet várom is meg nem is. Várom, mert imádom a sorozatot, ugyanakkor nem várom, mert nem akarom, h véget érjen. Az utolsó könyv elolvasása után is olyan ürességet éreztem magamban... :S
én is...
2010. július 02. 08:25
A Harry Pottert érted amerikai filmnek?
A HP angol film, amerikai irányítás alatt. Az első három rész egyedi volt, nem igazán láttad rajta, hogy amerikai. A negyedik résztől kezdve sajnos nagyon látszik hogy mennyi beleszólásuk van a jó angol filmekbe
A HP angol film, amerikai irányítás alatt. Az első három rész egyedi volt, nem igazán láttad rajta, hogy amerikai. A negyedik résztől kezdve sajnos nagyon látszik hogy mennyi beleszólásuk van a jó angol filmekbe
2010. július 02. 10:39
|
|
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline
|
szerintem appszolúte ez lessz az év filmje
akció romantika mi egymás...
nagyon várom már szinte ninc már olyan szereplő akit ne szeretnék....
biztos nagyon jó lessz
és tuti ez lessz a kedvencem az összes HP közül. tehét az 1.az levan foglalva (1.HP7 2.HP6 3.HP5 4.HP2 5.HP1 6HP3 HP4)
2010. július 02. 15:59
a film lehet hogy uncsi nektek emberek, de a könyvek után el lehet mondani, hogy nem happy end, mert azért a fél Roxfortot kinyírják.
2010. július 02. 16:49
már nagyon várom *.*
a könyv az nagyon jó volt
az előzetes alapján a film is cool lesz:)
a könyv az nagyon jó volt
az előzetes alapján a film is cool lesz:)
2010. július 02. 23:04
|
|
Candacevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.28. Hozzászólás: 446 Csatolások: 0 Azonosító: 88732 offline
|
Sok minden eszembe jut a Harry Potter-filmekről, de a happy end pont nem. A Jó természetesen tényleg legyőzi a Gonoszt, de hihetetlenül nagy veszteségek árán. Meg azért valljuk be, elég durva lenne, ha Voldemort (azért figyelitek, milyen bátor vagyok, "kimondom" a nevét XD) végül győzedelmeskedne. Az egyenlő lenne a világvégével.
2010. július 02. 23:18
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
Idézet (Candace @ 2010.07.02. 23:04)
Sok minden eszembe jut a Harry Potter-filmekről, de a happy end pont nem. A Jó természetesen tényleg legyőzi a Gonoszt, de hihetetlenül nagy veszteségek árán. Meg azért valljuk be, elég durva lenne, ha Voldemort (azért figyelitek, milyen bátor vagyok, "kimondom" a nevét XD) végül győzedelmeskedne. Az egyenlő lenne a világvégével.
már én se Tudodki-zek
ami igaz az igaz...az epilógusig a könyv minden csak happy end nem...aztán az epilógus maga a happy end
(de aki szeretne olvasni néhány ötletet hogy mi történt abban a 19 évben, azoknak illene nekiállni fanfiction-t olvasni
2010. július 05. 23:50
|
|
lulcsy90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 291 Csatolások: 0 Azonosító: 129188 offline
|
Remélem ebben nem kell látnom Dolores Umbridge varangy képét! Én is várom már! Voldika kinyiffan(Harry intézi el), Bellatrix szintén (Molly öli meg, míly meglepő)! De sajna meghalnak a jó oldalról! Fred, Tonks, Lupin, Mordon, Piton(akiről azt hittem, gonosz, de a végén kiderül, hogy jó ember)és még sorolhatnám!
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

0 felhasználónak tetszik: