Te mit csinálnál ha egy világsztár lenne a szomszédod?
2014. július 15. 16:55
Tyimeske Tyrilowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 50 Csatolások: 8 Azonosító: 229409 offline |
Összehaverkodnék vele és sok autographot eladnék.
2014. július 22. 21:07
tothkincsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.01. Hozzászólás: 268 Csatolások: 2 Azonosító: 223583 offline |
Megismerkednék vele.
2014. július 23. 22:05
impeacegirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.21. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 221528 offline |
Az biztos hogy azon lennék hogy barátok legyünk, na meg akkor én lennék a legnagyobb rajongója!!
2014. szeptember 27. 09:43
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline |
Szerintem egy idő után bosszantana. Mert biztos sok paparazzi járna arra, meg elvetemült rajongók, és lehet, hogy bulikat csapna. Ha valamelyik kedvencem lenne, ez akkor is zavarna. De velük egy autogrammig azért eljutnék, persze csak egy megfelelő időpontban, nem szállnék rá semmiképp. Amúgy meg szerintem egyiktől se csavarodnék be, folytatnám az életem. Úgy értem, nem az lenne az életem értelme, hogy megismerjem.
1 felhasználónak tetszik:
Ariana000
2014. szeptember 27. 11:53
Ariana000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 666 Csatolások: 6 Azonosító: 228178 offline |
Ez de jó kérdés!
Én szerintem megpróbálnék természetesen viselkedni, először csak köszönni ha látom, megkérdezni hogy van, később elbeszélgetni normális dolgokról, és összehaverkodnék vele. De mivel kicsi az esélye, hogy ilyen lesz, ez csak elgondolás.
Én szerintem megpróbálnék természetesen viselkedni, először csak köszönni ha látom, megkérdezni hogy van, később elbeszélgetni normális dolgokról, és összehaverkodnék vele. De mivel kicsi az esélye, hogy ilyen lesz, ez csak elgondolás.
2014. október 11. 21:09
danielgilliesfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 99 Csatolások: 1 Azonosító: 216198 offline |
Attól függ, hogy pontosan ki lenne az.
Ha a kedvencem : nem lakna a szomszédomban 1 napnál tovább, ugyanis amint meglátnám őt és neki ez feltűnne, úgy tekintene rám, mint egy pszichopatára és azonnal elmenekülne (magamat ismerve teljesen kiszámíthatatlan, mit reagálnék, úgyhooogy... )
De ha egy Justin Bieber-kaliberű (botrányhős) lenne: számomra szerencsésebb lenne, ha észre se venném...nem akarok botrányba keveredni
Ha a kedvencem : nem lakna a szomszédomban 1 napnál tovább, ugyanis amint meglátnám őt és neki ez feltűnne, úgy tekintene rám, mint egy pszichopatára és azonnal elmenekülne (magamat ismerve teljesen kiszámíthatatlan, mit reagálnék, úgyhooogy... )
De ha egy Justin Bieber-kaliberű (botrányhős) lenne: számomra szerencsésebb lenne, ha észre se venném...nem akarok botrányba keveredni
2014. október 11. 21:17
Attól függ ki lenne az. Ha szimpi akkor megpróbálnék vele jól kijönni, de ha nem igazán szimpi akkor inkább kerülném.
2014. október 12. 21:00
Ugyanugy,mint a masik szomszedokkal!Mivel barki is az az illeto a Tisztelet az elso.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.